Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


Η εκδρομή του Club στον Εύοσμο επισήμως ακυρώνεται μετά την απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την στήριξη της ομάδας αλλά και για τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων οι ήδη εγγεγραμμένοι στην εκδρομή ας περάσουν από τα γραφεία του Club απογευματινές ώρες.

20 σχόλια:

  1. pame oloi wmos. tha ton kapsoume ton evosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε μωρη Πιερικαρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΙΧ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300-400 ΑΤΟΜΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ-Α ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ Ή ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ...ΦΕΡΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θσ βγάλουμε γούστα την Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SAS PERIMENOUME OLOUS ANTE MWRI ARWSTIA !!!
    MELANOLEUKOI SALONICA CLUB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ (ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ) Η' ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ.....;;;;
    ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ
    ΠΙΕΡΙΚΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Emeis 8a pame kanonika...Opoios 8elei akolou8ei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. etsi r evosmo tha pame kai as min mpoume sto gipedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. trela poulame pantou se akolouthame......egw lew den pane na gamithoun oloi....sta @@@ as mn mas afisoun emeis tha kai tha katsoume apo ekso....PIERIKOS NA SAI KAI NA MIN FOVASAI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προταση-ιδεα: αφου δεν μπορουμε να παμε ευοσμο, λεω να παμε το σαββατο στην τελευταια προπονηση της ομαδας το πρωι (οποιος μαθει την ακριβη ωρα ας μας την πει) και να γουσταρουμε,να βγαλουμε γουστα με πανο,χαρτακια,πυρσους,τυμπανα κλπ, οπως ειχαμε κανει αν θυμαστε πριν 3 χρονια πριν το παιχνιδι στα γιαννινα (3-3 τοτε). ετσι και η ομαδα θα "ντοπαρισετι" και εμεις θα κανουμε το χρεος μας. δεν χρειαζεται να ειμαστε πολλοι, και 10 ατομα μπορουμε να τα κανουμε πουτ@ν@ ολ@. λοιπον σκεφτειτε το και αν το αποφασισετε βγαλτε και επισημη ανακοινωση να το μαθουν περισσοτεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμφωνω παμε ολοι στην προπονηση το σαββατο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. den iparxei logos ....egw lew pame ekso apo to gipedou tou agrotikou kai na fonaksoume me psixi na mas akousoun gia na ntoparistoun..... kai sto telos tha panigirisoume tin niki tis omadas apo ekso.....den kolonoume pouthena pierikoi eimaste rr....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μην συζητάτε ρε τούβλα για τέτοια θέματα σε δημόσιο μπλογκ!!νιώστε λίγο γαμώ την άγνοια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σωστός ο 29 ιανουαρίου 2011 9.15
    =

    ΑπάντησηΔιαγραφή