Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (φωτοφραφίες - βίντεο)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





BINTEO



42 σχόλια:

  1. Είναι αδιανόητο μια παρέα δέκα αλβανών, ακόμη και με μπλούζες με το έμβλημα της γειτονικής χώρας, να αποτελούν τον κορμό της εξέδρας. Δεν μπορεί να είναι αυτός ο Πιερικός, δεν μπορεί να είναι αυτοί οι μελανόλευκοι. Θα πρέπει το δ.σ. να ενημερωθεί και να λάβει μέτρα γιατί απομακρύνονται πολλοί πλέον από την κερκίδα των οργανωμένων και μένουν συγκεκριμένοι που δημιουργούν διαρκώς προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια προβληματα ρε ανωνυμε..?Εμεις τους γουσταρουμε γιατι ειναι 100 φορες ποιο ΠΙΕΡΙΚΟΙ απο ολους τουσ "κατερινιωτες" της ηλικιας τους.Χαλαρωστε και κοφτε την κριτικη.Ξερουμε ποιο ειναι το σωστο και ποιο οχι αν δεν το ξεραμε δεν θα διατηρουσαμε 3 χρονια συνδεσμο χωρις βοηθειες απο τριτους.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ειναι ιδεα.Οποιος την υποστηριζει ειναι ευπροσδεκτος ακομα και αν ειναι τουρκος.Κατανοητο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. einai adianoito na eisai toso vlakas.


    p.s. an theleis na matheis toys MELANOLEYKOYS,perna mia volta apo to club.

    episis sas exoume olous gramenous.apomakrintheite oso thelete k vriskontas opoiadipote ilithia dikaiologia sas volevei.

    o alvanos pou les,ksipnaei k koimatai me mplouza tou pierikou....eno esi vlepeis fotografies k krineis...ftanei re magkes...eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μια χρονια που η ομαδα που λεγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ ειται ειναι ποδοσφαιρο ειται μπασκετ και μας χρειαζεται ολους - εσεις οι γνωστοι για μια ακομα φορα κοιτατε να βλαψετε οτι εχει απομεινει.Δεν μας συγκινουν αυτα πιστεψτε μας.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για μας ειναι πανω απο εθνη και θρησκειες γιατι απλα εμεις μονο στον ΠΙΕΡΙΚΟ πιστευουμε.Οταν ρθειτε στο γηπεδο τοτε τολμηστε να γραψετε τα σχολια σας.
    InternetoΠιερικοι - Καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. esi pou les twra gia tous albanous PES TO ONOMA SOU RE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλως θετει αυτο το θεμα ο πρωτος φιλος ωστοσο δεν θα συμφωνησω μαζι του.φυσικα και αυτο που βλεπουμε δεν ειναι οι Μελανολευκοι που γνωρισαμε πριν 4 χρονια.στους Μελανολευκους τοτε υπηρχαν παιδια διαμαντια για την Πιερικη κερκιδα,οπως ο Νικος,ο Τασος,ο Θανος,ο Χρηστος,ο Αντωνης,ο Δημος,ο Παυλος,και πολλοι ακομα που τωρα για τον Α ή Β λογο δυστηχως δεν ανηκουν ουσιαστικα στους Μελανολευκους.Εχει απομεινει οπως λες μια παρεα "Αλβανων" κατα κυριο λογο αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να υπερησχισει ο ρατσισμος,και απο την στιγμη που οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι Πιερικοι ως το κοκκαλο ,φυσικα ειναι ευπροσδεκτοι στην κερκιδα.Κανεις δεν μπορει να τους διωξει.Και μπραβο τους γιατι αν δεν ηταν κι αυτοι τωρα ο Πιερικος ΔΕΝ θα ειχε οργανωμενη κερκιδα.Και αυτα τα λεω σαν μεγαλυτερος σε ηλικεια φιλαθλος του Πιερικου σε σχεση με εσας που εχω ζησει διαφορες καταστασεις ολα τα χρονια που βλεπω Πιερικο.Δυστηχως τον τελευταιο χρονο ο ενας συνδεσμος εχει ουσιαστικα κλεισει,κι εσεις που απομεινατε (ενω περσυ τετοιον καιρο φανηκε να αναγενιεστε) εχετε πεσει κατα πολυ,δυχτηχως. Οποιος διαβαζει οργανωμενος ή μη (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) θα πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του,μηπως γινει τελικα κατι την υστατη στιγμη και δεν παψει οριστικα το οπαδικο κινημα της αγαπημενης μας ομαδας.Γιατι προς τα εκει βαδιζουμε....Αυτο πρεπει να μας προβληματισει και οχι η εθνικοτητα του καθενος στην κερκιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο οπαδικο κινημα να διαλυθει?Τι βλακειες ειναι αυτες?Ο συνδεσμος θα υπαρχει για πολλα χρονια ακομα προς απογοητευση πολλων οσο διοικειται απο σωστα ατομα.Οι παραπανω που ανεφερες οι Πιερικαρες της πλακας τους ειδαμε οταν ασχοληθηκαν με τον "σοπ"..το εξαφανησανε σε λιγοτερο απο 6 μηνες.Οι ιδιοι φετος σε μια χρονια σταθμο δεν θα παρουν διαρκειας γιατι απλα δεν θα ερχονται σε ολα τα ματς αλλα μονο σε εκεινα που θα εχουν ενδιαφερον.Επειδη δεν ξερετε πολλα και δεν ασχοληθηκατε ποτε καλο θα ειναι να προσεχετε πριν μιλησετε.Μεγαλυτεροι τζαμπατζηδες απο αυτους δεν υπηρχαν.Παιρναν εισιτηριο απο τους οργανωμενους και πηγαινανε απεναντι εκμεταλευομενοι την ανυπαρξια της ΠΑΕ σε θεματα οργανωσης.Οι Μελανολευκοι εχουν πολλοι δρομο μπροστα τους και απο αυτα που θα δειτε φετος θα καταλαβετε.Κανενας δεν διαλυετε.Ξενερωμενοι απλα ειμαστε λογω της καθυστερησης του προταθληματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΚΑΡΙ!
    εγω παντως προσωπικα κραταω μια πισινη γιατι καθε χρονο τα ιδια ακουω....

    υγ. το πρωταθλημα ομως στο μπασκετ ξεκινησε στην ωρα του.και η ομαδα πεφτει....(για να μπουμε και on topic)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. em pos na meinei? me 40xronous den kaneis douleia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kanenas den menei me to zori sto club paidia.opoios thelei na asxolithei as mathei prota na kanei ipoxoriseis.opos kanoume emeis akoma k apo tis idies tis oikogeneies mas k steroume kapoia pragmata se aytes gia na krathsoume ton sindesmo.ta alla einai gia tous allous.lete oti thelete.o mikos,o dimos,o antonis k o paylos efygan giati thelane na tous rotame gia to an tha klasoume.o thanos kai o xristos iparxoun kanonika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΘΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟ 2007. ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικα για να καταλαβω το θεμα παλι γυρναει γυρω απο τα ιδια..?Γιατι νομιζω πως σας ενοχλει η παρουσια μη Ελληνων στην κερκιδα.Κουραζετε- καταλαβετετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω τί μέτρα περιμένετε πάντως εγώ δεν πρόκειται ποτέ να στερήσω από κανένα παιδί το δικαίωμα να δει την ομάδα του. Δεν με απασχολεί αν είναι Έλληνας ή Αλβανός από τη στιγμή που δεν στρέφεται κατά της πατρίδας μας και γουστάρει να αφήνει το λαρύγγι του για τον Πιερικό. Επίσης δεν καταλαβαίνω τί πρόβλημα δημιουργούν, πέρυσι δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου, πιο πολύ μου μοιάζει για δικαιολογία, τί να πω, όσοι φοβούνται έχει και Έλληνες...Αστεία πράγματα.

    Αδιανόητο δεν είναι να υπάρχουν "10 Αλβανοί" στην κερκίδα, αδιανόητο είναι να γίνεται αυτό θέμα και να μην βρίσκονται την ίδια στιγμή άλλοι 50 Κατερινιώτες πέραν των γνωστών. Εν τέλει αν όντως είναι πρόβλημα πείτε ξεκάθαρα ώστε να δούμε τί συμβαίνει. Ο αποκλεισμός εξ αιτίας μόνο της καταγωγής είναι εντελώς απαράδεκτος.

    Σχετικά με τον σύνδεσμο τώρα, διαφωνώ με την σιγουριά ότι ο σύνδεσμος θα παραμείνει για πολλά χρόνια.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν το χρόνο τους για το club, αν για κάποιο λόγο όλοι αυτοι σταματήσουν να ασχολούνται τότε ο Πιερικός θα μείνει χωρίς σύνδεσμο. Παραταύτα και ενάντια σε ότι ενδεχομένως ακούγεται, ο σύνδεσμος έχει πολύ καλή κίνηση και πλέον είναι και ανοιχτός περισσότερες ώρες την εβδομάδα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγώνες μας κάνει να φαινόμαστε παγωμένοι, πιστεύω αυτό είναι όλο. Φέτος θα πάμε πολύ καλύτερα αν βέβαια βοηθήσει και η ομαδα γιατί κακά τα ψέματα η ομάδα φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο.

    Κάτι τελευταίο προς οποιονδήποτε φίλο του Πιερικού εκτός του Club.

    KANTE MAΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

    Διαφωνήστε για κάτι που κάνουμε, πείτε ότι αυτό το κάνουμε στραβά ,το άλλο το κάνουμε λάθος μην μένετε όμως στην κριτική του στυλ "γιατί δεν είστε περισσότεροι;". Αυτό δεν είναι κριτική, δεν είναι πρόταση, δεν βοηθάει σε κάτι και πιθανόν θα φάτε και κανένα μπινελίκι μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Autoi pou lete thanos xristos giannis tasos dimos klp dn figan apo monoi tous tous dioksane me to zorii auti....wpos kai polous alous me tin simperifora tous....giauto katantise i thyra 5b na apoteleite apo 10 alvanous 10 ellines kai 10 anw twn 20..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. opos akrivos ta les.tous dername,tous ftiname,tous rixname k kana poutso pou k pou...tous arese omos ksereis...alla meta,mathan oti gamiomaste plakosane k oi alvanoi,ta paidia omos den goustarane alvaniko poutso,ti na kanoume.


    ANTE GEIA RE SKATOFLWRE.TRAVA STHN MANA SOY NA THN VOITHISEIS ME TO SIDEROMA...EXEIS K POLLA STRINGAKIA RE GAMOTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ama perimename apo ta atoma pou anafer8ikes parapano kai kati allous vromofasistes na kanoume kerkida so8ikes.xeiroteroi den upirxan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. EKSW OI ALVANO TOURKO RWSSIA APO TON PIERIKO !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. na tos eskase miti kai o allos..kala autoi oi sistes pantou idioi einai.paizei na min kserei kai pou einai to gipedo sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. OPOIS VLAKAS APO SAS EXEI PROVLIMA ME TIN KERKIDA TOU PIERIKOU POU LEEI OTI EINAI ALVANOI AS PERASOI MIA VLOLTA APO TO CLUB TON MELANOLEUKON NA TO LISOUME KAI APO KONTA KAI OXI NA KRIVESE PISO APO ENA PC NA TO LES ELA NA MAS TO PIS KAI APO KONTA VLAKAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re paidia dn yparxei provlima me tous alvanous alla gt na erxontai sto gipedo me mplouza tis alvanias????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PAIDIA KATI ASXETO: O GNOSTOS PSEFTOPIERIKOS KAI PALAIMAXOS-NTROPI GIA TIN ISTORIA TIS OMADAS, MPAMPIS PEIDIS, "KSANAXTYPA" ME NEA EVDOMADIAIA EKPOMPI SE RADIOFONO TIS POLIS ME TITLO PAOK EISAI. DEN EVALE MYALO APO TIN APOTYXIA TIS ALLIS EKPOMPIS-ANEKDOTO "O PAOK EISAI ESY" STO ASTEIO KANALI TIS POLIS DION TV KAI TORA EPISTREFEI ME NEA EKPOMPI. AKSIOS O MISTHOS SOU MPAMPI PEIDI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. min asxoliste me anyparkous ree.o xronos einai 8a ta deiksei ola.ti na kanei kai autos prospa8ei.alla to xase to paixnidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλα ε αυτος δεν παιζεται....απ΄οτι εχω καταλαβει απο τοτε που τον ειχαμε (καλως βεβαιως) κραξει για την προηγουμενη εκπομπη-αηδια το εχει παρει ενατι και αν το προσεξατε απο τοτε εχει να πατησει στο γηπεδο(ποδοσφαιρο-μπασκετ).ευτηχως εκεινη η βρωμοεκπομπη κοπηκε μετα απο 10 (!) επεισοδια (κι ενω τοτε αυτος ελεγε οτι θα συνεχιστει....μπουρδες),δυστηχως τωρα βρισκει αλλου μερος να εκτονωθει,σε ενα ραδιοφωνο (και παλι της Πιεριας).Ντροπη κυριε Πεϊδη....και εχετε το θρασος να φορατε ακομα την φανελα με το εμβλημα "Π" στην καρδια σε αγωνες των παλαιμαχων....μονο κομπλεξ βγαζετε πλεον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΡΩΜΟΠΑΟΚΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kolotourkoi mia mera i poli mas tha katharisei apo esas.ayta na ta vlepoun merikoi "Pierikoi" pou ypostirizoun kai ton mpaok.
    MONO PIERIKOS-MONOI MAS KAI OLOI SAS.I POLI EINAI DIKIA MAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. esi pou sxoleiazeis oloi tin wra geia albanous kai geia kerkides gt den les to onoma sou fovase mipos se gamisounai? gt ama den eipirxan autoi kerkida den tha ipirxe! MPOUNTOURAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. emis oi 10 albani to0laxiston pigeno0me sto gipedo kai ipostirizo0me tin omadamas dn kribomaste piso apo ena ps blakes elate apo t clab kai piteta apo konta eki na dis to0s 10 albano0s en drasi malakizmena elate kai piteta apo konta re blakes kai oxi apto ps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. gamo ta spitia sas bromo ratsistes PIERIKARA MIA ZOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΤΣΙΓΚΕΛΙΑ.

    ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ!

    ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΑΟΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ.AYTO ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    MONO ΠΙΕΡΙΚΟΣ!
    PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI
    ΕΣΤ.2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρίξε μια ματιά σε αυτό φίλε: http://i53.tinypic.com/909f1d.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. gamietai o paok kai i tourkia poutanas gioi oloi oi mpaoksides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. euxaristw gia tn foto file.gamietai o paok kai h toumpa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εγω ειμαι στην Α και στην ΕΥΡΩΠΗ
    εσεις ειστε στην Β και στις τελευταιες θεσεις..
    για μαζευτειτε γιατι ουτε ΤΑΞΙ δν γεμιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΣΥ

    PIERIKOS GATE 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. PAOKAKI POU EISAI KAI STIN EURWPI MIN MILAS POLI....MONO POU TO LES AUTO.. DIXNEIS POSO FLOROS EISAI ESU KAI I OMADA SOU GIATI KATANTAS NA SIGKRINEIS TIN OAMDA S POU WPOS LES K ESU EINAI STIN EURWPI ME MIA OMADA TIS B ETHNIKIS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ Δ ΕΘΝΙΚΕΣ
    ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΛΥΠΕΣ
    ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ
    ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ...

    ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΕ ΦΥΤΑ!ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. TOTE RE FILE VROMOPAOKI MIA ZOI GLYFEIS T ARXIDIA TOU OLYMPIAKOU, TIS MEGALYTERIS OMADAS TIS ELLADAS.
    VROMOTOURKE, NA PSOFISEIS.

    SKATA STOUS TAFOUS OLON TON PAOKTZIDON

    ΑπάντησηΔιαγραφή