Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Καλλονή - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 5-2 Κυριακή 31 Μαρτίου


11 σχόλια:

  1. ANTE ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξενερωνουμε ποτεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένα πανί διαμαρτυρίας στο ματς με την Καβαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα πανιά δεν φτάνουν. Χρειαζονται πλεον δραστικοτερα μετρα. Πρεπει ολοι μας να ειμαστε πλεον πιο κριτικοι και απαιτητικοι. Δεν μπορει τα παιδακια της Πιεριας να τους δινεται η ευκαιρια να δειξουν τι αξιζουν σε ενα τοσο ενδιαφερον πρωταθλημα και αυτοι να τα γραφουν ολα στα @@. Απο τον Πιερικο περασαν παικταραδες, που εγραψαν ρεκορ και οι σημερινοι γραφουν αρνητικα ρεκορ. Οσοι αγαπαμε τον Πιερικο πρεπει απο εδω και στο εξης σε ολους τους αγωνες να φωναξουμε αυτο που νιωθουμε, να το εκφρασουμε και οδηγος σε αυτο πρεπει να ειναι ο συνδεσμος.Αν ειμασταν αλλου θα ετρωγαν μεχρι και ξυλο,αλλα εδω δεν ανοιγει μυτη. Καιρος να ανοιξει,ανοχη τελος. Και σε καμια προπονηση να παμε να τους τριξουμε λιγο τα δοντια. ΟΛΟΥΣ, κι οταν λεω ολους εννοω...ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστος ο φιλος... Κανονιστε να βγει πανι. Θα εχω την καμερα απο απεναντι να τραβαω φωτογραφιες! Καπως πρεπει να διαμαρτυρηθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνω στον παραπανω, κανονικα θελει να εμφανιστουμε στην προπονηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πανιά και τα λάβαρα είναι για τις παρελάσεις.Η διαμαρτυρία θέλει κόσμο.Μπορεί να έχει η κερκίδα 100 άτομα?Ένα σύνθημα από 100 άτομα είναι καλύτερο από 100 πανιά με 20 άτομα από πίσω.
    Υπάρχουν 100 άτομα που να θέλουν να έρθουν στο γήπεδο να διαμαρτυρηθούν για τις εμφανίσεις?όχι.
    Καληνύχτα τότε,καλά μας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαριά ήττα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ από μία ομάδα ενός χωριού της Μυτιλήνης . Φέτος σπάμε κάθε Κυριακή και ένα αρνητικό ρεκορ . Δεν θέλω να κάνω άσχημες σκέψεις αλλά μένουν άλλες 10 αγωνιστικές και το +9 από τον υποβιβασμό , με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια διάθεση από παίκτες και διοίκηση μόνο σιγουριά δεν δίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά νομίζω ότι η ενδεδειγμένη στάση των οπαδών του Πιερικού την Κυριακή είναι η αποχή από τον αγώνα, και ταυτόχρονα η μαζική παρουσία τους στο Κλειστό, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος παίζει με τον πρωτοπόρο Φίλιππο Βέροιας.

    Έτσι, α) εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας προς όσα γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα φέτος και β) εκφράζουμε τη στήριξη/ αναγνώριση στο μπασκετικό τμήμα που ΚΑΙ φέτος μας κάνει υπερήφανους.

    Ξέρω ότι πολλοί, αν όχι όλοι, είμαστε άρρωστοι με το ποδόσφαιρο αλλά η σωστή στάση είναι νομίζω αυτή που προτείνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!
      ΣΩΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
      ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ (17.00-ΣΤΑΘΜΟΣ),ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
  10. Εγω ξερω οτι με ποδρες δεν βαφονται αυγα!
    Απο το ιντερνετ ολα καλα τα λετε.. στην κερκιδα ομως δεν πατατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή