Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 2012-2013

Εδώ γράφουμε τις σκέψεις μας για την πορεία της προετοιμασίας και γενικά τη νέα σεζόν.Υβριστικά μηνύματα θα διαγράφονται.

23 σχόλια:

  1. Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα που ακόμα δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα έχει,αλλά το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για καλές εκδρομές,υπό την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα σταθεί στο ύψος της.

    Σχετικά με τους φετινούς στόχους...Για μένα η χρονιά θα έχει νόημα μόνο αν κυνηγήσουμε κάτι υψηλό όπως κάναμε πέρυσι για μεγάλο διάστημα.Για το ρόστερ είναι νωρίς να σχολιάσουμε,γενικά είμαι της άποψης ότι η ομάδα πρέπει να έχει αυτούς που μπορεί να πληρώσει.Εύχομαι μόνο να μπορούν να παίξουν και λίγη μπάλα για να έχουν και λίγο ενδιαφέρον οι Κυριακές.

    Κατά τα άλλα φέτος δεν υπάρχει ενθουσιασμός και βλέπω επίσης και μια καχυποψία απέναντι στην διοίκηση.Καλό θα είναι να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα,υπάρχει ακόμα χρόνος για μεταγραφές ακόμα και αν χτυπάει άσχημα το να αποχωρούν παίκτες μέχρι και σήμερα. Άλλωστε όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ,θα φανούν πάνω κάτω και οι φιλοδοξίες της ΠΑΕ για τη νέα χρονιά.

    Και μην ξεχνάτε!!!
    Σε αυτό το γήπεδο πάμε γιατί δεν είμαστε στα καλά μας!!
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi diarkeias re... kai aurio oloi sto gipedo gia to filiko na fonaxsoume gia tin pierikara mas gia tin arwsteia mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη μεταγραφή στη Β΄εθνική ως τώρα. Πήραμε παίκτη ιακανότατο και με τεράστα εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ ΚΙ Ο ΤΣΙΚΑΔΕΡΗΣ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΤΟΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ Η ΑΠΑΙΣΙΌΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ''ΚΑΚΟ'' ΠΙΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to roster einai gamato re magkes...kala eipe to paidi apo epanw giati kako pieriko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μοκακε εχει φυγει ρε παιδια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγάλε Μοκακέ βάλε Ντάνι στα ίδια είμαστε,μην τρελαινεστε.Θελει κ αλλο παικτη μπροστα ή να μεινει ο Μοκακε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to club itan apon gia alli mia fora xtes.tzampa valate persy ton proedro na sas kanei 1500 euro to kagelo stin 5.kanenas logos den ypirxe.o PIERIKOS den exei pia organomenous opadous.dystyxos ayti einai i alitheia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω να αφήσετε την γκομενομουρμούρα και να ερχεστε στην 5 μόλις ξεκινησει το πρωταθλημα.Αν ερχεστε οσο συχνά γραφετε εδω, μια χαρα θα μαστε.

      Διαγραφή
  11. edo kapote allos proedros edine 1200 eyro gia ekdromi me diorofo leoforio gia 14 atoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxaxa

      Πες του τα του μαλάκα.

      Διαγραφή
    2. sosta.tote ypirxan lefta kai vazan kai leoforeia dorean oi proedroi esto ki etsi.ekeini tin xronia o Pierikos eixe filathlous sxedon se ola ta ektos edras.tora pia pane ayta. ta 14 atoma ginane 5...toulaxiston na mas valoun kanena taxi, kala tha einai....

      kathe xrono ta idia leme....kai ta pragmata ginontai synexos xeirotera...parte to xampari....

      Διαγραφή
    3. an eisastan 14 kai ginate 5 tote ftaime emeis,giati fygame apo to sop.emneis 10 eimastan kai 10 eimaste

      Διαγραφή
  12. Όντως είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τους φετινούς στόχους καθώς το ρόστερ της ομάδας είναι υπό διαμόρφωση και η προετοιμασία στο αρχικό της στάδιο.Η ομάδα θα δώσει και άλλα (πιστεύω) περισσότερα φιλικά με ενταγμένους και τις νέες μεταγραφές.Εγώ βλέπω πολύ θετικά την προσπάθεια ένταξης παικτών από την Κατερίνη στην βασική ενδεκάδα της επόμενης περιόδου μαζί με ένα κράμα έμπειρων παικτών.
    Θεωρώ ότι αν τελικά πραγματοποιηθούν τουλάχιστον άλλες 4 καλές μεταγραφές και ύστερα από συνεχή και σκληρή δουλειά ο Πιερικός χτυπάει την 5άδα διότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας.Μην ξεχνάμε ότι το 90% των ομάδων δεν έχει ούτ το 90% της ιστορίας της ομάδας μας.
    Για αυτό αφήστε τα λόγια στηρίξτε την ομάδα ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ!

    ΠΙΕΡΙΚΕΕΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή