Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ( φωτογραφίες - βίντεο)

Για ακόμη μια φορά η οικογένεια των Μελανολεύκων πρωτοσταστεί σε Πανελλήνιο επίπεδο όσον αφορα το κοινωνικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας περίτρανα πως θα συνεχίσει να ειναι μια οικογένεια με Αποψη όσο κι αυτό αν δυσαρεστεί ή ενοχλεί κάποιους. Και σε αυτό το ματς δείξαμε την έμπρακτη αλληλεγγύη σε αυτούς που αντιστέκονται στα αντιλαικά μέτρα μερικών εταιριών κυρίως σε τοπικό επίπεδο είς βάρος του Πιερικού Λαού.Εμείς ως Μελανόλευκοι δώσαμε το μήνυμα και δηλώσαμε για ακόμη μια φορά παρών....Γιατί απλά κάναμε το καθήκον μας ώς άξιοι πρεσβευτές του Πιερικού φίλαθλου κόσμου....
ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ
 








VIDEO



 


3 σχόλια:

  1. η κερκίδα.....................................αίσχος με μια φωτεινή εξαίρεση μερικά άτομα που δεν λέγανε να σταματήσουν.Όσοι έρχονται για χαβαλέ την άλλη φορά να πάρουν και σποράκια και να τα βάλουν και στον κ$%^ τους αν θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ειμαστε πλεον το πολυ 50 οργανωμενοι που εχουμε ορεξη για φωνη,αλλα εκει ειμαστε ολοι μονο Πιερικος,και οχι οπως παλια που ειμασταν περισσοτεροι αλλα ειμασταν μπασταρδεμενοι,αλλοι παοκ,αλλοι βαζελοι, κλπ. εγω προσωπικα προτειμω 50 ατομα μονο Πιερικους παρα 150 μισο-Πιερικους.η θυρα μας με υπομονη και προσπαθεια θα γεμισει καποτε.τα ονειρα μας μεγαλα. το πεισμα μας ομως ακομη μεγαλυτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i kerkidsa itan kali apo tin tv akougosastan sinexws mpravo

    Melanoleykoi Salonica Club

    ΑπάντησηΔιαγραφή