Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2 - 0


Ο Πιερικός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας στην Κατερίνη. Ανώτερη η ομάδα μας η οποία έφτασε δίκαια στην επικράτηση.Το σκόρ άνοιξε με απευθέιας εκτέλεση φάουλ ο Πέντα στο 29ο λεπτό, ενω λιγο νωρίτερα η κεφαλιά του Μακρή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.Τη νίκη σφράγισε στο 90' με σουτ ο νεοεισελθόντας Ρέγες μετά από πάσα του Παστού.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0 - 0


Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πιερικό και την Ηλιούπολη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πιερικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε και αρκετές

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1 - 2

Την ήττα με 1-2 από την Κέρκυρα γνώρισε ο Πιερικός στην τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου.Ο Πιερικός ευτύχησε να προηγηθεί στο 19ο λεπτό με γκολ του Θάνου,ένα γκολ το οποίο αποτύπωσε και τη σαφή ανωτερότητα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (5Η ΦΑΣΗ)

94 ολόκληρα λεπτά χρειάστηκαν για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να «λυγίσει» τον μαχητικό Πιερικό στη αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.