Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Νίκη Βόλου 2-0 Κυριακή 7 Οκτωβρίου 16:45

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



13 σχόλια:

  1. http://www.trelokouneli.gr/2012/10/blog-post_9725.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

    Αυτα να τα βλεπουνε μερικοι κυριοι!!! Ειτε ειναι στην ΠΑΕ ειτε οπουδηποτε στην Κατερινη. Οχι σαν τον δικο μας, τον προεδρο που μας εφερε στο κυπελο περυσι με τον γαυρο σεκιουριτι με καρτελακι του παοκακου(!) αλλα ειχε και το θρασος ο τυπας να πει οτι ολοι παοκακια ειμαστε. Δεν εισαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ κυριε; Ουτε να πατας στο γηπεδο θελουμε ποσο μαλλον να πληρωνεσαι απο τον συλλογο. Αλλα αν δεν πεσουν κεφαλια πως θα ρθει η αλλαγη; Παρτε ομως παραδειγματα να βλεπετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστα τα λες φιλε, ετσι πρεπει να σκεφτονται και να ενεργουν και οι δικοι μας (διοικηση-παικτες-οπαδοι), αλλα...

    Και τωρα στο θεμα μας: Ανυπομωνω να ερθει η Κυριακη και ο Αρχων του Βορρα να ξεφτιλήσει, να ισοπεδωσει, να διασυρει αυτην την ομάδα που το '79 μας έριξε κουτοπονηρα και χαιρεκακα 4 ολοκληρες κατηγοριες!

    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ξεσκισε τους...
    Κι επιτέλους να ξυνπήσουμε οπαδικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιερικάρα καλή επιτυχία.
    Οι συνθήκες είναι τέλειες για να έχει κόσμο το γήπεδο , Εύχομαι να σκοράρουμε και να χαρίσει η ομάδα μία νίκη στο κόσμο της .
    Συγχαρητήρια στους μελανόλευκους που κρατούν στην ιδέα που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    Εμπρός ΠΙΕΡΙΚΕ , Ολύμπιε Θεέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε Πιερικάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...και ακόμη δεν έχουμε φάει γκολ!

    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 2 ΖΩΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στα παιδιά της ομάδας μας , παίξανε με πάθος και μυαλό και μας χαρίσανε μία σπουδαία νίκη . Συγχαρητήρια στους μελανόλευκους που δίνουν παλμό και ζωντάνια στο γήπεδο.
    Στο επόμενο παιγνίδι με τον Εργοτέλη περιμένω και άλλους ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ στο γήπεδο.
    Αγκαλιάστε αυτή την ομάδα το αξίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σημερα ολα ηταν ευχαριστα. Πηραμε αυτο που επρεπε εστω και καπως δυσκολα. Θα στρωσει η ομαδα στην συνεχεια. Επομενη Κυριακη με τον τελη πρεπει να επαναλαβουμε το σημερινο και να ετοιμαζομαστε για ηρακλη μετα απο λιγο.

    Απο κερκιδα αρκετα ικανοποιημενος. Στο πρωτο ματς με φιλοξενουμενους και ημασταν δυνατοι ακουστικα. Χρειαζομαστε και αλλο κοσμο ομως. Το εισητηριο των 3 Ευρω πρεπει να ισχυει μονο για την θυρα 6(οργανωμενων). Δεν νοειται να παιρνει καποιος εισητηριο με 3ευρω σε αγωνα Β εθνικης και να καθεται κυριος στην 5 να παρακολουθει το ματς. Οπως επισης πιστευω οτι οι παλιοι οπαδοι που τωρα ειναι στο κεντρο πρεπει να γινουν ενα με τον υπαρχοντα πυρηνα. Δεν ειναι καιροι για να ειμαστε χωρια. Κατα τα αλλα ολα καλα. Παμε γερα στο επομενο ματς!

    Τρελανε μας ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://pieriasport.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!! Με τους μαλακες που μπλεξαμε. Κανενας ρε στο γηπεδο μας! Ειδικα οι κωλοφαρα οι παοκτΖηδες.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΛΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν βγαινει η σχετικη αναρτηση απο το λινκ.Προφανως για καποιον λογο ο συντακτης την εσβησε.Αν μπορεις φιλε πες μας περιπου περι τινος επροκειτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο προεδρος μας δεν εδωσε το γηπεδο για το φιλικο του βαταν με τον παοκ. Ελπιζω να μην αλλαξε γνωμη γιατι θα αποδειχθει λιγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστός ο πρόεδρος επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή