Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Γάζωρος - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 Κυριακή 26 Μαίου

Τέλος στην φετινή παρωδία. Ήττα για μία ακόμα φορά από τον Γάζωρο στις Σέρρες με 2-1. 15η θέση με 39 βαθμούς σε μια χρονιά που καλό θα είναι να ξεχαστεί γρήγορα.

Υ.γ Το καλοκαίρι ακολουθούν εξελίξεις στα συνδεσμιακά με βάση πάντα τις εξελίξεις στην "παε" ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

5 σχόλια:

  1. http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/319602-Mpeos-Oyst-koproskyla

    Ta idia isxioun k gia edo i kano la8os?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ φίλε παλιά είχε ενημερωτική εκπομπή με μεγάλη αναφορά στον Πιερικό στο τοπικό κανάλι κάθε Κυριακή, την οποία και έκοψαν και έβαλαν το γνωστό καραφλό κλόουν για να κάνει εκπομπή για το μπαοκ.

    Τώρα βέβαια πάλι ο παοκτζής "δημοσιογράφος" να το παίζει "πιερικάρας" μιας και ούτε από τα μπαόκια είδε το χρώμα του χρήματος.

    Επίσης τώρα στο τοπικό κανάλι εμφανίζεται γνωστός γαντάκιας γυμναστής ο οποίος το παίζει κι αυτός "πιερικάρας" ενώ στις αρχές της εκπομπής φώναζε μπαοκ ολε μπαοκ ολε μπαοκ ολε περιμένοντας κι αυτός τηλεθέαση από τους οπαδούς της εν λόγω ομάδας.

    Φταίνε όμως αυτοί; Ή έστω φταίνε μόνο αυτοί;

    Λάθος φίλοι. Φταίμε ΟΛΟΙ που τους αφήνουμε να πατάνε στο γήπεδο. Ούτε απ' έξω δε θα πρεπε να περνάνε.

    Για εφημερίδες τι να σχολιάσουμε; Όλα τέλεια, όλα ωραία, όλα καλά και κριτική ΜΟΝΟ κατόπιν εορτής, π.χ. όταν φεύγει ο προπονητής "δεν είχε να δώσει κάτι, η ομάδα χρειαζόταν αλλαγή κτλ" ενώ όσο είναι "πρόκειται για δάσκαλο, μίστερ, γνώστη κτλ κτλ".

    1-2 σοβαρές φωνές υπάρχουν σε διαδίκτυο και ραδιόφωνο αλλά κι αυτές με λύπη βλέπω ότι είτε από απογοήτευση, είτε από κόπωση δεν είναι τόσο δυνατές όσο παλιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ta lete re paidia gia ta mesa ktl, alla me mia diafora.

    edo i pae pierikos oxi mono den edose 300 euro se kapoio meso gia diafimisi alla an mporouse na dagkosei kai kanan dimosiografo, na tou parei kana 20ariko tha to ekane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κωπροσκυλα. Να τα παιζουν στα καζινο ομως μπορουν.

      Διαγραφή
    2. υπάρχει αφού blog για τον Πιερικό... καμιά συνεργασία φέτος.

      Διαγραφή