Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Ημερολόγια 2018

Κυκλοφόρησαν τα νέα ημερολόγια του Σ.Φ. Πιερικού "Μελανόλευκοι" για το 2018. Έντεκα χρόνια μετά συνεχίζουμε αυτό που με τόσο κόπο χτίσαμε. Η σπίθα παραμένει, η προσπάθεια συνεχίζεται. Τα ημερολόγια θα διατίθενται από τα γραφεία του συνδέσμου τις ώρες λειτουργίας του. 


Καλές γιορτές σε όλους!




3 σχόλια:

  1. Γιατί δεν έρχεται πλέον κανείς στο γήπεδο να πουλήσει κι εκεί περισσότερα; Και γενικά γιατί τέτοια αποχή πλέον από όλους σας; Σύνδεσμος μόνο στα χαρτιά δυστυχώς...
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπερδεύεσαι φίλε, σύνδεσμος μόνο στα χαρτιά είναι άλλοι. Και έδρα υπάρχει και παρουσία. Βέβαια δεν είναι σε όλα τα ματς αλλά αυτό συμβαίνει γιατί οι υποχρεώσεις μεγαλώσανε και η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά για τους άλλους άσ' το, τα ξέρουμε... Αλλά τουλάχιστον υπάρχει ακόμη κάποιος να βάζει 2-3 πανιά να θυμίζει κάτι από Θύρα 5. Μακάρι να κάνετε κι εσείς όλοι σας μια νέα προσπάθεια να επανέλθετε δυναμικά γιατί νεότερη γενιά από εσάς δεν υπάρχει δυστυχώς. Προτιμώ παρουσία στα γήπεδα παρά ανοιχτό αλλά ουσιαστικά ανενεργό σύνδεσμο. Ελπίζω να συνεχίσετε δράσεις όπως τα ημερολόγια κ.α. και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Φέτος βλέπω κάτι καλύτερο στην ομάδα, αισιοδοξώ για ακόμη καλύτερη συνέχεια (άνοδος) του χρόνου! Καλή συνέχεια... και ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

      Διαγραφή