Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΤΙ 'ΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ...ΤΙ 'ΧΑ ΠΑΝΤΑ


Δυστυχώς η εκδρομή που διοργανώθηκε από το club δεν είχε την ανταπόκριση της Πιερίας και όταν το έκανε ήταν πολύ αργά καθώς δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί τρόπος μετακίνησης προς το γήπεδο των Τρικάλων.Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως οι εποχές που τα πράγματα στον τομέα των οργανωμένων του Πιερικού "ήταν χύμα στο κύμα" έχουν αλλάξει.Απαιτείται σοβαρότης κύριοι και όχι τελαυταία στιγμή παραμόνη του αγώνα και ακόμα χειρότερα το ίδιο πρωί,να ενδιαφέρεστε αν υπάρχουν θέσεις..γιάτι προφανώς δεν θα υπάρχουν αφού δεν υπάρχει και μέσον μεταφοράς.

Υ.Γ Το club θέλει να ζητήσει βαθύτατα συγνώμη από τους παίκτες που δεν θα είναι εκεί να τους στηρίξει και να τους υποσχεθεί πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια από εδώ και πέρα να μην τους αφήσει μόνους πουθένα.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

1 σχόλιο:

  1. ωπα ρε παιδια,τι ακριβως εγινε και δεν υπηρχε τελικα ψυχη στο πεταλο των τρικαλων εκ μερους μας; δεν πηγατε ουτε με ΙΧ ; γιατι ???
    ΠΙΣΤΕΥΩ στην λιβαδεια πρεπει να παμε μαζικα(εχει και κατι σουπερ σουβλακια εκει εχω μαθει) μετα την μεγαλη νικη σημερα,αλλα για να γινει αυτο πρεπει να υπαρχει ΟΡΓΑΝΩΣΗ απο αυριο το πρωί κιολας,αλλιως παλι τα ιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή