Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Για την ιστορία έχουμε χρέος να παραθέσουμε και έναν αντίλογο στον χθεσινό μονόλογο της ΠΑΕ Πιερικός. Έτσι και αλλιώς προσωπικές φιλοδοξίες δεν τρέφουμε, ας ακουστούν τουλάχιστον μερικές αλήθειες και ας κρίνει ο καθένας. Ίσως να είναι και ο τελευταίος αντίλογος που θα ακουστεί…

Η χθεσινή συγκέντρωση της Εκάβης ήταν ένα καλοστημένο θέατρο από πλευράς ΠΑΕ ώστε να συνηθίσουν και οι τελευταίοι ρομαντικοί στην ιδέα του «κομπάρσου ΠΙΕΡΙΚΟΥ». Ο «κομπάρσος ΠΙΕΡΙΚΟΣ της καρπαζιάς» όπως τον οραματίζεται ο Πρόεδρος θα είναι μια ομάδα με ακόμα πιο χαμηλό μπάτζετ , με οπαδούς-φυτά, περιτριγυρισμένη από αυλοκόλακες και καταδικασμένη να τρώει τεσσάρες και πεντάρες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Χθες μάλιστα έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια να απαξιωθεί γενικά το όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ώστε ο πήχης των προσδοκιών για του χρόνου να πέσει πολύ χαμηλά. Ο μέχρι χθες «πρωταγωνιστής ΠΙΕΡΙΚΟΣ» τώρα πλασάρεται ως ομάδα Β’ Εθνικής χωρίς κόσμο που είναι τυχερός που βρίσκεται εδώ που βρίσκεται (και ξεφτιλίζεται) και όχι σε χαμηλότερη κατηγορία. Για την φετινή κατάντια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μάλιστα υπεύθυνος δεν είναι ο επικεφαλής όπως θα περίμενε κανείς, αλλά όπως μάθαμε χθες, υπεύθυνος είναι ο κόσμος…
  
Για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι, η ομάδα σου Πρόεδρε έκανε 9 νίκες σε 40 ματς. Το αν έχει κόσμο το έδειξε πέρυσι όταν για ένα μόλις μήνα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ήταν ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και μιλάμε για έναν σύλλογο που έχει 20 χρόνια να ανέβει στην Α’ Εθνική. Κι όμως επειδή κουβαλάει ένα όνομα που δεν το έχουν τα χωριά με τα οποία επιχειρείς  να μας συγκρίνεις, μπορεί ακόμα να γεμίζει το γήπεδο όταν φανεί ότι υπάρχει προοπτική. Όταν όμως φτάνεις τον ΠΙΕΡΙΚΟ στην 15η θέση δεν έχεις το δικαίωμα να μεταθέτεις τις ευθύνες σου και να προσβάλλεις τον κόσμο. Με τεσσάρες και πεντάρες, θα έχεις 27 εισιτήρια με τον Παναιτωλικό (και πολλά ήταν). Σε αδιάφορο μπαράζ ανόδου με -4 βαθμούς από τον πρώτο δεν θα γεμίσει το γήπεδο με τον ΟΦΗ. Με αδιάφορη ομάδα θα έχεις και αδιάφορη κερκίδα. Ο κόσμος σε μερικά πράγματα έχει αλάνθαστο κριτήριο, γι’αυτό και όταν χτυπούσες πραγματικά άνοδο το γέμισε με την Λάρισα, ακολούθησε στη Βέροια κ.ο.κ. Υπεύθυνη λοιπόν πάντα είναι η ηγεσία, όχι ο κόσμος.     

