Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Hρακλής Ψαχνών - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0 Κυριακή 21 Οκτωβρίου 16:00


8 σχόλια:

  1. http://www.90fm.gr/live-radio-evripos
    Ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όλα πήγαν στραβά. Η ομάδα γενικά αγωνίζεται πολύ επιφυλακτικά. Ο Λαζαρίδης με τα λάθη, ο Φαμπίνιο πέρασε ένα ημίχρονο για να παίξει στη θέση που πρέπει, ο Ντάνυ που τόσος θόρυβος έγινε δεν πολυπροσπαθεί, οι ατυχίες με το δοκάρι του Σεχολάρι και τις χαμένες ευκαιρίες στη συνέχεια. Η ζωή συνεχίζεται όμως και κάθε σφαλιάρα κάτι μας μαθαίνει. Ψηλά το κεφάλι και κοντά στην ομάδα. Και για να μη ξεχάσω μπράβο στον αρχηγό για την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γραψτε ρε σεις κατι, ενα σχολιο, μια επισημανση(εφοσον δεν υπαρχουν φωτογραφιες)...
    μην πετατε συνεχεια ετσι κενες τις αναρτησεις χωρις λογο...
    μπλογκ ειναι,οχι φορουμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΥΠΟΥ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ:ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0
    Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 16:39 | Συντάχθηκε απο τον/την Γραφείο Τύπου Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ | | |
    Η ατυχία και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στέρησαν από τον Πιερικό το θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της FOOTBALL LEAGUE. Η ομάδα του Πιερικού μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί στον σκορ όταν στο 20΄ ο Σεχολάρι μετά από έξοχη προσπάθεια πλασάρε τον Σικαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι σώζοντας τον Ηρακλή. Στο 28΄ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι καθώς ο Λαζαρίδης ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Ιακωβάκη, με τον Σέγκο να εκτελεί το πέναλτι και να ανοίγει το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα σε μαρκάρισμα του Λαζαρίδη στο χώρο του κέντρου ο διαιτητής του αγώνα έδωσε (αμφισβητούμενη) δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Πιερικού αφήνοντας τον με δέκα παίκτες για 60 αγωνιστικά λεπτά. Την αριθμητική της υπεροχή εκμεταλλεύτηκε η ομάδα από τα Ψάχνα κάνοντας το 2-0 στο 36΄με τον Τάουερ να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία να μειώσει πριν από την διακοπή του ημιχρόνου είχε ο Πιερικός όταν ο Καρτσαμπάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε προβολή που είχε στην μικρή περιοχή των Ψαχνών. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός παίζοντας πολύ ψυχωμένα εγκλώβισε τον Ηρακλή στην περιοχή του χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες με τον Σεχολάρι και τον Γιαζιτζόγλου να πετύχει ένα γκολ που θα τον ξαναέβαζε στην διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

    Οι συνθέσεις:

    Ηρακλής Ψαχνών (Βασίλης Βούζας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης (30' λ.τ Ρούτσης, 70' λ.τ Τζάκης), Τάουερ, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Κονέ, Βανγκελί (46' Ντελέκος), Ιακωβάκης, Λιόσης, Σέγκος, Χαϊκάλης.


    Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Δήμου, Σεχολάρι (46' Ίτσιος), Ντόικιτς, Δεσποτόφσκι, Ντάνι, Νίκου, Καρτσαμπάς.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Toν Δ. Παππα εχουν, εκτος αν εχει αλλαξει κατι τον τελευταιο μηνα...

    Ο Δαιμων του (ηλεκτρονικου) τυπογραφειου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NTAΞΕΙ ΡΕ,ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΕΓΙΝΕ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΘΕΛΕΙ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή