Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 19:00

Μετά από αρκετό καιρό αναμονης ηρθε και η πρωτη αγωνιστη στην εδρα μας.Αλλιως τα περιμεναμε τα πραγματα αλλιως μας ηρθαν.Κακος ο καιρος κακη η μερα διεξαγωγης κακη και η τυχη μας.Χασαμε ενα παιχνιδι που θα μπορουσε να μας δωσει τεραστιο αερα για την συνεχεια.Ολους μας πικραινει η ηττα.Αυτο δεν σημαινει οτι χαθηκανε οι στοχοι μας.Δεν ειναι η ωρα να αρχισουμε να ξαχνουμε ποιος και τι φταιει.Συνεχιζουμε και τα αποτελεσματα θα ρθουν.

ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ


VIDEO


Το επόμενο video που ακολουθεί δείχνει τα έργα που έκανε ο διευθυντής της ΠΑΕ για να αποτρεψει την λαθραία μετακίνηση των φιλάθλων σε άλλες θύρες. Περισσότερο πιστεύουμε τους βοήθησε παρά τους σταμάτησε. Αυτό είναι ένα περιστατικό από τα πολλά που γίνανε χθες. Ελπίζουμε τα υπόλοιπα έργα που θα κάνει να μην είναι εξίσου καλά όπως το παρακάτω.



31 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ (5Β) ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν το βλεπω για κλουβα...το πολυσηζητημενο καγκελο αν δεν κανω λαθος ακομη δεν εχει μπει....κι ουτε προκειται να μπει....

    τι Παρασκευη ειναι αυτο ρε? ειναι σοβαροι...?σε λιγο θα παιζουμε και Τριτες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bre 8a ginei kai 8a paramilame oloi.Etoimastite gia gousta.Otan dinei ton logo tou o proedros den uparxei periptwsi amfisvitisis.Pote 8a er8ei pote 8a er8ei i Paraskeuiiiii..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. edo den ekane tipota olokliro to kalokairi tha to kanei tora? oute tis theseis sta v.i.p. allakse eno eixe pei oti ta valei alles kallyteres.ante mia vdomada akoma emeine.gamo tin paraskeyi mou omos den mporo na ertho.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pame mwri pierikara n paroume t 3ponto m tn veroia k n trelathoume oloi-5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την Παρασκευη απαιτειται η πιο δυναμικη κερκιδα για τον πιο δυναμικο Πιερικο των τελευταιων 5 ετων!
    να παρουμε τα δυο ματς εντος με Βεροια και Παναχαϊκη (την Τεταρτη) και μετα παμε "αερα" Λαρισα για να τους τρελανουμε ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paraskeuh oloi gipedo k kala tha einai n ginei k kamia poreia pros t gipedo osoi eimaste, exoume gousta tn paraskeyh fortsa pierikaraaa!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Πιερικός-Βέροια που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19.00, στο 1ο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Κατερίνης.

    Οι τιμές εισιτηρίων έχουν ως εξής:

    Θύρα VIP: 20 ευρώ

    Θύρες 3-4: 15 ευρώ

    Θύρες 5-6: 10 ευρώ

    Θύρα 2 (φιλοξενουμένων): 15 ευρώ.



    Παράλληλα, η ΠΑΕ Πιερικός ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012 συνεχίζεται.

    Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι:

    Θύρα VIP: 500 ευρώ

    Θύρες 3-4: 100 ευρώ

    Θύρες 5-6: 50 ευρώ

    Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα Πιερικός-Βέροια.

    Πολυ μας υπολογιζει η ΠΑΕ βλεπω.30 ευρω κυριοι ομως εχει στην 5Β (οχι 6).Η δεν θα υπαρχει 5Β?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα 5Β τα έχει ο σύνδεσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. paidia poulate akoma diarkeias sto club ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 5 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ.
    ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ante miA mera akoma gamw, n nikisoume k n trelathoume gia olo to savvatokuriako r!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ante mwri pierikaraaa trelane mas olousss!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οι κότες να μείνουν σπίτι να μην κρυώσουν. ολοι οι μαχιμοι στην κερκιδα δυνατά.
    FORZA PIERIKARA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 16 kia panw kovoun eisitirio ?
    kai poso einai ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ γαμάτοι οι άσπροι πυρσοί.Μας πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ergotaksio itan to gipedo epi 4 mines.Kai to mono pou valane itan 5 sidera orizontia.Are ksilo pou 8eloune.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πολυ ωραια τα βιντεο...!!
    εντυπωσιαστικα!!συνεχιστε ετσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. poia βιντεο ρε δεκα πιτσιρικια?δυστυχως χθες καταλαβα γιατι τοσα χρονια δεν ερχεται κοσμοσ στο πιερικο.δεν ηθελα να το καταλαβω γιατι αυτη την ομαδα την αγαπαω κ τη ποναω ομως τα ψεμματα τελιωνουν.αφου κ φετος που πιστευαμε πως θα ειμαστε φαβορι με ομαδες της γειτονιας δε κανεις τιποτα ας φυγουν ολοι τουλαχιστον να θυμομαστε ωραιες στιγμες...ποτε δε βγηκαν οι δικοι μας να μας εμψυχωσουν κ μας κ να κανουμε θεους..να πουν μια χρονια οτι παμε για ανοδο ολοι στο πλευρο του πιερικου με μισολογα κ να κρυβονται ασ μεινουν μοΝΟΙ..κ φυσικα απο οτι καταλαβαμε ολοι χθες η βεροια εχει φετος μια πολυ δυναμικη ομαδα με ανθρωπους που τη πιστευουν κ φυσικα θα την ανεβασουν.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΒΕΡΙΩΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ Κ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. deuteros agwnas tis xronias k 3ekinise to kra3imo... MPRAVO!!! alla min tuxon k patiseis gipedo etsi k erthoun epituxies k gemizei... GKEGKE???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ela malaka esi pou krivesai pisw apo tin anonimia sas exoume vare8ei.Ama den goustareis min erxesai.Karagiozi tis plakas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χάσαμε ένα παιγνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις , αφού προηγηθήκαμε νωρίς . Ο κακός αγωνιστικός χώρος ήταν ανασταλτικός στις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών.Ανεξήγητο το γεγονός ότι κλειστήκαμε νωρίς , πίσω από τη σέντρα , και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο , εννοείται ότι κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Παρόλο αυτά συνεχίζουμε και στηρίζουμε την ομαδάρα μας .Μια ζωή ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν δικαιούται να μιλάει κανείς για τα "δέκα πιτσιρίκια" από τη στιγμή που είδε το ματς από την σκεπαστή ή από την τηλεόραση.Αν ήταν δίπλα τους θα σεβόταν το γεγονός ότι μοιράστηκαν όλη αυτή την βρόχα στο κεφάλι...

    Υψηλούς στόχους θέλουμε όλοι,μαγικά ραβδιά όμως δεν υπάρχουν.Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από χθες, αλλά αν σας πάει η καρδιά να μην στηρίζετε την ομάδα τότε μην την στηρίζετε.Πικραθήκαμε αλλά δεν είμαστε εκεί στην κερκίδα με το ζόρι.

    Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η όμαδα θα διεκδικήσει άνοδο,ίσως να μην είμαστε το τραίνο της κατηγορίας αλλά για το επίπεδό της είμαστε δυνατοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εμενα παλι με ικανοποιει να βλεπω μια καθαρα οπαδικη κερκιδα και ας μην κερδιζει η ομαδα.η φωτο με τα στρομπος ειναι αυτη που "με γεμιζει" και αυτο που κραταω απο το χθεσινο ματς.το βιντεο πολυ καλο,μακαρι καθε φορα να υπαρχει αναλογο.η ιστορια συνεχιζεται να γραφεται με μελανολευκα γραμματα.....
    Α ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. egw ena xserw
    PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI
    EMEIS EIMASTE O PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 90ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ 5 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ. ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για την δημοσίευση σχολίου πλέον απαιτείται να εγγραφείτε ως μέλη του blog ώστε να διατηρήσουμε ένα ελάχιστο επίπεδο διαλόγου.

    Το Club έχει μία και μόνο πολιτική,το καλό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε.Ο σύνδεσμος και το επίσημο blog του δεν θα γίνουν πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων πόσο μάλλον όταν αυτές προκαλούνται από στοιχεία εμφανώς άσχετα με την Κατερίνη και τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

    Για να ενημερώσουμε τον άσχετο που σχολίασε κατά ρυπάς, πέρυσι περίπου τέτοια εποχή με τον ίδιο καιρό στα Γιάννενα ήμασταν οι ίδιοι που είχαμε μαζί μας την ελληνική και την μακεδονική Σημαία.Μαθήματα πατριωτισμού λοιπον αλλού.Η Σημαία για εμάς είναι ιερή αλλά δεν θα δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να ταυτίζει σε διάφορα sites το όνομα του συνδέσμου μας με διάφορες πολιτικές ιδεολογίες.TEΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    Για εμάς αρκεί η αγάπη κάποιου προς την ομάδα για να είναι ευπρόσδεκτος στην κερκίδα μας και επιπλέον μας αρέσουν πολύ ξένοι παίκτες όπως ο Marcelo Penta.

    ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ
    ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε παλικάρια πότε θα μάθουμε να κάνουμε λίγο υπομονή????? οκ μια ήττα ήταν απλά, αν και ήμουνα μόνο στο 1ο ημίχρονο όταν έμαθα το τελικό δνε το πίστευα! δεν πειράζει όμως... θα έρθουν τα καλά, η ομάδα κάηκε από την προετοιμασία μην είμαστε και φελοί.... 4 μήνες προετοιμασία! απλά θέλει καλύτερη οργάνωση σε ότι αφορά τον ξεσηκωμό του κόσμου ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΜΕ!!!!!!

    laza

    ΑπάντησηΔιαγραφή