Στην προσπάθεια του Προέδρου για ολοκληρωτική απαξίωση της ομάδας ακούστηκε και το αμίμητο ότι κακώς δεν έδωσε την ΘΥΡΑ 5 και σε άλλους αντιπάλους εκτός του Βόλου. Ωστόσο ενοχλήθηκε από την κριτική που του ασκήθηκε… Υπήρξε άραγε κάποιο άλλο ματς όπου ρεαλιστικά να μπορούσε να δοθεί η συγκεκριμένη Θύρα σε φιλοξενούμενο; Η απάντηση είναι όχι. Ειπώθηκε για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να συνεχίσει την απαξίωση. Αν του άρεσε το κόκκινο εκείνο θέαμα ας αναλογιστεί από πότε έχει να δώσει η ομάδα μας ένα ματς-τελικό. Έδωσε καμιά αφορμή ή κάποιο όραμα στους φιλάθλους μας να κατακλείσουν αυτοί το γήπεδο φέτος; Μάλλον όχι. Πέρα από αυτό όμως είναι ποτέ δυνατόν πρόεδρος-οπαδός του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να ξεστομίσει τέτοια λόγια για την ΘΥΡΑ 5; Μήπως τελικά πρόεδρε είσαι μόνο οπαδός του Εαυτού σου; Να το ξαναπούμε. Οι τεσσάρες οι πεντάρες και η αδιάφορη-απλήρωτη ομάδα άδειασαν το γήπεδο. Δεν το βλέπεις;
  
Μπορεί μερικοί λοιπόν να τρόμαξαν χθες όταν άκουσαν ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική και ότι ακόμα και μια χρονιά σαν την φετινή με χαμηλό μπάτζετ είναι δύσκολο να τρέξει. Ο Πρόεδρος και το επιτελείο του παρουσιάστηκαν ως η μόνη βιώσιμη λύση με τον νέο «κομπάρσο ΠΙΕΡΙΚΟ». Πρόεδρε, έχεις μήπως συνειδητοποιήσει ποιόν ΠΙΕΡΙΚΟ περιέγραψες και για ποιόν ΠΙΕΡΙΚΟ ζητάς στήριξη; Πιστεύεις ότι μια ομάδα-σκιάχτρο χωρίς ελπίδα για κάτι καλό μπορεί να σταθεί μόνο με φθηνούς παίκτες, δυο φιλικά με ΠΑΟΚ ,Άρη και ξεπούλημα της ΘΥΡΑΣ 5 σε όποιον ετοιμάζει φιέστα; Ποιός πιστεύεις ότι θα στηρίξει έναν τέτοιο ΠΙΕΡΙΚΟ που θα φυτοζωεί στην Β’ Εθνική χωρίς αξιοπρέπεια, μια ομάδα που ούτε εσύ καλά καλά δεν θα την πιστεύεις; Περιμένεις να  συγκινηθεί κανένας σε αυτή την πόλη ή μήπως αυτός είναι ο τρόπος για να φτιάξει η ομάδα νέους οπαδούς; Αυτός ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα είναι για λύπηση, καταδικασμένος να πεθάνει αργά ή γρήγορα.

Καλύτερα για όλους μας θα ήταν να βοηθήσεις στο να βρεθεί διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ παρά να κρατήσεις με το ζόρι μια ομάδα νεκροζώντανη.  Καλύτερα να ψάξεις τρόπους να προσελκύσεις επενδυτές παρά να ψάξεις τρόπους να κρατήσεις ζωντανό τον «κομπάρσο ΠΙΕΡΙΚΟ» σου. Δεν τον θέλουμε.


PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI 

41 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια βγάλαν ανακοίνωση 4 μελανόλευκοι που ήρθαν εχθές στην συνέλευση και δεν ακούστηκε ούτε ρέψιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν άκουσες ότι σε είχαν στο κλάσιμο.

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά, εσείς γιατί δεν μιλήσατε στο κάλεσμα; Με ονοματεπώνυμο; Μόνο ανακοινωσούλες είστε; Άντε ξεκουμπιστείτε ρε από το γήπεδο που το παίζετε και οργανωμένοι. Έτσι είναι οι οργανωμένοι;

      Διαγραφή
    3. Εντάξει φίλε,θα σου αδειάσουμε την γωνιά αφού σε χαλάμε την προεδράρα σου

      Διαγραφή
  2. Που ήσασταν κρυμμένοι και δεν ακουστήκατε καθόλου στη συνέλευση. κατάλαβα μάγκες του πληκρολογίου και του fb είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ. ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΦΚ-ΠΑΕ-ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια παιδιά, πολύ ωραία και σωστή τοποθέτηση, ίσως ό,τι καλύτερο έχει γραφεί γενικότερα για την όλη κατάσταση. Τώρα για τους εξυπνάκιδες που σχολιάζουν παραπανω λίγο πολύ ξέρουμε ποιοι είναι και είναι οι μόνοι υπαίτιοι που ο σύνδεσμος σας αποδυναμώθηκε. Ντροπή τους.
    Την νέα χρονιά προτείνω γενική αποχή μέχρι να ξεκουμπιστεί αυτη η διοίκηση που μέρα με την μέρα καταστρέφει την ΙΔΕΑ μας. Δυνατή φωνή και στήριξη πλέον στον Πιερικό Αρχέλαο στο μπάσκετ, στο volley του ερασιτέχνη και φυσικά στους δρόμους. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ολέ, γ@μιέται η ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγα κι εγώ στην συγκέντρωση, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί με όλο το κλίμα που επικρατούσε κατά της Διοίκησης θεωρούσα ότι θα έχει τζέτρζελο. Διαψεύστηκα. Ο Παπαδόπουλος τους ξεβράκωσε όλους. ΜΕλανόλευκοι; Μούγκα στην στρούγκα. ΣΦΙΠ; Ένας ψηλέας μίλησε και η μόνη του πρόταση ήταν να πουληθεί το ΑΦΜ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ!!!! Άσε που δεν τον έκοψα και πολύ καλά στα μυαλά του. Μίλησε και ένας άλλος τύπος με τρεμάμενη φωνή, από το φόβο, για στημένα, τον ξεφτέλισαν κι αυτόν. Άμα δεν μπορείτε παιδιά, αφήστε τις ύβρεις και τις συκοφαντίες από το διαδίκτυο και άντε για κανένα μπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε αφού οι Μελανόλευκοι είναι θρασύπουστες κάποιος πρέπει να μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ακούω ακούω και μελανόλευκους και μελανόλευκους δεν βλέπω. Μάλλον οπαδοί του ίντερνετ είναι. Στη συνέλευση αν ήταν πρέπει να ήταν μεταμφιεσμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ξέρω πως πέρισι πήραν διαρκείας και όταν ήταν να δλώσουν τα χρήματα στην ΠΑΕ είπαν πως τα έφαγαν και δεν είχαν να τα δώσουν. Ζήτω το οπαδικό κίνημα της κονόμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως.πουλησαμε 500 διαρκειας δηλδη 15000 ευρω.τον οκτωβριο το να ανεβουμε εδινε 2,35.λεει ο προεδρας ριξτε τα ολα εκει.τι να καναμε;που να ξερουμε ομως οτι ειχε παιξει κ το σπιτι του στο να μην κανει ο πιερικος 10 νικες;

      Διαγραφή
    2. Άσε φιλαράκι μην κάνεις την παλαβή. Τα λεφτά από τα διαρκείας πες τι τα κάνατε;

      Διαγραφή
    3. Ρε μπαγλαμα δεν πουλησαμε διαρκείας φετος ρε.....Μονο καποια μελη πηραν...Για ποια κονομα μιλας?

      Διαγραφή
  9. ΚΑΝΤΕ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ SITE ΣΑΣ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαγκες καθε μερα (7-9 το απογευμα) ειμαστε στο club αφου μας κατηγορειτε οτι μιλαμε μονο μεσω του ιντερνετ και κανουμε τις κοτες, ελατε να μας τα πειτε απο κοντα μιας και εσεις μιλατε χυμα και σταρατα και οχι μονο μεσα απο το ιντερνετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουλήσατε λέει 500 διαρκείας; Καλά και μετά ξυπνήσατε σε ποιον αφελή τα λέτε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ ξέρω ότι το νέο γραφείο τύπου της παε πιερικός έπιασε κιόλας δουλειά, και οι πιερικάρες που το αποτελούν βρίσκονται και μέσα στα παραπάνω σχόλια για να γυρίσουν το κλίμα. Μα για τόσο χαζούς μας περνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οτι ποστο και να παρουν με οποιο σωματειο και αν ασχοληθουν,γιατι οπως και να το κανουμε κανανε αρκετες προσπαθειες και με αλλα σωματεια για να γινουν λιγο γνωστοι, θα ειναι μια ζωη αποτυχημενοι δημοσιογραφοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ο φιλοςςςςς!!!!!!!

