Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2011 - 2012


Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ TO ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ".

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛEIΠΕΙΣ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ 2011-2012 30 ΕΥΡΩ

ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:30 ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

18 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα διαρκείας φεύγουν,ακριβές νούμερο δεν ξέρω γιατί έχουν δοθεί και σε προποτζίδικα και σε άλλα στέκια αλλά στα 100 είμαστε σίγουρα μέχρι στιγμής.
    Μακάρι να έρθουν όσοι πήραν διαρκείας,επειδή πιστεύω στην ομάδα φέτος, σίγουρα από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να έρχεται πολύς κόσμος.
    Και μια γενική παρατήρηση....Το θετικό είναι ότι πάμε πολύ καλά στις ηλικίες λυκείου,όταν κάποτε αναλάβει αυτή η γενιά θα αφήσει εποχή.
    Αυτά για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστα DIO. Eχει γεννηθει μια νεα φουρνια οπαδων του Πιερικου που τωρα ειναι εκει κοντα στα 15-18 χρονων.

    MELANOLEYKOI JUNIOR CLUB
    A new age haw began!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα εργα στο γηπεδο δεν φαινονται να γινονται και αυτο αρχιζει να με ανησυχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω και εναν μηνα γνωριζω οτι το περιβοητο καγκελο στην θυρα 5 ΔΕΝ προκειται να μπει και η κερκιδα απεναντι θα ειναι ετσι ανοιχτη χιμα σε "ευρωπαϊκα προτυπα",γι'αυτο ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ αντιδραστε τωρα που ειναι σχετικα νωρις γιατι και καποιοι θα φγουν θιγμενοι με την διαφορετικη τιμη στην οποια πηραν ουσιαστικα το ιδιο διαρκειας και η διοικηση δεν κραταει τον λογο της. βεβαια ουτε στα VIP εγινε αλλαγη των θεσεων ακομη οπως ειχε προαναγγελθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε ας μην το κανουν και θα χουμε καλη αρχη φετος.Ελπιζω πως ο προεδρος δεν θα κολλησει σε ενα τετοιο απλο ζητηματακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. protalmima etsi k alios den arxizi akoma theloume poli...t katheste k skate re pedes....:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI!
    EMEIS EIMASTE O PIERIKOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια καντε ετσι μια σελιδα που να λεει την ιστορια του club απο την ημερα ιδρυση του μεχρι σημερα,δηλαδη τα τελευταια 4 χρονια,το πως ιδρυθηκατε,τις εκδρομες που κανατε, κτλ.ετσι πιστευω ειναι μια καλη ιδεα και αν εμπλουτιστει και με υλικο(φωτογραφιες-βιντεο) θα γινει πολυ ωραιο και να υπαρχει σε μια γωνια του blog ωστε να μαθαινουν αυτοι που δεν ξερουν και να θυμουνται ολοι οσοι τα εζησαν και τα ζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΡΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσε μη συζητάς.Θα αργήσουμε να δούμε ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι κι αν η ΠΑΕ Παναχαϊκή εδώ και μερικές ημέρες ξεκίνησε τη διάθεση των εισιτηριων διαρκείας για τη νέα περίοδο και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Τι κι αν πολλοί Πατρινοί, μικροί και μεγάλοι, είχαν διατυπώσει πριν γίνει αυτό, συνεχή ερωτήματα γύρω από το πότε θα κυκλοφορησουν τα διαρκείας και γιατί άραγε η ΠΑΕ καθυστερεί κάτι τέτοιο. Τελικά, αν και αυτά τέθηκαν σε κυκλοφορία πριν μερικές μέρες, η κίνησή τους είναι απογοητευτική.

    Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην αθλητική ζώνη του Ράδιο Γάμμα και μάλιστα ήταν καυστικός στην όλη του αναφορά. "Μόλις τέσσερα διαρκείας έχει δώσει η ΠΑΕ για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Εντάξει, όλοι μου έλεγαν πότε θα βγουν τα διαρκείας και πότε θα βγουν. Ορίστε, τα βγάλαμε και με τιμές για κάθε βαλάντιο και με προσφορές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, αλλά μέχρι τώρα τι να πω. Τέσσερα έχουμε δώσει. Θα περιμένω να δω ποια θα είναι η συνέχεια και ειδικά από εκείνους που είναι εύκολοι στην κριτική, αλλά στο γήπεδο κοιτάνε να μπουν... τσάμπα και να ξέρετε, στο τέλος θα δώσω λίστα με ονοματεπώνυμο εκείνων που πήραν διαρκείας, για να ξέρουμε τι λέμε" επισήμανε με νόημα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, που πιστεύει όμως ότι όταν θα υπάρξουν οριστικά νέα για το ξεκίνημα της επίσημης δράσης, τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά.

    Αυτους τους τσαμπατζηδες τελικα τους εχουνε ολες οι ομαδες.Μακαρι να κανει το ιδιο και ο προεδρος μας.Γαμω τους τσαμπατζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες που εμπίπτουν στην αθλητική νομοθεσία, όπως σωματικές βλάβες , εξύβριση και απειλή , τρία άτομα συνολικά έχουν συλληφθεί έως τώρα για τα επεισόδια που έγιναν χθες λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννενα.
    Σύμφωνα με την αστυνομία τα επεισόδια ξεκίνησε όταν νεαρός αρνήθηκε να υποβληθεί σε σωματικό έλεγχο με αποτέλεσμα στη συνέχεια τριάντα- σαράντα άτομα να επιτεθούν κατά ομάδας αστυνομικών, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκδορές σε δυο από αυτούς και να αφαιρεθεί το γκλοπ από έναν ακόμη.
    Επίσης από την αστυνομία υποστηρίζεται, ότι το επεισόδιο ήταν προμελετημένο ούτως ώστε να δημιουργηθεί μια μόνιμη κατάσταση μη ελέγχου στην θύρα των οργανωμένων. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού από την πλευρά τους, κάνουν λόγο για προκλητική στάση της αστυνομίας και καταγγέλλουν ότι ένας εκ των αστυνομικών κατά την διάρκεια των επεισοδίων έβγαλε από την θήκη του το υπερεσιακό του όπλο.
    Οι έρευνες της αστυνομίας πάντως συνεχίζονται για την σύλληψη τουλάχιστον ενός ακόμα ατόμου που φέρεται να πρωταγωνίστησε στα επεισόδια συμφώνα με την δικογραφία.

    ta idia pou kanane kai se mas oi poutanas gioi.Alla ekei vrikan ton mastora tous.

    ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή