Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕ Ποντίων Ηρακλής 0-1 Τετάρτη 27 Μαρτίου 17:00


15 σχόλια:

  1. 1993: ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1-2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη η κερκιδουλα χθες μετα απο πολυ καιρο,καμια φωτο-βιντεο υπαρχει?

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ παιδακια της Κατερινης,το Π δεν αξιζετε να το φοράτε στο στηθος...

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ομαδα με Μαρτινεζ,Μοκακε,Φρεντεριξ,Ρουσεφ,Σερτζινιο,Πεντα κλπ παρα με αυτους τους αμπαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ego ksero pos o dikigoros ksexase tin istoria kai ti exei kanei o iraklis ston pieriko kai gia toys kafedes stoys podes klp edose to mats kai dikaiose oloys tous allouriskoys kai mi fila8lous tis elladas. Kseftila.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. proedre ama den mporei fyge kai as erthei alo blepi oti den exeis xrumata mun mas kanei xali tin omada!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προεδρος καλος ειναι. Αυτοι που ειναι πισω του και δεν φαινονται ειναι οι βρωμικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρεπει επιτελους να βγει ο προεδρος και να μας μιλησει, να ξεκαθαρισει το τοπιο, να μας πει τι σκεφτεται για το μελλον,και πιοι ειναι οι στοχοι του.Με το να ακολουθαει την τακτικη του Ντουμου, που ολοι ξεραμε το ονομα του και δεν ειχαμε ακουσει ποτε τη φωνη του,σε καθε ηττα και νικη ο "κοσμος" του πιερικου θα βγαινει και θα λεει πως ειναι στημενος! Πρεπει επιτελους ενας προεδρος να βγει μπροστα και να διξει ισχυρο χαρακτηρα να βουλωσει τα στοματα τον δηθεν πιερικων που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κραζουν καθε χρονο τους παιχτες.ιδιοι ειναι αυτοι που πριν 2 χρονια λεγαν να βαλουν στην ομαδα νεα παιδια απο κατερινη και να διωξουν τους ξενους, και τωρα λενε το αντιθετο! οπος και να εχει αυτοι που αγαπουν αυτοι τη στιγμη τον πιερικο ειναι τα παιδια των συνδεσμων και οι παππουδες που ειχαν ζησει τον πιερικο στις ενδοξες μερες! ολοι οι αλλοι ειναι εδω για να δινουν μαθηματα προπονιτικης απο τις κερκιδες, να κραζουν τους παιχτες και να τους κοβουν τα φτερα, και να πετανε το μακρυ τους και το κοντο τους για την διοικηση!και μετα αναρωτιουντε γιατι παει ετσι η ομαδα! ε με το μεγαλυτερο ποσοστο να σκεφτεται ετσι αφηστε το πιερικο και ασχοληθειτε με τις ομαδες σας που παιζουν Α εθνικη!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τί να βγει να πει ο πρόεδρος?Πιερικός πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος και θα χειροκροτήσουμε όλοι.
    Αυτή την ομάδα μπορούσε αυτήν έκανε.Η ευκαιρία χάθηκε πέρυσι που δεν υπήρχε ανταγωνισμός και καλό είναι να μην μπερδευόμαστε και συγκρίνουμε τις δύο χρονιές.Φέτος η ομάδα είναι σωμένη (όχι ότι είναι και κανένα επίτευγμα),μπορεί βεβαια να πεθάνουμε από βαρεμάρα αλλά το ότι είμαστε ήδη 15 βαθμούς από τα μπαράζ δείχνει ότι απέχουμε σε δυναμικότητα από τις ομάδες για άνοδο.Δεν φταίει η μια ή δύο χάλια εμφανίσεις, είναι το ρόστερ τέτοιο,δεν μπορεί παραπάνω ως σύνολο.

    Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν.Οικονομική βοήθεια χρειάζεται ο σύλλογος.Η πιο χρήσιμη συζήτηση νομίζω είναι σχετικά με το ποιός άραγε θα μπορούσε να συμμετέχει στην διοίκηση είτε να την αναλάβει εξ ολοκλήρου. Τα υπόλοιπα λύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να την παρει ο Ποδας του μπασκετ να γουσταρουμε. Αυτος και χωρις λεφτα ξερει να κανει διαχειρηση και ειναι και καλος νοικοκυρης και χαμηλων τονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή περίπτωση ο Πόδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλη περιπτωση ο Ποδας αλλα και μπασκετ και ποδοσφαιρο δυσκολα.Θα τον προτιμουσα στο ποδοσφαιρο ομως.Πιστευω οτι εχει τον τροπο να μιλαει στον κατερινιωτη.Μπορει να μην ειναι ο σουπερ παραγοντας αφου στο μπασκετ πεσαμε αλλα γιατι να μην δοκιμασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. e nai more ti einai na dokimasei e?? les kai anigei psilikatzidiko me kana 2.000 xilarika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενω ρε φιλε οι αλλοι που μας κοροιδευουν τοσο καιρο δεν σ πειραζει. Αν προσπαθησει ενας σοβαρος σε χαλαει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή