Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


πιερικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Κυριακή 19 Μαΐου


13 σχόλια:

  1. ρε αλανια με κεφαλαια την ομαδα σας.καλο αγωνα να εχουμε και ευχομαι η βολαρα να παρει τους βαθμους που τοσο εχει αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μπουλο ολοι.ομαδα χωριου μας κανατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ματς ειναι 2ο απο την Κατερινη μεχρι την Αμερικη. Μην γραφετε για το αγωνιστικο κομματι ειναι κοροιδια.

    Ο χοντρος θα παρει τα λεφτα και θα ξεφτιλισει την ομαδα οπως κανει εδω και τοσο καιρο. Καποιος,καπου,καποτε του ευχηθηκε αρρωστιες σε αυτον, στην οικογενεια του και γενικοτερα ασχημα πραγματα. Ο ιδιος ετρεξε στον συνδεσμο και ζητουσε εξηγησεις οπως αργοτερα μαθευτηκε απο τα μελη του συνδεσμου. Τοτε ημουνα μαζι του... Τωρα ομως η οργη δεν εχει προηγουμενο. Ευχομαι πολυ ασχημα πραγματα αλλα δεν γραφω τιποτα για να μην χαλασω το θεμα.

    υ.γ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι ο ίδιος που ευχόταν καρκίνο και στον Ντούμο; Ναι αυτόν που τώρα παρακαλάτε να γυρίσει.

      Διαγραφή
    2. Οπωσδήποτε όμως δεν είναι ο ίδιος που σε γαμούσε, γιατί σε γαμούσε ένας άλλος

      Διαγραφή
    3. Πω ρε φίλε τι έγραψες τώρα; Με κόλλησες στον τοίχο! Δε μου λες; Εσύ είσαι ο εξυπνότερος από τους Μελανόλευκους ή έχετε και πιο έξυπνους, με IQ μαϊμούς για παράδειγμα;

      Διαγραφή
    4. Εσυ εξυπνε που μιλας για Ντουμους και θελεις να λερωσεις τον συνδεσμο με παραπληροφορηση δεν τον εβρισε κανενας. Ηταν το ματς με τον γαυρο του πειραια που γραφτηκαν τα σχολια και πηγαινανε στον ιδιο ανθρωπο προφανως που αναφερεται ο 12:38. Δυστυχως ο ιδιος εδωσε την 5 πηρε τα λεφτα και τα εφαγε στο καζινο και μετα αναρωτιοταν που θα βρει να πληρωσει τους παικτες. Τι να πεις, βρισκει και τα κανει αυτη η αληθεια. Εδιωξε τον κοσμο και κανει τις βρωμοδουλειες του ανετος. Καληνυχτα στον πιερικο.

      Διαγραφή
    5. Φίλε ανώνυμε 18 μαιου 2013 12.50 συγγνώμη που άργησα να απαντήσω ρε αλλά έψαχνα το σπίτι σου, μετακόμισες; γιατί τελευταία φορά που σε είχα πηδήξει ήταν στα όρθια σε μια τουαλέτα της θύρας 5

      Διαγραφή
    6. Όταν βγείτε επώνυμα και τα καταγγείλετε όλα αυτά με τις απαραίτητες αποδείξεις τότε θα είμαι μαζί σας. Μέχρι τότε όμως θα είστε θρασύδειλες αδερφές που το μόνο που κάνετε είναι σχολιάκια στο ίντερνετ.

      Διαγραφή
    7. Φίλε ανώνυμε 18 Μαΐου 2013 1:31 άργησες γιατί έψαχνες με το λειψό σου το μυαλό να γράψεις κάτι έξυπνο. Επειδή όμως κόντεψες να πάθεις εγκεφαλικό, πάλι μαλακία έγραψες.

      Διαγραφή
  4. Φίλε βολιώτη μην ανησυχείς. Εύκολα το διπλό για την ομάδα σου. Στον καλοπληρωτή πελάτη (μιας και Βόλος αγόρασε 1000+ εισιτήρια, ένα τρίποντο τζάμπα).

    Φαντάσου, εκεί που μας φτάσανε ούτε να σας βρίσουμε δεν έχουμε όρεξη.

    ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαλαρωστε μωρε μαλακες. Μια ζωη τα ιδια. τρωγεστε μεταξι σας. Ειναι πλεον γνωστο σε ολα τον κοσμο της Κατερινης οτι το προβλημα του Πιερικου ειναι ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ που διοικει. Ειναι δυνατον να πεφτετε στην παγιδα του και μαλωνετε; Ξερουμε τι ειμαστε, ποιοι ειμαστε και ποσοι ειμαστε. Η ιστορια μας εχει κρινει και συνεχιζει να μας κρινει οπως εκανε και με αυτον. Ηταν οτι χειροτερο περασε και δεν εχει προηγουμενο. Να φυγει να παει στα τσακιδια. Μην ασχοληστε αλλο με το τσιρακι του. Τα γραφει εδω, τα γραφει στο pierikosnews τα γραφει στο pierikosfans. Ενας ειναι σε ολη την Κατερινη.

    οποτε το Ολοι μαζι ΧΟΝΤΡΕ ΠΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειστε που ειστε λιγοι...μαλωνετε και μεταξυ σασ οπωσ πατε θα το κλεισετε το μαγαζι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή