Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝNΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (φωτογραφίες - βίντεο)

Σε έναν αγώνα χωρίς αύριο,σε έναν αγώνα κατηγορίας,ο κόσμος της Κατερίνης για μία ακόμα φορά ήταν απών...Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ντροπιαστικές για έναν ΛΑΟ που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παρελθόν σε δύσκολες και εύκολες περιόδους.Για την κατάσταση αυτή κάποιος/οι έχουν ευθύνες,πάντως όχι εμείς και ο καιρός.Κάποιους τους βολεύουν οι άδειες κερκίδες και η απαξοίωση του Πιερικού μας...Κρίμα ομως για σένα Κατερινιώτη,κρίμα που με την απάθεια σου αφήνεις μόνη της την ομάδα που σε αντιπροσωπεύει σε όλη την Ελλάδα.

Εμείς θα είμαστε εκεί και θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό...Μακαρί να προσπαθήσουν και άλλοι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ





ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ



VIDEO

13 σχόλια:

  1. αφού όλοι είναι οπαδοί των ομάδων του σιχαμένου ΠΟΚ και των 2 της θεσ/νίκης , τι να περιμένεις ; εδώ πλακόνονται κατερινιώτες για τον πάοκ και τον άρη θεσσαλονίκης(!) ή για τον ολυμπιακό ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τον πανΑΘΗΝΑικός και την άεκ ΑΘΗΝΩΝ.τι κοινό έχουν με αυτούς ; τι τους συνδέει με το "έτσι γαμάει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ;" ή με τη φανέλλα αυτή ; πέρα του ότι έτσι μάθανε επειδή όταν ήταν μικρή θέλανε να είναι με το πρώτο ;

    είναι μαλάκες οι άγγλοι , γάλλοι κτλ που υποστηρίζουν τις ομάδες της περιοχής τους ανεξάρτητα κατηγορίας ; είναι πίσω ποδοσφαιρικά ; απλά υποστηρίζουν κάτι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ !

    έμειναν λίγοι οι ΠΙΕΡΙΚΟΙ αλλά με τίποτα δεν πρέπει να αφήσουν την ομάδα...η χαρά του να ανήκεις σε ένα fan club με πίστη και αρχές στην τοπική ομάδα είναι μεγαλύτερη απο κούπες και νταμπλ!

    SUPPORT YOUR LOCAL TEAM !

    έχω κολλήσει με το blog σας και το πιερικό...
    ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΠΑΝΘΗΡΕΣ
    KEEP THE FAITH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το "support your local team" πρέπει να γίνει αυτοκόλλητο και να μπει παντού! μαζί με το σήμα του πιερικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νασαι καλα Πανθηρα και παλι σε ευχαριστουμε.εχεις απολυτο δικαιο. συμφωνω κι εγω με τα αυτοκολλιτα. οι παοκτσηδες αν δεν το πηρατε χαμπαρι εχουν γεμισει την πολη με τα κωλοαυτοκολλητα τους και τα κολλαν πανω απο τα δικα μας. καιρος να βγαλουμε ενα νεο ωραιο σχεδιο σε ικανοποιητικο αριθμο και να λεει " support your local team " ,να εχει απο κατω τα λογοτυπα του ΣΦΚ Πιερικος και του club ,και πιο κατω να λεει " our city-our rules "!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι παοκτσήδες που λες αν δεν το πήρες εσυ χαμπάρι αποτελούν το πρωτοπόρο οπαδικό κίνημα στην Β Ελλάδα και κατα ενα μεγάλο βαθμό στην υπόλοιπη.Τι περιμένες δλδ;;Οτι δεν θα γέμιζαν την πολη με αυτοκόλλητα;;Οτι εισαι ισάξιος και ισοδύναμος να τους κοντράρεις;;Θα φας τα μούτρα σου αν το κάνεις αυτό!!ΑΡΑΞΕ λιγο και μην τα βαζεις με αυτους γιατι δεν παίρνει..ΔΥΣΤΗΧΩΣ..υπάρχουν πιστεύω κι άλλοι τρόποι να διδάξουμε λιγο απο την ιδέα του SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sta arxidia mas re oi tourkoi-skoulikia-gries.Ama eixame swsti organosi kai proedro 8a itan ola diaforetika.

    Aggelopoule vges kai pare tin PAE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΎΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ...ΟΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΕΡΙΚΟΙ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΡΑΓΟΙ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ. ΑΛΛΕΣ (ΠΧ ΔΡΑΜΑ) ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ "300",ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "300" ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ...ΘΑΥΜΑΤΑ.!ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ!ΚΑΤΕΡΙΝΗ=ΟΛΥΜΠΟΣ=ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τί να κάνουμε δηλαδή να βάλουμε νάρκες???
    Θέλει και ομάδα για να φτιάξεις κόσμο και μην τρώτε τον πρόλογο ότι έχουν όλοι οι άλλοι και όχι εμείς.Ποιά Δράμα έχει επιτυχία?Τα μισά πανιά της τούμπας είναι από τη Δράμα πλάκα κάνουμε?Την είδαμε και τη Δράμα προχθές,σιγά τα αβγά.Δυνατή ομάδα θέλει πρόεδραααα...όχι μα και μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. eiparxei dixonia sto club...kapoios exei balthei na mas dioksei olous apo tin kerkida...mia tn piraze enas gt dn tn stirize..mia o allos me tin elliniki simaia...afto to atomo mallon xoris na to siniditopoioi kanei kako sto club...pistebo na katalave gia poion milaw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν θα πάει σε κόντρα το club με κανένα οπαδό κατερινιώτη άλλης ομάδας, απλά σεβαστό πρέπει να γίνει ότι όταν έρχονται στο γήπεδο να μην είναι στη θύρα των οργανωμένων του πιερικού. ξεφτιλίζεται έτσι ο σύνδεσμος και ο πιερικός και το μόνο που πρέπει να κρατηθεί ειδικά στις αρχές είναι η "καθαρότητα" του club και η συνέπεια

    Δεν παίρνει όταν το club ακόμα στήνετε, και θέλει χρόνια, να μπει σε φασαρία...και μακρυά τα "τούρκοι" κτλ δεν χρειάζονται

    Δεν μπορεί να έχεις όμως εικόνες απο κερκίδες που είχες μαζί σου δηλωμένους οπαδούς του πάοκ-άρη κτλ

    πρέπει να δημιουργηθεί κλίμα στη πόλη...κλίμα πιερικού και όχι κατερινιώτες απλά!

    ωραίο σύνθημα για αυτοκόλλητα κτλ επίσης είναι ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    το support your local team είναι προσπάθεια που έχει ξεκινήσει απο ultras διαφόρων ομάδων στην ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδια, πρωτη φορά γράφω εδώ.
    Πρέπει να τελειώνουν οι διαμάχες μεταξύ μας και να είμαστε καθαροί και ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΙ κατά τη γνώμη μου!! Δε δικαιολογείται να έρχεται π.χ. ο ΠΑΟΚ και όλο το γήπεδο να φωνάζει υπέρ του ΠΑΟΚ και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ να μη φαίνεται οτι έχει οπαδούς. Το οτι ευθύνονται κάποιοι για την ομάδα μας.... είναι κατανοητό. Το να μην είσαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν το δικαιολογώ. Είσαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την τιμημένη πόλη της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και όχι γιατί έτσι σου είπανε οπαδέ..!! Όλοι μας να έχουμε ταυτότητα οπάδου..ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. νταξει παιδια ολα καλα, αλλα μην ριχνετε ολο το φταιξιμο σε αλλους, γιατι τα περισσοτερα απο τα υδρυτικα και οχι μονο μελη του κλαμπ δεν ηταν στον αγωνα,και γενικα δεν ειναι στους τελευταιους αγωνες.νταξει μπορει να μου πειτε οτι εχουμε κι αλλεσ δουλειεσ, εργαζομαστε ή μενουμε σε αλλες πολεις κλπ. αλλα οι επαναλαμβανομενες καταστασεις παυουν καποτε να ειναι τυχαιες..αυτο κατι λεει νομιζω!ελπιζω με καποιον τροπο να ξαναενωθουν ολα τα παιδια που ξεκινησαν και ιδρυσαν το κλαμπ και να ειναι ολοι μαζι σαν μια γροθια δυνατοι και υπερηφανοι οπως ηταν στην αρχη (2007-2008).

    ΑπάντησηΔιαγραφή