Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0 ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 15:00

ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ


Κυριακή, ήλιος, καλοκαιρία, ποδόσφαιρο, θέαμα, νίκη, χαμόγελα, ικανοποίηση ήταν κάτι το οποίο είχαμε καιρό να δούμε στο 'Α ΟΑΚΑ Κατερίνης. Πιερικός από άλλες εποχές έπαιζε μπαλάρα και πρόσφερε θέαμα. 1-0 τελικό σκορ απέναντι στα Ψαχνά που ήρθανε να κλέψουν ότι μπορούσαν αλλά δυστυχώς δεν τους βγήκε. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, λίγος σε μας. Μέτρια κερκίδα αν και θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. 


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο πως έχουμε περάσει από υγειονομικές εξετάσεις και δεν φέρουμε καμία ασθένεια. Μπορείτε ελεύθερα να έρθετε και να φωνάξετε, δεν θα πάθετε τίποτα. Αποβάλλετε επιτέλους τον κομπλεξισμό που αποκτήσατε και καταλάβετε πως δεν είναι ντροπή να τραγουδάς για την ομάδα της πόλης σου. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μεγαλώνει είναι καιρός να μεγαλώσουμε όλοι μας.  

Ελπίζουμε την επόμενη αγωνιστική ο έλεγχος στις θύρες να εφαρμοστεί...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




VIDEO


2 σχόλια:

  1. Καλή ευκαιρία να πάρουμε ακόμα μια νίκη.Όλα τα ματς μπορούν να αποδειχτούν είτε εύκολα είτε δύσκολα, αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως από εμάς.Καλό καιρό θα έχει,μπαλίτσα αρχίζουμε να ψιλοπαίζουμε,μια καλή εμφάνιση περιμένω και φύγαμε εκδρομή για Σέρρες!
    Forza PIERIKARA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι οπως τα λες ειναι DIO. Ευκολο παιχνιδι φαινεται. Ελπιζω οι κακοτυχιες του παρελθοντος να μην επαναληφθουν. Μπαλλιτσα θα δουμε..καλο καιρο θα εχει οποτε τι μενει για να ρθει ο κοσμος στο γηπεδο;ΤΙΠΟΤΑ. Μακαρι να το δουνε ολοι ετσι και να αρχισουμε να μαζευομαστε οπως στην ΄Γ Εθνικη.

    Μου λειψανε οι καλες σας κερκιδες ομως. Καντε κατι και δωστε ξανα φωνη στην κερκιδα. Οι τελευταιες φωτογραφιες δειχνουν κατι που δεν αρμοζει στους Μελανολευκους. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ.

    Δεν ξεχνω το 5-0 στις Σερρες.. Ερχομαστε περουκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή