Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Ολυμπιακός Β. - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-1 Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ

10 σχόλια:

  1. η αμυνα διακοπες ητανε σημερα....η εκδρομη εγινε κανονικα;;;;ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na doume pote tha teleiwsei i koroidia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εκδρομη δεν εγινε για πολλους και διαφορους λογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι βολιωτης αυτος που ειχε γραψει δυο φορες να επεμβει ο αντμιν για να διαγραφουν οι παπαριες και να κλειδωσει το τοπικ .
    ορθως επραξε και συνεχιζω.

    το ματς παιδια δεν αντεχει σεκριτικη.
    δεν ξερω αν εχουμε γινει ομαδαρα εμεις , παντως ο πιερικος δεν μπορουσε να κανει τιποτε. το ιδιο ειχε παθει και ο εργοτελης και ο απολλων, ομαδες που βρισκονται στα ψηλα της βαθμολογιας . ενας που φαινοταν οτι ηταν επικινδυνος ηταν απο αριστερα ο επιθετικος.. αλλα μετα τα γρηγορα γκολ τι να κανει κι αυτος.
    καλη συνεχεια ..

    οχι στην πλυση εγκεφαλου των μμε για υπεροχους λαους, 12ους παικτες και λοιπες μπουρδες.
    οχι αλλο ποδοσφαιρο στην τβ απο τις "μεγαλες ομαδες" . ολοι στα γηπεδα να υποστηριξουμε τα παιδια που διαφημιζουν τις πολεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά τα λέει ο βολιώτης. για να καταλάβετε την ξεφτίλα μας, να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε με τον ολυμπιακό βόλου παλεύαμε για τους ίδιους στόχους.
    αυτοί βέβαια είχαν μπέο, οκ. εμείς όμως τι κάναμε; πως προσπαθήσαμε να ανταγωνιστούμε τον "κακό μπέο"; Και μήπως μόνο ο Μπέος ήταν ανταγωνιστής; Είναι βολικό να λέμε ότι ο Πιερικός είναι μια ομάδα χωρίς προσβάασεις στη διαιτησία, χωρίς αβάντες, χωρίς, χωρίς, χωρίς, αλλά η ουσία είναι ότι όλα συμβαίνουν λόγω της μηδαμινής ενασχόλησης της Πιερίας γενικά με την ομάδα.
    Φίλαθλοι; Απόντες! (Δε μιλάω για τους 300 ηρωικούς, που με αυτούς τους ρυθμούς θα θυμίζουμε ανέκδοτα για οπαδούς του ΚΚΕ που ένας ένα μας αφήνουν).
    Τοπικοί άρχοντες; Εμφανίζονται στο γήπεδο μόνο τις προεκλογικές περιόδους και δε θέλουν να πληρώσουν ούτε το εισιτήριο. Ουστ, καριόλια του κερατά!
    Επιχειρηματίες; Μπορεί να ξοδέψουν 200.000 ευρώ για ανακαίνιση αλλά όχι 1000 ευρώ για μια διαφήμιση.
    Παλαιμάχοι; Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι α) να πηγαίνουν ταξίδια σε Αμερικές και Καναδάδες και β) να κριτικάρουν τη διοίκηση μέχρι να "καβατζωθούν" στη ομάδα. Ποδοσφαιριστές-"δικά μας παιδιά"; Στην πλειοψηφία τους το μόνο που τους νοιάζει είναι το νέο τατουάζ, το νέο haistyle, το νέο παντελόνι-βράκα, μπας και πηδήξουν κάνα μουνάκι, από τα δεκάδες πουτανάκια που τους κωλοτρίβονται. Κάποιοι εξ αυτών, αν δεν είχαν μπαμπά παλαίμαχο, ή μπαμπά με γερό πορτοφόλι θα πάλευαν για να είναι στη βασική ενδεκάδα του γείτονα Βατανιακού.
    Δημοσιογράφοι; Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, έχουμε δυο κατηγορίες. Οι πρώτοι ασκούν τη δημοσιογραφία "αλακαρτ", γράφοντας θετικά όταν "πέφτει το παραδάκι", και είναι και ψιλικατζήδες παναθεμάτους. Άλλος κάνει εκπομπές ακόμα και για τον Αχιλλέα Τραχανοπλαγιάς, αρκεί να πέσει το σχετικό πενηντάρικο ή εικοσάρικο, άλλος γράφει σε όλα του τα κείμενα για πιερικές ομαδάρες και σφαγές πάντα εις βάρος των ομάδων μας, οι παράγοντές μας δε φταίνε ποτέ, οι ποδοσφαιριστές μας είναι πάντα παιχταράδες, οι προπονητές μας κάνουν πάντα "ματ" κτλ. ΚΡΙΙΚΗ ΜΗΔΕΝ.

    ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ; Μεγάλο ανέκδοτο. Δε χρειάζεται να ειπωθεί κάτι παραπάνω, θα επανέλθω

    "ΑΝΤΙΠΙΕΡΙΚΟΣ"*

    * Διότι όποιος υποστηρίζει τα παραπάνω, "δεν αγαπάει τον Πιερικό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σύνδεσμος πρεπει να δράσει. Ξεφτυλίζουν τα λαμόγια την ομάδα και δεν μιλάει κανείς. Σε άλλη πόλη όλοι θα ξεσηκώνονταν. Εδώ δεν κουνιέται φύλλο. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ανάλυση του πιό πάνω 11.19 , αποτυπώνει όλη την αλήθεια για την ομάδα μας. Μεγάλη ομάδα σημαίνει ισχυρή διοίκηση ,παίκτες ισάξιοι των προκατόχων τους , λαός που γεμίζει το γήπεδο , τοπική κοινωνία και αρχές που στηρίζουν το ΠΙΕΡΙΚΟ , μέσα ενημέρωσης που ασκούν καλοπροαίρετη κριτική και προβάλουν την ιστορία του.
    Αντιθέτως στη Πιερία η πλειοψηφία πρώτα είναι Π.Ο.Κ και ομάδες τη Θεσσαλονίκης και μετά ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
    Υπο αυτές τις συνθήκες είναι κατόρθωμα να έχουμε μία ομάδα στη Β Εθνική .
    Λυπούμαι μόνο ,που οι παλαιότεροι μας παραδώσανε ένα ΠΙΕΡΙΚΟ πρωταγωνιστή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και μείς δεν φανήκαμε αντάξιοι να συνεχίσουμε αυτή τη πορεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οτι και να πω ειναι λιγο θελουμε καλητερη διοικιση καλιτερα ν παιζουνε οι παιχτες καλιτερο προπονιτη οταν ειμεις (οπαδοι-φιλα8λοι) δν κανουμε τπτ, χωρις οργανωση δεν πας πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετα απο καιρο γραφοντε εδω μεσα καποια σοβαρα σχολια. Ισως αυτο ειναι μια αρχη για συσπειρωση. Ενας συνδεσμος ειναι ο κοσμος του. Δεν νοειται συνδεσμος χωρις μελοι οπως και το αντιθετο. Δεν αρκουν οι κρικιτες μεσα απο το ιντερνετ, χρειαζεται κουβεντες και πολλα ακομα που γινονται face to face.

    ΑπάντησηΔιαγραφή