Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ...ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Κωμικοτραγικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στην εκδρομή μας στη Λιβαδειά σήμερα...

Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής θεώρησαν εξαιρετικά επικίνδυνη την παρουσία 40 φιλάθλων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και έφτασαν στο σημείο να απαιτήσουν την επιστροφή του λεωφορείου στην Κατερίνη. Προφανώς λόγω της εμπειρίας τους έκριναν ότι υπάρχει κίνδυνος εκτεταμένων επεισοδίων σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο και με έναν αντίπαλο με τον οποίον  έχουμε να συναντηθούμε από τον προηγούμενο αιώνα. Την ίδια γνώμη έχουμε πλέον και εμείς γι’ αυτούς, τους θεωρούμε επικίνδυνους γιατί στερούνται της κοινής λογικής.
Εμείς βρεθήκαμε τελικά στις κερκίδες με τη βοήθεια ανθρώπου της –κατά τα άλλα αόρατης- διοίκησης, κάναμε το χρέος μας, τραγουδήσαμε και γουστάραμε για την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας παρά την ήττα και θα το επαναλάβουμε και στη δύσκολη συνέχεια. Καλό θα ήταν και οι παίκτες να εκτιμούν όσους βρίσκονται στο πλευρό τους, ειδικά όταν πρόκειται για εκτός έδρας αγώνες. Το να χαιρετήσεις τον κόσμο που σε στηρίζει είναι κάτι το στοιχειώδες, δεν χρειάζεται να σε προτρέψει κανένας. Αυτή η ‘’εξωαγωνιστική’’ αδιαφορία των παικτών πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μας πίκρανε περισσότερο και από την ήττα. Δεν απαιτούμε αποτελέσματα (κακώς ίσως) αλλά δεν δεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά.
Σεβόμαστε όσους μας σέβονται. Αυτή είναι η βασική μας αρχή με την οποία κρίνουμε τα πεπραγμένα διοίκησης, παικτών και προπονητών στον ΠΙΕΡΙΚΟ μας. Παραδείγματα ευτυχώς υπάρχουν στην ομάδα, ακολουθήστε τα.  


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τον Λάκη Παπαϊωάννου για την προσφορά του λεωφορείου.

3 σχόλια:

  1. kompoti koufala den ksexname......
    levadeiotes tha ta poume,alla ti leo afou eseis den pate oute sta entos tha erthete KATERINI???
    xaxaxa....
    mpravo paidia!!!

    H PIKRA MAS MEGALI...
    TO PEISMA MAS,OMOS, AKOMI MEGALYTERO...
    ~G5~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχιστε ετσι!!!!
    Δωστε λογο στην νεολαια του νομου μας να γινει ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den stamatame edo sinexizoume kai auto to savato paizoume entos kai dn mas stamatane oute mpatsoi oute kaneis allos.....pame na nikisoume ton thrasivoulo....by john pierikos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή