Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 15:00 (ΟΤΕ ΤV)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ

Για ακόμη ένα ματς γίναμε θεατές ενός παράλογου θεάτρου. Η ομάδα αγωνίζεται στις 15:00 και ο κόσμος ήταν έξω από την θύρα 5Β(6) από τις 14:30. Η πόρτα όμως για κακή τους τύχη ήταν κλειστή. Κάποιοι είχαν αποφασίσει να μην την ανοίξουν σήμερα(!) με το πρόσχημα ότι ο αγώνας κρίνεται χαμηλού ενδιαφέροντος. Αυτοί οι "κάποιοι" όμως δεν ήταν από την ΠΑΕ(?). Και εδώ ερχομαστε να αναρωτηθούμε ποιος κάνει κομάντο στο γήπεδο μας... στο σπίτι μας; Είναι η securite-αδες, είναι η αστυνομία, είναι η ΠΑΕ, είναι ο πρόεδρος του γηπέδου, είναι ο καντινιέρης; Τα τηλεφωνά που γίνανε προς τον υπεύθυνο και διευθυντή της ΠΑΕ μας καλμάρανε προς στιγμή αλλά τι να σου κάνει όταν και ο ίδιος έρχεται τρεις παρά πέντε στο γήπεδο. Με τα πολλά η θύρα τελικά άνοιξε στις 14:57 ακριβώς. Η έναρξη του αγώνα μας βρήκε να κρεμάμε πανιά... Είναι περιττό να αναφέρουμε πως αρκετός κόσμος έχασε την υπομονή του και έφυγε όπως επίσης δεν τηρήθηκε το αυτονόητο με τα διαρκείας της θύρας καθώς ο securitas της θύρας 5 αποφάσισε μόνος του τι θα κάνει και επέτρεπε σε όσους είχαν πάρει εισιτήριο για την 5Β να μπαίνουν κανονικά στην 5Α και να εκθέτουν την ΠΑΕ σε όσους αγόρασαν εισιτήριο των 50 Ευρώ. 

Υ.Γ. 1  Θέλει άραγε η ΠΑΕ κόσμο στο γήπεδο ή όλα τα καλέσματα και τα παράπονα γίνονται για τα ματιά του κόσμου;

Υ.Γ. 2 Δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Πρόεδρε διώξε όσους μικραίνουν τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Υ.Γ. 3 Έτσι δεν κάνουν πρωταθλητισμό  ούτε ανόδους κυνηγάνε. Το ότι είμαστε μικρή πόλη δεν μας κάνει και "χωριό". 

Υ.Γ. 4 ΔΙΩΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.

Υ.Γ. 5 Μπράβο στα παιδιά που παίξανε για την φανέλα και καταφέρανε να κερδίσουνε μια δυνατή ομάδα σε ένα παγωμένο από όλες τις απόψεις γήπεδο.

3 σχόλια:

  1. den eimaste gia tpt telika!!! xara sto kouragio twn paidiwn pou trexoun gia autin tin omada k einai panta monoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Τα λογια ειναι περιττα. Οσο και να προσπαθησει καποιος για αυτη την ιδεα θα βρεθει καποιος που θα τον κανει να το μετανοιωσει. ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ πραγματα. Μου φαινεται πως οχι SL αλλα προς τα κατω πρεπει να παμε. Μπραβο σε σας που τρεχετε και ασχολειστε. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή