Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Θρασύβουλος - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0


6 σχόλια:

  1. Κανε το θαυμα σου ρε ομαδα και παιζουμε μετα με τις κομμωτριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο οι λίγοι Πιερικοί της Αθήνας που τόσα χρόνια είμαστε κοντά στην ομάδα, θα είμαστε στη Φυλή. Με τη νίκη και σχόλια αύριο βράδυ για το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοσο χρονια ειστε κοντα στην ομαδα οπως λες... Ενα πανι δεν μπορειτε να κανατε να δηλωνετε την παρουσια σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληροφοριακά η γενιά μου ξεκίνησε να βλέπει Πιερικό με Βασιλειάδη, Δαδάκο, Μίσκο κ.λ.π. και είμαστς τυχεροί που είδαμε αυτούς τους παικταράδες. Ωραία είναι τα πανώ και οι φωνές αλλά είμαστε λίγο μεγάλοι για αυτά. Τώρα πρέπει να κάνουμε τα παιδιά μας Πιερικούς και να προσπαθήσουμε να δούμε την ομάδα πάλι ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ομάδα πήρε 1 βαθμό σε μοιρασμένο παιχνίδι, με 2-3 ευκαιρίες για κάθε ομάδα. Στο αμυντικό κομάτι είμασταν καλοί και μόνο από αδράνεια έκανε ευκαιρία ο Θρασύβουλος. Στην επίθεση ακόμα ψαχνόμαστε. Έλειπαν βέβαια επιθετικοί και ενώ πέρυσι είχαμε 3-4 παίκτες που κάνανε παιχνίδι φέτος προσπαθούμε ομαδικά και ακόμα θέλει δουλειά. Καλός ο Φαμπίνιο, Κόιτς, Δεσποτόφσκι και ο Ίτσιος που έχει πολύ δύναμη και θράσος, αλλά όλοι προσπάθησαν. Στο γήπεδο ήταν γύρω στα 50 άτομα Κατερινιώτες και Αθηναίοι Πιερικοί. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δέσουν και θα έρθουν και οι νίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή