Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Ηρακλής Ψαχνών - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-0


27 σχόλια:

  1. oi dioikisi ftaei re parte to xampari kathe xrono ta idia pragmata simvainoun...gamo tin dioikisi mas gamo...xseroun autoi ti kanoun..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ CLUB ΜΠΑΛΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΤΟ CLUB ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AVTI PROSBALAN TOUS OPADOUS KOROIDEPSAN TOUS PANTES DEN TOUS AKSIZI NA PEZOUN STO STADIO PISO STO KLOUBI EKI TOUS AKSIZI MEHRI NA ANEUOUN A ETHNIKI TOUS MALAKES APO TIN TRITI THESI SOSAME OLOUS TOUS XAMENOUS STIN KATIGORIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω προτεινω ο προεδρος να παραδωσει την ομαδα στο κλαμπ και να γινει μια διοικηση λαικη βασης. Και ας ειναι και στην Γ εθνικη. Τουλαχιστον θα υπαρχει ειλικρινια προς τον κοσμο και κατανοηση του κοσμου για την προσπαθεια. Τελειωσε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κυριοι. Ονειρο ηταν και παει.. Καληνυχτα Κατερινη. Καληνυχτα Πιερικε. Ειστε ολοι ελευθεροι να πατε οπου θελετε αλλοθρησκοι. Η αδιαφορια και η καταντια αυτου του κοσμου οδηγησαν εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία ντροπιαστική ήττα για την ομάδα μας , μία αδιάφορη βαθμολογικά κωμόπολη από την άμπαλη Εύβοια ταπείνωσε μία ομάδα που τα έπαιζε όλα για όλα .
    Όταν με 10 παίκτες ο αντίπαλος κάνει είς βάρος σου το 4-0 , αυτό ονομάζεται διασυρμός και το μόνο που σου μένει είναι να ζητήσεις Δημόσια συγνώμη και να αισθανθείς ΝΤΡΟΠΗ , ήθελα να έβλεπα μετά το τέλος του αγώνα πόσοι από τους παίκτες κλάψανε γι αυτό το ναυάγιο .
    Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω και απογοητεύσαμε όσους πίστεψαν ότι αυτή η ομάδα μπορούσε να ανέβει κατηγορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ψεμματα τελειωσανε. Καταλαβετε το. Καλος - χρυσος ο προεδρος αλλα δεν μπορει. Εδω θελει Μπεο-Κομποτη-Αρβανιτιδη-Ψωμιαδη. Δεν τον σεβονται και δεν τον σεβαστηκαν ποτε. Ετρεχε ολη μερα με την ομαδα πραγμα που αλλος προεδρος στον Πιερικο δεν προκειται να εκανε..Και ποιο το ευχαριστω του κοσμου-των παικτων? Να τον εχουν στην ιδια μοιρα με τα προηγουμενα λαμογια (χηνες, λιγδιαρηδες, κλπ). Κριμα.. Το τι θα ακολουθησει ειναι αγνωστο. Παντως η ουσια ειναι πως αυτοι που ειναι γυρω του ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!! Καλυτερα να παρει ανθρωπους εθελοντικα παρα αυτους που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    Σημερα γραφτηκε μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του Πιερικου. Μια σελιδα που θα διωξει ακομα περισσοτερο τον κοσμο απο της κερκιδες.

    Το αστειο της υποθεσης ειναι πως υπηρχε μια αναταραχη σχετικα με το γηπεδικο αν παιζαμε SL. Ο λαος ομως λεει.. "τα ψαρια ηταν στη θαλασσα και μεις αναψαμε καρβουνα".

    Καλυτερα να παμε να παιξουμε στο Β ΔΑΚ Κατερινης.. Κατι που συζητιεται τελευταια και να ελπιζουμε να το γεμισουμε γιατι του χρονου ειμαστε δυσκολοι... οπου και αν ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μηπως και τωρα εφταιγε ο συνδεσμος που δεν ηταν στο γηπεδο;αναφερομαι σε καποιους που τρωνε κουτοχορτο ζωα.επιτελους καταλαβατε τι συναιβει.να παρθει η κατασταση στα χερια του συνδεσμου εδω κ τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφου ουτε συνδεσμος υπαρχει ουσιαστικα πλεον.και μην μου πειτε το αντιθετο γιατι ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε.μονο οι Rangers του Ιωνικου εκαναν περσυ αυτο που λετε και μαλιστα με πολλη μεγαλη επιτυχια (ειχαν 4.000 κοσμο σε καθε ματς Δ Εθνικης) αλλα αυτοι δεν ηταν 10 ατομα.Η επιστροφη στο ανακαινισμενο πλεον Β' ΔΑΚ ειναι μια απο τις καλυτερες ιδεες που ακουσα.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ.
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AURIO EXEI PROPONISI H OMADA PREPEI NA PANE KAPOIA ATOMA NA FONAXSOUN NA MILISOUN ME TOUS PAIKTES NA TOUS ANEVASOUN LIGO TIN PSIXOLOGIA...MPOREI NA EINAI ASXETO AUTO POU LEW ALLA PREPEI NA GINEI!EIMASTE PIERIKARES KAI THELOUME TO KALUTERO GIA TIN OMADARA MAS!PIERIKARA SAGAPWWW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ti parapano exoun oi rengers re megkes? Min masate tipota. O tolmon nika lene. Tolmiste kai oti kataferete na kserete pos 8a eimaste mazi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ase re file.edo kapote sas legame kalimera kai stravonate.tora eiste mazi mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Που ειναι η ανακοινωση σας ρε αχρηστοι???????????????????


    Ουστ ρε!!!!!!!!!!Μονο λογια ειστε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KOLOZWO GAMW TIN MANA SOU MONO APO PC EISAI.PERNA APO TON SUNDESMO NA TA PEIS VLAKA

      Διαγραφή
  16. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΝΟ!ΣΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τον κάναμε,σιχαμερή και άχρηστη ομάδα,ποτέ δεν κερδίζαμε εκεί μέσα.

      Διαγραφή
    2. Otan peftame kai 8elame va8mous mas tous dosane?? kolozwa.. antipierikoi allo8riskoi.

      Διαγραφή
  17. Ο καθενας λεει οτι παπαρια του κατεβει το εχετε παρει χαμπαρι; Η ομαδα βρισκεται σε ενα κομβικο σημειο και αντι να υπαρχει συσπειρωση εσεις παλι κραζετε οποιον βρειτε. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ; Ποσο ηλιθιοι πρεπει να ειστε για να χρεωνεται στον μοναδικο συνδεσμο της ομαδας βαρη!!! Αντι να θεωρειται πολυτελεια την υπαρξη του και να παμε ολοι μαζι να γινουμε πολυ να αποκτησουμε δυνατοτερη φωνη καθομαστε και μαλωνουμε! ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ επιτελους καποιοι. Αν ειναι δυνατον τετοια μιζερια σ αυτη την πολη. Και στο κατω κατω αν δεν σας ενδιαφερει η ομαδα μην ασχολειστε. Ειναι δυσκολες ωρες. Αν εχουμε την τυχη του Διαγορα και του Εθνικου Αστερα καταστραφηκαμε. Ξυπνατε!

    Αυτο που χρειαζεται η ομαδα ειναι να μεινει ο Παπαδοπουλος και να παρει διπλα του τον Ποδα απο το μπασκετ. Με αυτο το δίδυμο θα χαραξουμε μια νεα πορεια με επιτυχιας.

    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΙΔΕΕΣ να βοηθησετε.

    Το Β δακ ειναι κατι το ευχαριστο. Μακαρι ο προεδρος να το σκεφτει και να το κανει. Η ομαδα μπασκετ το ιδιο εκανε φετος. Χρειαστηκε εδρα και προτιμησε το κλειστο και οχι το στολιδι. Πρεπει να τα βλεπουμε ολα τα σεναρια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαβαστε και ξυπνατε http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=11626

    αν την παρει την ομαδα αυτος καθαρισε ο Πιερικος. Θα την πουλησει οπου βρει με οποιον τροπο βρει!

    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. SATSIDI GAMIOLI KATO TA XERIA SOU APO TON PIERIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΘΥΜΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΙΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ(Π.Χ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ Β ΔΑΚ ΜΕΧΡΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ).ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...

    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή