Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (φωτοφραφίες - βίντεο)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





VIDEOS






6 σχόλια:

  1. 1) pou einai ta binteo?
    2)poso ir9e to skor ?
    pou einai auta..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)elipe o camera-man mas
    2)63-69 nomizo to sigouro ine oti xasame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ομαδα χαλια χθες,οι διαιτητες απαραδεκτοι,ο κοσμος πολυ λιγος για ενα τοσο κρισιμο ματς.παλι καλα που αν και δεν υπηρχε ποσοτητα στην κερκιδα υπηρχε ποιοτητα!πλεον με 4 ματς να απομενουν σφιγγει παρα πολυ το λουρι για να μεινουμε στην Α2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Πανερυθραϊκού στην Κατερίνη, ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας κ. Κώστας Σορώτος ανακοίνωσε την παραίτηση από τα καθήκοντά του, λύνοντας έτσι την ολιγόμηνη συνεργασία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προτεινω στα 2 παιχνιδια που μεινανε στην εδρα μας οι οργανωμενοι οπαδοι θα μετακινηθουν στο αλλο ακρο της κερκιδας,οπου υπαρχει και πιο πολυς κοσμος,δεν ειναι σκοτεινα οπως ειναι εκει οπου καθονται τωρα(ειναι καμενοι οι προβολεις),και θα βρισκονται πιο κοντα στην ομαδα μας(ο παγκος μας ειναι ακριβως απο κατω).ετσι,πιστευω και καλυτερη κερκιδα θα γινεται(θα ξεσηκωνονται ολοι) και η ομαδα βλεποντας μας και ακουγοντας μας καλυτερα θα παιρνει δυναμη και θαρρος για την νικη.ασε που υπαρχει και καλυτερος-μεγαλυτερος χωρος για σημαιες-πανο.

    υγ.το σαββατο το κλειστο ηταν αστυνομοκρατουμενο.1η φορα βλεπω τοσους μπατσους μεσα στο κλειστο.πρεπει να ηταν κοντα στα 30 ατομα.ΟΠΚΕ,ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ,κανονικοι,ασφαλιτες...χαμος.μηπως μετα το ξεβρακωμα στο ποδοσφαιρο αναλογη αντιμετωπιση εχουμε και στο μπασκετ;τι διαολο...;; ή μας φοβουνται ή μας πανε κοντρα για να μας την σπασουν,δεν εξηγηται αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή