Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ (φωτογραφίες)












14 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ,ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ....ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

    Ωραια εκδρομη...αλλα τεραστια ταλαιπωρια!!!

    Εξωαγωνιστικα : Η εκδρομη δεν ηταν να γινει λογω της γτπ "αγαπημενης" μας ΠΑΕ η οποια οταν ρωτηθηκε αν θα ταξιδεψουν οργανωμενοι απαντησε κατηγορηματικα "αποκλειεται".Λογω αυτου του συμβαντος οταν ζητησαμε να κατεβουμε απο την Παε Παναιτωλικος μας απαντησαν πως δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα η αστυνομια εχει παρει τα μετρα της ηδη για το ματς και πως στην θυρα των φυλλοξενουμενων θα καθοταν παιδια με ειδικες αναγκες και δεν το ρισκαρανε να συμβει το παραμικρο λογω της ελλειψης διμοιριας (κουραφεξαλα).

    Τελικα επειδη δεν θελαμε να κανουμε τις ιδιες μλκς που εκανε ο σοπ με τις εκδρομες...αποφασισαμε να παμε.

    Και εδω αρχιζει το καλο....Εδω ειναι που φαινεται η πραγματικη αλληλεγγυη των οπαδων.

    Επικοινωνησαμε με Warrios (υποθετω) και μιλησαμε με τα παιδια για το θεμα.Πηραμε το οκ τους και οτι θα τα κανονισουν ολα αυτοι και ξεκινησαμε....Οσοι και αν ειμασταν..!

    Φτασαμε αγρινιο ΗΡΘΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ απο την εισοδο της πολης και μας πηγαν στο γηπεδο.Αφου φτασαμε ως εκει μετα τα υπολοιπα ηταν απλα θεμα χρονου.Στην τελικη μας βαλανε στην κατα τα αλλα θυρα για παιδια με ειδικες αναγκες...Και απο θεμα προστασιας οχι μια-αλλα τρεις διμοιριες ηρθαν εκει.

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ειναι χρονια μπροστα.Μπραβο σε ολους.Τετοια εξυπηρετηση και φιλοξενια πουθενα.ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ - ΦΑΓΗΤΟ - ΝΕΡΟ - ΧΥΜΟΥΣ ολα τζαμπα.Την ωρα που στο δικο μας γηπεδο δεν εχει ουτε μια τουαλετα για την θυρα μας και για νερο ουτε λογως-μετα την ληξη του ματς μπορει μιας και δεν εχει ουτε κυλικειο - η θυρα μας παντα -.

    Απο θεμα αγωνα...Καλα πρεπει να παιξαμε αλλα ακομα και να περναμε ενα "Χ" τι να το κανεις οταν δεν μπορεις να κερδισεις τους απληρωτους σε ενα αδειο γηπεδο αγροτικους.

    ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ειναι απλο μπακαλικο -
    ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ απλα ενα ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ.

    Υ.Γ 1.Ατακα τις χρονιας : Την ωρα που ηρθαν να μας παρουν Παναιτωλικοι για το γηπεδο λεει ο ενας στον αλλο..Οτι θα ερχομασταν να παρουμε και φιλοξενουμενους οπαδους ειλικρινα στο λεω δεν το περιμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά καλησπέρα,

    Για όλους αυτούς τους λόγους ο Παναιτωλικός πρέπει να ανέβει στην Α εθνική.
    Η διοίκηση είναι εξαιρετική, η ομάδα πολύ καλή και ο κόσμος πολύς και πάντα κοντά στην ομάδα.
    Καλή τύχη στην ομάδα σας.
    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ATHENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε μάγκες ελπίζω να χαρήκατε
    την εκδρομή ας χάσατε ,αυτά μένουν.
    Καλή συνέχεια,δεν έχουμε να χωρίσουμε
    τίποτε μόνο στο γρασίδι τα 2 ημίχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ7 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:52 μ.μ.

    ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑΞΙΔΕΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕ ΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΟΣΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΕΜ ΤΟΝ ΣΟΠ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΟΠ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΤΕΣΠΑ.ΣΑΣ ΖΗΛΕΨΑ,ΑΦΟΥ ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΕ ΣΩΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΓΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ "ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ",ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:"ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ 15 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΥΜΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ".ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΠΡΟΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (2007-2008).ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ 1 ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ 15 ΑΠΟ ΤΑ 17 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΠΙΕΡΙΚΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ "ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΕΙ".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπορουσαμε να ειμαστε πιο πολλοι αφου βλεπω ελειπαν απο την εκδρομη και πολλα ιδρυτικα μελη του club δυστηχως,και φυσικα δεν ηταν κανενας απο τον αλλο συνδεσμο. τεσπα. μπραβο παντως!
    κανενα βιντεακι δεν υπαρχει να αναιβει και στο youtube για την ιστορια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Apo to "sop" den ir8e kanenas gt apla i ekdromi DEN HTAN TZAMPA....

    Opoios katalave-katalave.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oxi den vgalame videakia distixos...To an akougomastan i oxi den to kseroume.
    Emeis omos 90 lepta den stamatisame-xaraktiristiko oti tragoudousame kai sto imixrono kai sti liksi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδω ρε στις τουαλετες των φιλοξενουμενων ντρεπεσουν να πατησεις...Αυτα ολα δεν ηταν τιποτα.Οποιος ηταν εκει ξερει πολυ καλα.Ο παρατηρητης του αγωνα μας υποδεχτηκε με χειραψειες ολους εναν-εναν αυτα δεν γινονται πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γινονται φίλε μου στον Παναιτωλικό
    να πανηγυρίσετε μαζί μας την άνοδο μας - ελπίζω να τα καταφέρουμε
    στην α εθνική θα καταλάβουν όλοι τη δύναμη του Παναιτωλικού
    καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ti lete re i ataka tou taksidiou itan to ''pitsko'' opios ktlve - ktlve

    ΑπάντησηΔιαγραφή