      Ο παοκκκ εεεεεε σορρυ, ο πιερικος εισαι εσυ ηθελα να γραψω. ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

      Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αποψη μου ειναι πως καλα κανανε και δεν πηρανε λογο στο θεατρο του παραλογου που στηθηκε απο την παε και τον πουτανας γιο-χοντρο. Οποιος ηταν εκει θα καταλαβανε πως δεν επρεπε να μιλησουν με λογια αλλα με πραξεις, πραξεις που θα τους ειχανε ακομα στα κρατητηρια. Ηταν η πιο σοφη κινηση αυτη εκ μερους τους. Αλλωστε και ο Σ.Φ.Ι.Π για την συνελευση μεσω ανακοινωσης ειπε την αποψη του. Γιατι προφανως ο κυριος που ειπε για πωληση αφμ στην λαρισα παρα μονο στα καλα του δεν ηταν και ουτε για αστειο δεν πιστευω να αντιπροσωπευε τον σφιπ.

      Απο εκει και περα για να μπουνε τα πραγματα στην θεση τους η αληθεια ειναι πως ο συνδεσμος ειναι ανοιχτος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τις 19 εως τις 21 οποιος θελει πηγαινει και τα λεει απο κοντα.

      Τωρα για κατι λεφτα που ακουστηκαν και για κατι φαγωποτια αυτα παρα μονο ενας βλακας θα τα ξεστομιζε οποτε τελειωνει εδω.

      Για το pierikosnews δεν θα πω τιποτα, 15 χρονων παιδακι ειναι ακομα τριχες αναμεσα στα ποδια δεν εβγαλε οποτε ειναι κριμα να το στησουμε στον τοιχο. Αργοτερα οταν ενηλικιωθει ισως εχει αλλα εξελιξη το θεμα του. Να θυμησω πως ηταν ο ιδιος που εγραφε τα χιλια μοιρια για τον μαλακα και μετα καθοτανε και τα εσβηνε. Νομιζω καθε αλλο παρα αντρικες κινησεις δεν ειναι αυτα. Αλλα να με θυμηθειτε οτι σε 3 μηνες παλι τα ιδια θα κανει γιατι θα φαει την πουτσα απο τον χοντρο και θα κλαιει. Το αλλο το παιδι με την κοτσιδα δεν νομιζω πως εχει πολυ συμμετοχη σε αυτο αλλα απλα ακολουθαει.

      Τελος θα ηθελα να ηξερα ο σοπ δεν ειχε τιποτα να πει μετα την συνελευση;;;

      Διαγραφή
    2. Πες τα μεγάλε. Ο "παοκ εισαι εσυ" ζητάει πλεον να του πουνε οι Μελανολευκοι συγγνωμη για να διμοσιευει τις ανακοινωσεις του.Δεν ειναι καλα ο ανθρωπος. Εχει αλλαζει 100 φορες ομαδα,παει οπου φυσαει ο ανεμος,οπου υπαρχει χρημα και τωρα μπαινει στο γραφειο τυπου της ΠΑΕ μαζι με τα πρωην ανηλικα συνενερακια του που εχουν χασει την μπαλα και λογικα μιας και η ηλικια τους ειναι αυτη και τρωνε παλι το παραμυθι του χοντρου και του...ψιλου.Ο σοπ δεν υπαρχει αφου, τι ηθελες να πει;
      ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ και στα τοπικά, δρομο χοντρέ και αντε γεια!!

      Διαγραφή
    3. Εσύ ο δεύτερος που αναφέρθηκες προσωπικά μπορείς να μου αποδείξεις πραγματικά τώρα αν έχω κάνει κακό και πόσο; Έγινε ενα θέμα που το τραβήξατε τοσο μακριά χωρίς λογο για την ανάρτηση για μια λέξη που καλός η κακώς πάω Λύκειο ακόμα και αυτό πρεπει λίγο να το σεβαστείτε γιατί δεν ειμαι ακομα σε θέση να κάνω πολλά πραγματα, αλλα όσο μπορώ θα βοηθήσω για αυτό που πάει να γίνει, αμα δεν βγει ουτε τώρα τιποτα, μπορει να γίνουν και 1002 ακομα συνελεύσεις πάντως εγω έκανα την κίνηση να αναλάβω χρέη τύπου διότι μέσα απο αυτό μόνο πιστεύω μπορώ να βοηθήσω. Δεν κάνω κακό σίγουρα ούτε όσο έχω το pnews έριξα λάσπη και δημιουργούσα κακό χαμό..ισα ισα (εσείς) οι ''ανώνυμοι'' το κάνετε αυτό...τουλάχιστον απο κάτω βάλτε μια υπογραφή, να ξέρουμε τέλος πάντων πόσο μετράει η γνώμη σας;)
      Όσο για το ''παιδί με την κοτσίδα''δεν ειναι σε θέση να βοηθήσει πολύ φέτος λόγο οτι θα σπούδασει στον δημοσιογραφικό τομέα στην Θεσσ/νίκη.
      Για τους Μελανολευκους τώρα πιστευώ ξέρουν οτι απο το 2009 το πολύ 12 χρονών να ήμουνα βοηθούσα απο τα ξεκινήματα και κάθε βράδυ συνδέσμους οσο ήταν αρκετα ενεργά τα πράγματα βοηθούσα οσο ποιο πολύ μπορουσα σε όλους τους τομείς. Δεν θέλω να πιστεύω οτι θα με ρίξουν πυρά. Με εκτίμηση σε αυτούς και σε εσάς

      Γιώργος Σιδηρόπουλος

      Διαγραφή
    4. γιωργο ασε τις εκτιμησεις και τις μαλακιες τυπου πειδη δεν σε κατηγορει κανενας στο συνδεσμο,ξερεις εσυ γιατι σε κατηγορουν και ασε τις φλωρικες μαλακιουλες σου....λυκειοπαιδο.....κωλοτουμποπαιδο.και οσον αφορα για την ανωνυμια...μην τρελενεσαι...και συ καποτε τα ιδια εκανες

      Διαγραφή
  14. Πρώτη φορά μας κράζει κάποιος που γράφει με τόνους.Εχουμε νέους επισκέπτες φαίνεται. 7 ποστ έγραψες, σε πήραν όλοι χαμπάρι.Όποιος και να'σαι είσαι ερασιτέχνης...
    Πείτε ότι θέλετε για τους Μελανόλευκους.
    Για την ταμπακιέρα όμως δεν βλέπω να λέτε τίποτα.Τί να πείτε κ σεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. sto telos karfothike pios einai o 1:26!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re ilithie eironika to leei gia ta diarkeias.alla aporo giati krathse mono to proto meros ths prothashs toy.mallon mono gia ayto exeis na peis kati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιάννης Τσαπουρνιώτης16 Ιουνίου 2013 στις 3:12 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε-ανώνυμε (15 Ιουνίου 11:16 μ.μ.), είμαι ο τύπος με την τρεμάμενη φωνή και φόβο που με ξεφτέλισαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Όταν μιλάω για Πιερικό έχω τρεμάμενη φωνή γιατί σέβομαι το όνομα του συλλόγου και την Ιστορία του. Οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου αυτή τη φωνή διαθέτουν κι ας μην πουλάει. Όσο για το φόβο να γνωρίζεις, γιατί νομίζω ότι αγνοείς τους κινδύνους που βιώνω καθημερινά και δεν τους έχεις δει ούτε στον ύπνο σου. Εκτός κι αν φοβάμαι μην χάσω το μισθό από την ΠΑΕ. Τόλμησα να μιλήσω για την ρετσινιά που μας ακολουθεί τον τελευταίο καιρό μέσα από την καταγγελία της ΟΥΕΦΑ για τα στημένα, χωρίς να υιοθετώ το στήσιμο. Εξέφρασα την εικόνα που διδίδεται πανελλαδικά για την ομάδα. Το αν με ξεφτέλισαν δεν το κατάλαβα, αποψή σου. Περιμένω όμως εντός της ημέρας να αποκαλύψεις το ονοματεπώνυμο σου. Δεν έχω καμιά πρόθεση για αντιπαράθεση, μόνο για υγιή συζήτηση και σε καλώ να ανταποκριθείς. Επίσης παρακαλώ τον διαχειριστή να διαγράψει υβριστικά σχόλια, όπου κι αν υπάρχουν στην παρούσα σελίδα.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    Γιάννης Τσαπουρνιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λαζο θεε,παρε την παε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. katigoreite giati den piran thesi oi melanoleukoi stin sugkentrwsi, proswpiki mou apopsi einai pws kala ekanan. poios o logos na paroun thesi se auti tin parodia? apo tin arxi gnwrizame ton logo pou tin organwsan. ta pragmata einai prokathorismena apo tin igesia tis PAE k apla ithelan na mas tin anakoinwsoun, o PIERIKOS tha einai ekei pou ton theloun autoi. opoios pisteuei oti k na milousan ekeini tin stigmi pws kati tha allaze zei se allo kosmo k oxi stin pragmatikotita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναι ρε φιλε, τις οργανωμενες παρωδιες οπως λες τις διαλυεις ευκολα. παιρνεις μαζικα μερος, τοποθετεισαι, τους εκθετεις με τα επιχειρηματα σου και ανατρεπεις το κλιμα. ξερεις τι πιστευω; ουτε οι μελανολευκοι ουτε κανενας αλλος εχουν να προτεινουν μια βιωσιμη λυση για το μελλον του πιερικου. μονο γκρινια και διαμαρτυριες για την τωρινη καταντια. ναι ωραια ολα αυτα αλλα λυση δε δινουν. το ιδιο συμβαινει και με την παραπανω ανακοινωση. διαμαρτυριες,κατηγοριες,καταγγελιες αλλα επι της ουσιας τιποτε αλλο ως εναλλακτικη. ο επιλογος ειναι χαρακτηριστικος. "Καλύτερα για όλους μας θα ήταν να βοηθήσεις στο να βρεθεί διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ παρά να κρατήσεις με το ζόρι μια ομάδα νεκροζώντανη. Καλύτερα να ψάξεις τρόπους να προσελκύσεις επενδυτές παρά να ψάξεις τρόπους να κρατήσεις ζωντανό τον «κομπάρσο ΠΙΕΡΙΚΟ» σου. Δεν τον θέλουμε." δλδ παλι το μπαλακι στον παπαδοπουλο. την απαντηση του αυτος την εδωσε : επενδυτες δεν υπαρχουν. μιλησα με 15 υποψηφιους εντος και εκτος κατερινης και κανεις δε θελει. αρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. tha sumfwnisw mazi sou ws pros tin topothetisi sou se sxesi me ton epilogo apo ekei k pera omws ti? poies oi luseis pou tha mporousn na eipwthoun i moni k ksekathari einai pws an den mporeis kurie Papadopoule feugeis, egkataleipeis, psaxneis allon ependuti(an k amfibalw an exei milisei me upopsifious ependutes). auto to exoun pei ksekathara oi melanoleukoi.k oso gia tin gkrinia pou les as thimithoume mono poioi einai stis kerkides me ilio me broxes k me xionia auti einai i douleia tous k auto kanoun epeidi agapoun ton PIERIKO opote otan blepoun tin omada tous na tin ksepoulane san porni dikaiwmatika tha diamarturwntai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή το μπαλάκι σε ποιόν πρέπει να πάει;Κανονικά ο πρόεδρος δεν θα πρέπει να ασχολείται με τίποτε άλλο αυτές τις μέρες από το να βρει επενδυτή.Το να θέλει να διατηρήσει μια ομάδα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά από 5-6 αγώνες μπορεί και να αποχωρήσει το λες βιώσιμη λύση?
    Σε αυτή την φάση όταν μιλάμε για προτάσεις εννοούμε λεφτά.Δεν διοικείται η ομάδα με λόγια,θελει χρήμα.Διοικείται όμως και με κάποιες αρχές ώστε αυτό που υποστηρίζουμε να είναι Πιερικός και όχι κάτι σαν Πιερικός.Ε λοιπόν προφανώς δεν έχουμε τα λεφτά να πάρουμε εμείς την ΠΑΕ,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλάμε όταν γίνονται στραβά.Ακόμα όμως και στο υποθετικό σενάριο ότι στηρίζουμε τα εισιτήρια διαρκείας και βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις εκεί,νομίζεις ότι θα υπάρχει απήχηση στην πόλη για αυτόν τον Πιερικό?
    Ο σύνδεσμος του πρότεινε να ψάξει ο ίδιος για επενδυτη,ότι πιο ρεαλιστικό δηλαδή ώστε να μην ταλαιπωρείται ούτε αυτός ούτε εμείς και να γίνει αλλαγή προσώπων και ψυχολογίας μπας και γυρίσει και το κλίμα στον κόσμο.Οι μεταβιβάσεις μετοχών είναι ευθύνη της διοίκησης,όχι του κόσμου ή κάποιου συνδέσμου,μην μπερδεύουμε τους ρόλους.Το ότι έφαγε 15 άκυρα μέχρι στιγμής σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το μαγαζί που έχει για πώληση ή ότι δεν πήγε ακόμα στα κατάλληλα άτομα.Αυτά πρέπει να βλέπει και όχι να προσπαθεί να μας πείσει ότι οι τεσσάρες της Β΄Εθνικής είναι πιο γλυκές από τις τεσσάρες της Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επενδυτης δεν υπαρχει. αυτο ειναι το δεδομενο. κανεις δεν εχει τη διαθεση να αναλαβει το βαρος της παε. και απ'οτι καταλαβαινω και ο παπαδοπουλος αν δεν υπαρξει κατι θεαματικο τις επομενες ημερες αποχωρει και η ομαδα πεφτει στην γ. απλα ειναι τα πραγματα και νομιζω οτι αυτο ειπε και την παρασκευη, αλλα οχι ευθεως. πιο απλα δεν γινονται τα πραγματα. αν υπηρχε επενδυτης θα ειχε εμφανιστει ηδη. τα οικονομικα στοιχεια δοθηκαν στη δημοσιοτητα, οι οφειλες επισης. τωρα γιατι κανετε οτι δεν καταλαβαινετε πραγματικα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση.

      Διαγραφή
    2. και κατι ακομα η προσεγγιση σου για τα 15 ακυρα ειναι το λιγοτερο αστοχη. οταν η αεκ με τοσο λαο πεφτει στη γ, ο παο τρωει τις σφαλιαρες τη μια μετα την αλλη, πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει ανθρωπος που θα βαλει τα ωραια του τα λεφτουδακια στον πιερικο;

      Διαγραφή
  23. etsi akribws einai opws ta les file mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. EITE EINAI AFELIS, EITE EINAI STIMENOS OPOIOS PISTEUEI OTI I OMADA THA PESEI STIN 3i ETHNIKI. I OMADA THA MEINEI STI B' ETHNIKI DIOTI ETSI VOLEUEI OSOUS TIN EXOUN. OUTE PANO FUSIKA, OUTE KATO. EKEI EKEI STI B ETHNIKI.
    APLA THA MPEI LIGO KAUTO XRIMA TORA, META TI FIESTA TIS PARASKEUIS, APO TOUS GNOSTOUS POU THA EPAIRNAN DIARKEIAS OUTOS I ALLOS, OI OPOIOI KAI THA VGOUN NA POULISOUN KI ALLA, NA EISPRAKSOUN XLEVI KAI KOROIDIA APO TIN KOINONIA TIS KATERINIS. THA MPOUN KAI ORISMENOI "EPENDYTES" ME 5-10 XILIARIKA POU THA NOMIZOUN OTI THA EXOUN LOGO ALLA OTAN KATALAVOUN OTI AUTO DEN PAIZEI THA TIN KANOUN ME ELAFRA OPOS EKANE O AMVROSIADIS KAI OI LOIPOI.

    AUTI EINAI I ALITHEIA KYRIOI. PIERIKOS OMADA TIS B ETHNIKIS, KOMPARSOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. https://www.youtube.com/watch?v=rAjEhmSjdVA

    Ο κοσμος φταιει φυσικα οχι ο προεδρος. Καληνυχτα ΠΙΕΡΙΚΕ, και αμα δειε καποια αλλαγη με αυτον να διοικει εγω θα καψω τον @#$%^@ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φιλαράκι δε με πείθεις! Μάλλον μοντάζ είναι, έβαψες ασπρόμαυρους τους βολιώτες από φέτος και έβαλες και ήχο στο βίντεο.

    ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΑΤΟΜΑ

    ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
    ΠΑΠΑΔΟ-ΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥΛΟΣ!

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ! ΑΠΑΙΤΩ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή