Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΤΟ CLUB ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ



Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά, η διανομή των καλαίσθητων ημερολογίων που κυκλοφόρησε και φέτος ο σύνδεσμος καθώς και η εκδήλωση συμπαράστασης, για μια ακόμη φορά, στις δραστηριότητες του Πιερικού Αρχελάου.


Στη συνάντηση ήταν όλοι οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές, ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Απόστολος Πόδας που ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία γι΄ αυτή την εκδήλωση αγάπης και  ο Δημήτρης Πόδας, μέλος του Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου.

Μετά την επίσκεψη, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr οι κ.κ. Χρήστος Τομπουλίδης και Δημήτρης Πόδας, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Χρήστος Τομπουλίδης – έφορος συνδέσμου «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να ευχηθούμε στου καλαθοσφαιριστές μας και στους προπονητές Χρόνια Πολλά με υγεία, με νίκες και να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν με στόχο την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία. Εμείς σαν σύνδεσμος θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα».


Δημήτρης Πόδας –  μέλος Δ.Σ. ΣΦΚ «ΠιερικόςΑρχέλαος»: «Ευχαριστούμε θερμά τους «Μελανόλευκους» που ήταν και σήμερα κοντά μας και ευχόμαστε σε όλο το φίλαθλο κοινό Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και στηρίζει την ομάδα και εμείς με τη σειρά μας πρέπει να υλοποιούμε τις προσδοκίες του. Ιδίως σε τέτοιες εποχές ο που αθλητισμός αποτελεί πνεύμονα και σημαντικό σημείο στήριξης για τη νεολαία και γενικότερα σε μια κοινωνία, όπως της πόλης μας που έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες στον τομέα αυτό. Η συνεργασία μας μαζί του πρέπει να είναι αγαστή σε όλα τα επίπεδα και καθημερινά δίνουμε τον αγώνα μας γι΄ αυτό το θέμα».

6 σχόλια:

  1. Kαμια εκδρομη θα παμε ???

    Αλλες αποχες, αν παιζαμε σε κοντινες σχετικα πολεις Κυριακη μεσημερι, οπως η Κομοτηνη που παιζουμε τωρα, ηταν αδιανοητο να μην ταξιδευαμε, εστω και ενα πουλμαν, 50 ατομα. Τωρα πια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=9QgvjCCxOK4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eystoxo to tragoudaki
    alles fores me tetoies meyagrafes tha epairnan fotia ta pliktrologia

    http://www.katerinisport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2074:2012-01-20-16-08-04&catid=24:news&Itemid=124

    elpizo apla ta paidia tou club na kanoun ena dialeima :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αnte kante kamia doyleia re..edw den irthate oyte sti Larisa,moy thelete kai ekdromi stin komotini.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά λέει ο από πάνω.Ελάτε πρώτα στα εντός και μετά βλέπουμε και τα εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θυμαμαι καλα ο συνδεσμος ειχε βγαλει ανακοινωση στην οποια αναφεροταν στις εκδρομες. Η ανακοινωση εγραφε πως οι εγγραφες θα ξεκινανε καθε αρχη της εβδομαδας και αν συμπληρωνονται τα ατομα θα πραγματοποιειται εκδρομη. Λογικα ο αριθμος δεν θα ηταν επαρκεις οποτε οσοι παμε με αμαξια. Forza ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή