Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολλοί είναι οι απογοητευμένοι, πολλές και οι διαφωνίες για το πώς χτίστηκε φέτος η ομάδα όμως κανείς δεν περισσεύει για την δύσκολη συνέχεια. Χρέος όλων μας είναι να βρεθούμε στο γήπεδο γιατί μόνο η  παρουσία του κόσμου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μπορεί να προσδώσει λαμπρότητα στα φετινά 50χρονα γενέθλια του συλλόγου. Χρέος σου πικραμένε οπαδέ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είναι να βρεθείς στη θέση σου στο γήπεδο για να φωνάξεις για τον ΠΙΕΡΙΚΟ που αγάπησες και για αυτόν που θέλεις να ξαναδείς να πρωταγωνιστεί, όπως έκανες τόσες και τόσες φορές. Μόνο εσύ μπορείς να κρατήσεις το όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ψηλά. Με αυτό το σκεπτικό και θέλοντας να δείξουμε ότι πάνω από όλα βάζουμε το συμφέρον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκτιμώντας παράλληλα και το πάθος πολλών μη οργανωμένων φίλων της ομάδας , το Club σε μία συμβολική κίνηση ενημερώνει ότι όσοι διαμένουν εκτός της πόλης της Κατερίνης καθώς και οι φοιτητές, άνεργοι και στρατιώτες (με την επίδειξη ταυτότητας, πάσο κτλ) θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα στην ίδια τιμή που ισχύει και για τα μέλη (7 ευρώ). Όλοι μαζί με μια φωνή!

Υ.Γ 1: Καλό θα ήταν όταν πρόκειται για παρουσία μας σε εκτός έδρας αγώνες οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ να μας ρωτάνε πρώτα πριν ενημερώσουν οποιονδήποτε άλλον.

Υ.Γ 2: Το ΔΣ του Club απευθύνει προσωπική πρόσκληση στους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ κ.κ.  Ντούμο, Ελευθεριάδη στα γραφεία του Club ώστε να συζητήσουμε για τα θέματα της αγαπημένης μας ομάδας. Δεν δαγκώνουμε…Ο διάλογος πιστεύουμε θα βοηθήσει. Το καλό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θέλουμε και μόνο.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ – ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI SINCE 2007

6 σχόλια:

  1. tha.eimai.ekei.mages!!!pame.dunata.gia.tin.niki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο ρε παιδια,σας εχω δωσει πολλες φορες συγχαρητηρια μεσα απο εδω φετος,σημερα θα το ξανακανω!συμφωνω κατα γραμμα με το κειμενο.ξερω παρα πολλους Πιερικους που εχουν πικραθει και δεν παταν στο γηπεδο,πιστευω να τους ευαισθητοποιησατε εστω και λιγο και την Κυριακη να τους ξαναδουμε στην 5 να φωναζουν για την ομαδα που αγαπησαμε!περιμενω πολλα γουστα την Κυριακη,να θυμηθουμε τις κερκιδες του 2007-2008.να κανουμε και κανενα καλο πυρο σοου(ειχαμε κανει 2-3 στην αρχη του πρωταθληματος μικρα αλλα καλα)!παρτε πανο,τυμπανα,χαρτακια,κορδελες,πυρσους,βαρελακια,σημαιες,λαβαρα,πλακατ κλπ και παμε τουλαχιστον εμεις να κανουμε το χρεος μας,δηλαδη να τα δωσουμε ολα στην κερκιδα.ελπιζουμε και οι παικτες να μας μιμιθουν και να τους πατησουν! ελα τωρα μωρε ποιος ειναι ο Πας;; θα τον σκισουμε!Αερααααααα!!!!!!!!

    ενας απο τους παθιασμενους μη οργανωμενους οπαδους του Πιερικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γνωρίζετε ότι τον τελευταίο καιρό ο σύνδεσμος έχει δώσει καλές εντυπώσεις στους φίλους του Πιερικού, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και αξίζει συγχαρητηρίων.
    Σε κάθε παιχνίδι του Πιερικού έρχονται μικρά παιδιά για πρώτη φορά και κάποιοι που είχαν καιρό να πατήσουν στο γήπεδο. Για τα μικρά παιδιά και τους δύσκολους φιλάθλους της ομάδας πρέπει την Κυριακή να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό δείχνοντας κάτι το διαφορετικό, σε σχέση με τους οπαδούς άλλων ομάδων, για να κερδίσουμε νέους φίλους και να κρατήσουμε τους παλιούς.
    Γεμίστε τη ζεστή γωνιά σας, απλώστε όλα τα πανό σας από τη μια μέχρι την άλλη άκρη της 5 και τραγουδήστε για την Πιερικάρα μας και μόνο. Η στήριξη σας στην ομάδα, ασχέτως ποιοί τι διοικούν κάθε φορά, θα αναγνωριστεί από όλους.

    Φιλικά, ένας παλιός φίλος του Πιερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ta sxolia gt ta svinetai re??!?!?!?! ti fasismos einai autos pou kuriarxei edw mesa?!?!?!?!

    NTROPH SAS RE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουλαχιστον πριν τα σβησετε να μας προειδοποιησετε να ξερουμε,μην καθομαστε και γραφουμε αδικα και χανουμε τον χρονο μας.
    ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai oi 2 kayoures gia pesimo einai re.....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή