Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑ'Ι'ΚΟΣ 57 – 61

Ακόμη μια ήττα για τον Πιερικό Αρχέλαο στην Κατερίνη. Για αρκετό χρονικό διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά τελικά έχασε  με 57-61 από τον Πανερυθραϊκό.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






8 σχόλια:

  1. PIERIKARA SAGAPO NA KSENERWSO DEN MPORW KAI PANTA THA EIMAI STO GHPEDO NA SOU TRAGOUDW POSO SAGAPW!!!STIS XARES KAI STIS LIPES PANTA PIERIKARA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηταν η καλυτερη κερκιδα για φετος στο μπασκετ αλλα η ομαδα μάς στεναχωρησε παλι,δεν πειραζει οι χαρες που μας εχει δωσει ολα αυτα τα χρονια ειναι πολυ περισσοτερες.συνεχιζουμε δυναμικα με το κεφαλι ΨΗΛΑ!

    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Α',ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Β',ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1981/1983. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω παλι εχω παρατηρησει οτι οταν ολο το γηπεδο ξεσηκωνεται και φωναζει για τον Πιερικο ή γουχαρει την αντιπαλη ομαδα οταν αυτη κανει επιθεση, οι αντιπλαοι "τα χανουν",η ομαδα μας παιρνει τα πανω της και πλησιαζει στην νικη.αλλα αυτο πρεπει να γινεται συνεχεια και οχι σε επιλεγμενες φασεις.τοτε μονο θα ειμαστε σιγουροι για την νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ,ΒΑΝ ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑ ?ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΝΑΥΛΩΣΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. enooite pws prepei na dosoume dinamiko paron sta megara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kata 90% tha ginei ekdromi... ennoeite vevaia oti tha prepei na uparxei k summetoxi apo ton kosmo!!! mesa stis epomenes meres tha upar3ei enimerwsi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή