Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ VOLLEY (φωτογραφίες - βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή μας στην σκυδρα.Δύο λεοφορεία φύγαμε από Κατερίνη και τα δύο να είναι πλήρεις.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το κλειστό της Σκύδρας να έχει χρώμα ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟ.

Βέβαια η εκδρόμη σημαδεύτηκε από ένταση καθώς πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν προκλήσεις από τους τύπους του χωριού.Το πανηγύρι ξεκίνησε στην αρχή καθώς δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο με το πρόσχημα ότι δεν χώραμε. Έπειτα το συνέχισαν μη αφήνοντας να περασουν τα χαρτάκια με την δικαιολογία ότι δεν έχουν άτομα να τα μαζέψουν.Άλλα οι τύποι νόμιζαν πως παίζανε με κανένα γειτονικό χωρίο και πως θα τους περνούσε η βλαχομαγκιά...Αμ δε.Και στο γήπεδο μπήκαμε και τα χαρτάκια περάσαμε.

Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή.Με το που ξεκίνησε το ματς και στο κλειστό ακουγόταν το όνομα  μόνο του Μελανόλευκου Θεού μας φέρανε κάτι παλικαράκια με μπλούζες του παοκ - του αρη και μάζι με τα σχολεία που ήταν μέσα πήγανε να μας κοντράρουν σε κερκίδα και να μας πικάρουν με κολωδάχτυλα και βρίζοντας τις μάνες .Ούτε αυτό όμως τους βγήκε..!

Μην έχοντας άλλη λύση από προκλήσεις αρχίσανε να πετάνε μπουκάλια...και ένας τόλμησε να κάνει το λάθος να πάει να χτυπήσει άτομο δικό μας.Από εκεί και πέρα οι χωριάτες κατάλαβαν τι πάει να πει Πιερικός και τι λαό έχει.Οι σκήνες που εκλυλιχθηκάν ήταν για τους λίγους που ακολούθησαν στην εκδρομή..Μετά από ότι έγινε μας βγάλανε εκτός γηπέδου.Αλλά εμείς αυτό που θέλαμε να πάρουμε το πήραμε.1 ΣΕΤ ήταν η ουσία του ματς - 1 ΣΕΤ χρειαζόμασταν.Το κερδίσαμε και αρχίσαμε τα πανηγύρια.Η Πιερικάρα στην συνέχεια ισοφάρισε σε 2-2 τα σετ και στο τελευταιο ΣΕΤ που ήταν αδιάφορο για μας και ενώ κερδίζαμε οι παίκτες τους κάνανε τσαμπουκάδες στην γυναικεία μας ομάδα volley που έμεινε μέσα.Δυστυχώς λόγω των αστυνομικών δυνάμεων δεν μπορέσαμε να μπούμε μέσα να τους τα πούμε εμείς ένα χεράκι.Εκείνη την στιγμή ο διαιτητής διέκοψε το ματς και τελείωσε.

ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟ ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟ

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ ΑΛΑΝΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 










VIDEO













48 σχόλια:

  1. Χ-Α-Μ-Ο-Σ
    Auto 8a pei kerkida...
    FORZA PIERIKARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ARE TRELAAAAA ITAN.... ETSI PIERIKARA
    ME TO MATS TELIKA TI EGINE?
    TO PIRE I SKIDRA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta arxidia mas tha paroun! den paizei....xtupisan to giatro tis omadas opote duskolo na to xasoume! kai tin gunaikia omada enw emeis eimastan exw......
    to mpoulo re mono pierikos...

    laza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. allo videaki me ta epeisodeia eiparxei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTA EINAI!!!MAKARI KΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ,OΠΩΣ ΧΘΕΣ! ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE!ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ...Β' ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
    2 ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΫ,ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pos einai gramena sto youtube file pesmou ligodwgia na

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολα καλα αλλα ο τυπος που αναψε τον πυρσο ειναι πολλα κιλα λακαμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ? ΕΕΕ ? ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....
    ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....ΑΧΑΡΙΣΤE....

    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ULTRAS LIFE...GATE 5...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοψε τις μαλακιες γιατι θα σε γαμησουμε μαλακα..Καταλαβες???Απειλες αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PIERIKOS APO TIS KALHTERES KERKIDES KAI SE ENA ERASITEXNIKO VOLLEY PIGAME 2 POULMAN KANENAS DN TA KANEI AUTA MONO EMEIS PIERIKOS GATE 5 MONO EMEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. telika ti egine miidenismos gia ton pieriko i gia tin skidra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TRELA POULAME PANTOU SAKOLOUTHAME PIERIKOS MONO EMEIS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pww thimithika palies kales stigmes tou 2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για δείτε το δελτίο που έβγαλε η Σκύδρα. Η βία των χουλιγκανς της Κατερίνης, ποδοσφαιρική αλητεία, τυφλή βία, "θα θρηνούσαμε θύματα", ό,τι να ναι
    http://liberovolley11.blogspot.com/2011/03/blog-post_1836.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι μλκιες γράψαν οι ανθρωποι! είναι υποχρεομένοι οι διοικούντες του συλλόγου μας να προστατέψουν την ομάδα και να μην φάνε οι υπεύθυνοι της απόφασης τον παπά και μας τιμορίσουν! Ντροπη!

    όσο για τον άλλο με τις απειλές έλα από το club να μας απειλήσεις που σε χαλάσαμε κιόλας πουτανόσπερμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πάνε να στήσουν την ομάδα σε κόλα χαρτί και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. autos pou leei oti 8a mas valei ta @@ tou mesto stoma as erthei apo to club opote 9elei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Gamw tn panagia sas kai ton 9eo sas
    elate na sas Gamhsoume..!dn eimastan organwmenoi epeidh epeze h omada mas podosfairo sta giannitsa.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εσυ τωρα τι μας το παιζεις ? οπαδος της σκυδρας ? αχαχαχαχα..."δεν ειμασταν οργανωμενοι" λεει...κλαιω...καταρχην αλλη ομαδα στο ποδοσφαιρο(αετος) και αλλη στο βολευ(αριστοτελης)...τωρα ειναι πια αργα...θα κανετε πολλα χρονια ΠΛΕΟΝ για να μας ξανασυναντησετε και να μας ξαναθαυμασετε...αντε γεια...
    ΠΙΕΡΙΚΕ ΓΕΡΑ-ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. se volevei (opade xaxaxa) tis skidra na vrizeis ws anonimas an theleis ela stin katerinh na ta poume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καταρχήν μπράβο σε όσους ήταν σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο σύνδεσμος και με την ανακοίνωση του και με τις πράξεις του δείχνει πως επικροτεί αυτές τις ακραίες αντιδράσεις βίας και τα όσα εκτυλίχθησαν στον αγώνα που εν τέλει ήταν και η αφορμή (έστω και αν σας είχαν ήδη βγάλει από το γήπεδο) που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα και σε πιθανό μηδενισμό της ομάδος. Δηλαδή σαν σύνδεσμος είστε ικανοποιημένοι που με την συμπεριφορά σας, σας βγάλανε από το γήπεδο? Γιατί θα πρέπει τώρα να συζητάμε για την βία και όχι για την μεγαλειώδη για τα δεδομένα παρουσία του Πιερικού κόσμου στην Σκύδρα; Γιατί δεν θα πρέπει ο κόσμος της Σκύδρας και όλων όσων εμπλέκονται στο πρωτάθλημα να παραμιλάει για την παρουσία μας και την συμπεριφορά μας εκεί; Ειλικρινά μην πιστευτέ ότι με αυτόν τον τρόπο θα γυρίσετε τον κόσμο στο γήπεδο, αυτές οι συμπεριφορές μόνο κακό κάνουν στον Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑ..

    ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kala ta leei o 23 martiou 12.41 p.m.

    dystyxws to club nomizei oti me autes tis magkies tha "metraei" kai tha to "fovountai" oloi.
    dystyxws omos me tetoies methodous panta tha eimaste pio piso apo tous varvarous mpaougkia, erpeta alal kai gavrovazelous. e opso kai na to kanoume einai perissoteroi kai pio arpagmmenoi apo mas. o tropos na ksexorisoum einai me ti sovarotita mas. kai auti ti sovarotita den tin vlepo sto blog. ama diladi leme mpravo, tous gamisame, tous xysame sti mapa, simainei oti auto mas endiefere. de leo oti exei dikio i skudra, giati ta epeisodia k i diakopi itan stimena alla to leo genika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μπραβο παιδια κι επο εμενα για την μεγαλη εκδρομη,πρωτογνωρη για τα δικα μας οπαδικα δεδομενα. επισης μου αρεσε πολυ η σημαια μεσα σε κλειστο χωρο,ταιριαζει πολυ,μακαρι να την φερνετε και καθε σαββατο στο κλειστο στους αγωνες μπασκετ.και τα καπνογονα ειναι το αλατι στο φαί,τι να κανουμε,αλλωστε δεν τα πεταμε μεσα οπως κανουν οι καφροι απλα τα αναβουμε,γιατι να απαγορευεται? αλλωστε και στις πολιτικες συγκεντρωσεις αναβουν τοσα και τοσα και κανενας δεν τους λεει τιποτα. στα γηπεδα εχουμε εξαιρεση του νομου? κριμα για τα μικρα επεισοδια που εγιναν, δεν επρεπε να γινει τιποτα,αλλα τεσπα. ελπιζουμε οι αρμοδιοι να κρυνουν σωστα και να δικαιωσουν τον Πιερικο, γιατι με υπαιτηοτητα της σκυδρας καθαρα διακοπηκε ξανα το παιχνιδι.αυτα που εγραψαν στο δελτιο τυπου ειναι τα μισα αηδιες και ψεματα..ακομη η διοικηση μας να βγαλει ανακοινωση-απαντηση στα ψεματα της σκυδρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. re apo tin stigmi p den isastan sto gipedo pws mporite k milate...re ti eiste esis....oti den sas aresi edo san piani...den patate to podisas se kanena gipoedo k milate zwaaaa....filtas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. esei malaka pou vrizeis xristopanagies ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ an se mathw den glitoneis to mpouketo tha to fas dden paei na eisai 15 20 25 30 50 100 oso kai nasai tha to fas to mpouketo malaka!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επανάληψη του αγώνα!
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    Την επανάληψη του αγώνα Αριστοτέλης Σκύδρας - Πιερικός και μάλιστα κεκλεισμένων θυρών αποφάσισε πριν από λίγη ώρα το ΔΣ της ΕΣΠΕ Μακεδονίας μετά και απο σχετική εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος. Η απόφαση ήταν ομόφωνη μετά από μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από οκτώ ώρες!...
    Ολη την ημέρα η Επιτροπή παρακολούθησε τα video του αγώνα και διαπίστωσε πως υπήρχαν παραλείψεις στο φύλλο αγώνα και πως εκτός από την υπαιτιότητα των οπαδών του Πιερικού υπήρχαν και μια σειρά άλλων γεγονότων που βάρυναν τους γηπεδούχους.
    Επίσης παραπέμπεται ο διαιτητής του αγώνα στην πειθαρχική Επιτροπή για σειρά παραλείψεων, ενώ γλιτώνει ο Βενετικίδης (ο παίκτης του Αριστοτέλη ήρθε στα χέρια με οπαδούς του Πιερικού που τον εξύβρισαν) του Αριστοτέλη αφού ο προηγούμενος αγώνα θεωρείται ως μη γενόμενος.

