Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Το Pierikos Club «Μελανόλευκοι» δηλώνει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του προς τους φιλάθλους της Καβάλας για τα όσα τραγικά περνάνε τις τελευταίες μέρες. Ο καννιβαλισμός που επιχειρείται από  ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ένα χτύπημα στο ποδόσφαιρο της Περιφέρειας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους. Για τους «Μακεδονομάχους» της συμπρωτεύουσας δεν έχουμε πλέον λόγια, αποδείχτηκε περίτρανα ότι είναι οι ποδοσφαιρικοί κομιτατζήδες της Μακεδονίας και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε οι υπόλοιποι εδώ στη «γειτονιά» μας. Οι ομάδες ανήκουν στους φιλάθλους τους, στους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που έχουν συνδέσει ένα μέρος της ζωής τους με αυτές και εκεί δεν υπάρχουν ούτε μετοχές ούτε ΑΦΜ. Αυτά δεν ανταλλάσσονται και κανένας πρόεδρος δεν έχει το δικαίωμα να τα καταργήσει ακόμα και αν κάποιος νόμος το επιτρέπει. Δεν στεκόμαστε σε τυχόν παρανομίες που ενδεχομένως να εμπλέκεται η Καβάλα. Καθένας βέβαια πρέπει να προσέχει τα του οίκου του αλλά για την ώρα  η ουσία του ζητήματος είναι ότι ο αφανισμός με μια υπογραφή μιας ιστορικής επαρχιακής ομάδας, δεν επιτρέπεται να περάσει. Ευχόμαστε οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ακυρώσουν αυτά τα αισχρά σχέδια και ο ΑΟΚ να βρει το δρόμο του.


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

18 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ(ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ).ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε παλικάρια! Ελέγξτε το mail σας κι οποιος το δει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Τόλης Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε παιδια για τη συμπαράσταση. Η ηθική συμπαράσταση είναι πολύ μεγάλο πραγμα. Να ΄στε όλοι καλά. ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για την συμπαράσταση.
    Καιρός είναι να καταλάβουν όλοι τον ρόλο των "Μακεδονομάχων" της Θεσσαλονίκης.
    Στηρίζουμε πάντα την ομάδα της πόλης μας, και όχι τους νταβατζήδες του Βορρά.
    ΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστουμε πολυ παιδια για την κινηση σας αυτη.Να το ξερετε δεν θα την ξεχασουμε!
    Κατω οι νταβατζηδες της Μακεδονιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αφορμή την ανακοίνωση που βγάλατε σχετικά με όσα γίνονται τελευταία για την ομάδα μας (μεταφορά ΑΦΜ σε Ηρακλή)
    θα ήθελα σαν απλός φίλαθλος της ομάδας της Καβάλας να σας συγχαρώ για τις θέσεις σας.
    Δυστυχώς το ήθος από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει χαθεί και χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που είναι ακόμα ρομαντικός και ηθικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.

    ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.Η ΚΟΜΛΕΞΙΚΗ "ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΣΑ" ΜΙΑ ΖΩΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ...ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ...RESPECT ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστουμε για την συμπαρασταση.

    Φωντας απο Καβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
    ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΙΣ Β, ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΑΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ 10 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ 4 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ
    ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ως φίλαθλος του Α.Ο.Καβάλας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον σύνδεσμο φιλάθλων Πιερικού "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ" για την ανακοίνωση συμπαράστασης κατά της απόπειρας διάλυσής μας από το κατεστημένο της Θεσσαλονίκης!!!

    Τάσος-Καβάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ,Ο ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ Μ Ο Ν Ο ΑΟΚ, Κ.Ο.Κ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - ΘΥΡΑ 5 FANK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδες σημερα εμαθα βγηκε νεα ανακοινωση για το θεμα των στημενων αγωνων απο εσας σε συνεργασια με την λεσχη φιλαθλων Καβαλας και το Che Guevara Club του Πανσερραϊκου.Αλλη μια πολυ ωραια κινηση που ανηψωνει τον συνδεσμο και επικοινωνιακα!Βαλτε την ανακοινωση στο μπλογκ οπως εκαναν και οι οπαδοι της Καβαλας και του Πανσερραϊκου στα δικα του site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλλο οπαδικη αλληλεγγυη και αλλο αδερφοποιηση.

    Μην μπερδευεστε.

    PIERIKOS AGAINST ALL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σεβασμό μου και την προσωπική μου συγγνώμη (δε μπορώ να εκφράσω όλους τους Ηρακληδείς) που μεγάλη μερίδα του κόσμου μας, αλλά και η καθ' όλα ανύπαρκτη μας Διοίκηση, ήταν έτοιμοι να δεχτούν αυτό που πήγε να γινει εις βάρος του ΑΟΚ.

    Το γράφω εδώ λόγω της ανακοίνωσης, η οποία τσακίζει κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SINFONO ME TON ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ NA KANOUMAI ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ MPOUNTOURAS PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή