Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Ο Σύνδεσμος δεν θα κάνει το παραμικρό σχόλιο μέχρι και την 34η αγωνιστική. Ο κόσμος, ο Πρόεδρος, ο προπονητής διατυπώνουν γνώμες και απόψεις. Στεκόμενοι διαχρονικά στο πλευρό των παικτών, απευθύνουμε το λόγο στους Αρχηγούς του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, θεωρούμε ότι η μοίρα του συλλόγου βρίσκεται στα χέρια τους και ότι περισσότερο από όλους είναι αυτοί που πρέπει να μιλήσουν τη συγκεκριμένη στιγμή.


PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

14 σχόλια:

  1. Εσείς γιατί μιλάτε τώρα??? Που ήσασταν σήμερα εσείς ρε? Που ήσασταν να εμψυχώσετε την ομάδα Μόνο για διαλόγους μέσα από το ίντερνετ είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσε μας κι εσύ ρε πικραμένε.

    όχι ότι αβαντάρω τους μελανόλευκους, τους οποίους κράζω για διάφορες απόψεις και κινήσεις τους όποτε κρίνω αλλά τώρα το πρόβλημα ήταν η απουσία των μελανολεύκων; δηλαδή με πανθρακικο-πλατανιά-επανομή που ήταν παρόντες κερδίσαμε;

    πιές το γαλατάκι σου και ύπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι όποιες σου απορίες μπορούν να λυθούν από το γραφείο του Αστ. Διευθυντή και καλό είναι κάποια στιγμή να γίνει λόγος για κάποια πράγματα,δεν είναι της ώρας όμως να αναφερθούμε,προέχει το αγωνιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα τωρα μια απο τα ιδια μια ζωη. Τα φραγκα για το επομενω πρωταθλημα βγαζουν αλλοστε ποιος ανεβενει τωρα κατηγορια και με τι λεφτα? Δινουμε τα ματσακια για να βγει και το 2013. Πρωτη φορα ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μην ειστε χαζοι!!! Η Β Εθνικη του χρονου ειναι ολα τα λεφτα. Παναιτωλικος,Δραμα,Σερρες,Λαρισα,Νικη Βολου,Πανηλειακος,Εργοτελης,Αγροτικος Αστερας,Γιαννιτσα... Εχει εκδρομες που αξιζουν και εντος εδρας αγωνες που θα προσελκισουν πολυ κοσμο.Α εθνικη και παπαριες. Αλλωστε στο καυτατζογλειο θα παιζαμε... Τι θελατε απλα να λεμε οτι ημαστε στην Α? Ξυπνατε ρε. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. Ο προεδρος μονος του ειναι. Διοικηση δεν εχουμε, γηπεδο δεν εχουμε, κοσμο δεν εχουμε, ΜΜΕ δεν εχουμε.. Που να παμε στην SL????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος ξέρει κάτι για τα ματσάκια να μας το πει και σε εμάς να μην τρέχουμε από εδώ και από εκεί σαν μαλάκες...
    Εδώ που φτάσαμε η άνοδος είναι αυτοσκοπός.Η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα δεν είναι ατμόσφαιρα ανόδου,αυτό είναι σίγουρο,έχει πέσει πολλή ξενέρα αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την προσπάθεια για άνοδο.Η Β'Έθνική δεν είναι για να μείνεις μόνιμα,έχει φθορά,όλοι το βλέπετε και επιπλέον κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι η ομάδα του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλοι μου το 2008-09 στις τελευταίες 7 αγωνιστικές πήραμε 1(έναν) βαθμό και με 41 σωθήκαμε , τότε έπεσε στη Γ η Βέροια , η οποία σήκωσε κεφάλι και σήμερα βγαίνει πρωταθλήτρια .
    Σήμερα το 2011 - 2012 πάμε πάλι να πιάσουμε το αρνητικό μας ρεκόρ , έχουμε 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια και απομένουν άλλα 3 , για να δούμε
    Εύχομαι να βγούμε play off και να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα , διαφορετικά η ζημιά θα είναι ανυπολόγιστη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθε χρονο τα ιδια, εχεις δικιο...

    Γκρινια γκρινια γκρινια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Allakse o manolios kai evale ta rouxa tou allios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν εσεις που ''κραζεται'' τους ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ γιατι δεν ητανε παρον σε αυτο το παιχνιδι τοτε πατε και κανεται εσεις μια καλυτερη κερκιδα να σας δουμε...οσα εχουμε κανει δεν θα μας φτασει κανεις!! εχουμε δωσει παρα πολλα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ!!
    los

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οριστε μιλησε και ο γαυρος για τον ΠΙΕΡΙΚΟ.
    πιτσιρικο πανε αλλαξε ομαδα και ελα ξανα να μας μιλησεις για ΠΙΕΡΙΚΟ και ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ.
    κι εσεις απο το club καθαριστε τον συνδεσμο απο αλλοθρησκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε βεβαια αν ειστε καπιοι τοσο κομπλεξικοι.....

      Διαγραφή