    «Αποφασίσαμε ομόφωνα το δίκαιο και όχι το σωστό. Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο από τους αθλητές και όχι από άλλους παράγοντες», μας είπε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ Πυθαγόρας Δημητριάδης.

    Ο νέος ορισμός του αγώνα θα γίνει το πρωί της Πέμπτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. lipon junky-opadoi tis katerinhs.... den boro na katalabw me pia logiki ferate kai 2 pullman apo tin katerini...tzaba lefta vlimata....exoume kai krisi...ama perasei i omada sas b ethniki tha xereste askopa xoris logo giati den epofeliste apo afto....daksei bravo sas mas ta priksate tin kiriaki kai kanate kerkida me xaroumena pano....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ποιο ειναι το προβλημα σου ρε φίλε?
    αν δε σε πειραζε που ήρθαμε δυο πουλμαν στο κωλοχώρι σας δε θα ασχολούσαν τωρα μαζί μας
    ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΟΥΣΕ ΌΛΗ Η ΧΩΡΑ
    παντως όσο κ να προσπαθησετε δεν προκειται να φτασατε την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας γιαυτο βουλωσε το κωλοστομα σου ανωνυμε που το παιζεις και μαγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. geia sou re noula alaniara! trelane mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. gamw to xwrio sou vromo paoki pou tha mas peis tzampa irthame kariolitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 0ax0ax0ax0!!!!!! xwste daxtilo kai min milate.. stin kerkida imoun kai pethana sta gelia me tin ilithia kerkida pou kanate... kai an einai koloxwri min tsouzeste kai ta lete sto site... min ta lete me liga logia mikra :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΙΡΙΚΟΣ ΜΗ ΤΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ ΤΡΕΜΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. vre koloxoriate ela opote 9es katerini tha peraseis kala...esei pou eisoun san organwmenos oute 1 dn eida saropsoliari katse tora g ethniki vlk vromopaoki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. pierike gera pate taksidi sta koloxwria.....gamo tin skidra sas poutanakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η μλκ συνεχίζεται αβέρτα...
    http://liberovolley11.blogspot.com/2011/03/blog-post_6558.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. α, ρε τους γελοιους...τι αλλο πια θα κανουν για να ανεβουν αυτοι? ποσα ψεματα θα πουν ακομη; ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το παιχνίδι ορίστηκε για αυτή την Κυριακή στις 18:00. Μέσα θα είναι μόνο τα μέλη των ΔΣ. Οι δικοί μας να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για να προστατέψουν την ομάδα.
    Ένα σετάκι και άντε γειά ρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χασαμε το παιχνίδι 3-0 και την άνοδο για μόλις 2 πόντους. Κάποια blogs λένε ότι δεν έδωσαν προσκλήσεις ούτε στα ΜΜΕ για να μπούνε μέσα. Τυχαίο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. krima paides ...... pelates tis skidras giname fetos se mpala kai volley...... eleos re apo tous koloxwriates!!!!!! ante fortza pierikara!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. xaxax gelaw autos apo panw sigoura einai apo tin skidra ... ti pelates leei re sto podosfairo kai sto voleey xaxaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μην του to χαλάς ρε του παιδιού...χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή