Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΥΡΑ 5 Reloaded

Πέρυσι ήταν ο Ολυμπιακός του Πειραιά.Φέτος ο Ολυμπιακός του Βόλου.Του χρόνου ίσως ο Ολυμπιακός ...Κυμίνων. Γεγονός είναι ότι σε κάθε ερυθρόλευκη ευκαιρία η ΠΑΕ Πιερικός έχει βάλει σκοπό να ξεφτιλίζει την ήδη υποβαθμισμένη φήμη του συλλόγου και με άλλοθι την αστυνομία και τους λόγους ασφαλείας να παραχωρεί την ΘΥΡΑ 5 στους φιλοξενούμενους. Περιττό να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε πλέον τίποτα να συζητήσουμε με την ΠΑΕ Πιερικός γιατί δεν είμαστε οπαδοί της ίδιας ομάδας.

Ο Σύνδεσμος φυσικά θα απέχει από τις φιέστες και το διπλό της Κυριακής και ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την λειτουργία του μέχρι την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του την απόφαση της διοίκησης και να απέχει την Κυριακή από το γήπεδο. Για την ακρίβεια δεν έχει κανένα λόγο να παρευρεθεί στα δημοσιοσχετίστικα παιχνίδια της ΠΑΕ. Ευχόμαστε από βάθους καρδιάς τα φετινά βολιώτικα ευρώ να βγάλουν τη χρονιά και να μην επαναληφθεί η περσινή φόλα με τα πειραιώτικα... Αυτοί που βγάζουν στο σφυρί την Θύρα 5 πάντα ξέρουν καλύτερα από εμάς. Η φετινή ανοχή και κατανόηση στην πένθιμη αγωνιστική εικόνα της ομάδας -που μας γονάτισε οπαδικά- φαίνεται δεν έτυχαν ιδιαίτερης εκτίμησης. Ένα άδειο γήπεδο από Πιερικούς την Κυριακή είναι η καλύτερη ανταμοιβή σε αυτό το πισώπλατο μαχαίρωμα.

Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Pierikos Club Melanoleykoi

34 σχόλια:

  1. Για να μπορέσεις να κρατήσεις μία θύρα δική σου πρέπει να μπορείς να την γεμίσεις. Εσείς μόνο αυτό δεν κάνατε φέτος. Κι αντί τώρα να αρπάξετε την ευκαιρία να επαναστατήσετε και να ξυπνήσετε από τον οπαδικό λύθαργο διεκδικώντας κατάμουτρα αυτά που ανήκουν στον ΠΙΕΡΙΚΟΣ απέχετε και έτσι ο ύπνος σας γίνεται ακόμη πιο βαθύς. Η αναστολή του συνδέσμου δεν θα φανεί, έτσι κι αλλιώς υπολειτουργούσε. Η καλύτερη ανταμοιβή θα ήταν η ολομέτωπη επίθεση στον χοντρό και τα σούτια που πρέπει να φάει. Φυσικά για την κατάντια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ φταίει πρώτα αυτός αλλά και μεγάλο μερίδιο έχει και ο κόσμος και δη ο σύνδεσμος που στα δύσκολα δεν στήριξε ποτέ την ομάδα. Μια απλή άποψη. Καληνύχτα ΠΙΕΡΙΚΕ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σύνδεσμος τον οποίον κράζεις θα είναι και ο τελευταίος σύνδεσμος Πιερικού στην Ιστορία και φυσικά είναι ο πιο πετυχημένος και με τη μεγαλύτερη διάρκεια σε μια πόλη όπου εδώ και χρόνια είναι αντιπιερική.Πέρυσι πήγαμε στην Λάρισα και χάρη στους χειρισμούς του club ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ δεν έχει πατήσει κανείς άλλος εκεί εκτός από εμάς.Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα.Το ότι μετά από 7 χρόνια,μετά από τοοοοσες απογοητεύσεις και ξενερώματα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι άρρωστοι που ακόμα ασχολούνται είναι παράδειγμα προς μίμηση και αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα αν ΕΣΥ ή ο οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί.. Αυτοί πάντως ακολουθούν.Για το ότι στα δύσκολα μένουν λίγοι, έτσι συμβαίνει σε όλες τις ομάδες,απλώς σε εμάς κάνει μπαμ γιατί είμαστε μονίμως στα δύσκολα.Και φτάνει πια με αυτό το παραμύθι.Μην συγκρίνετε τον Πιερικό με τις ομάδες σας,ασχοληθείτε με τις Ευρώπες σας και τις μεταγραφές σας.

      Διαγραφή
    2. Kάνεις πολύ μεγάλο λάθος!
      Ούτε τον σύνδεσμο κράζω, ούτε υποστηρίζω άλλη ομάδα.
      Είμαι ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!
      Σωστά τα άλλα που λες πάνω-κάτω. Ομως υπάρχουν άλλες ομάδες οι οποίες είναι ακόμα πιο δύσκολα ωστόσο δεν ξέμειναν ΠΟΤΕ από οπαδούς (βλέπε Καλαμάτα, Ιωνικό, Αιγάλεω, κ.α.).

      Διαγραφή
    3. Από αυτούς που ανέφερες μόνο ο Ιωνικός έχει κάποιον καλό πυρήνα αλλά μην ξεχνάς ότι μέχρι πριν 5 χρόνια έπαιζε Α εθνική για πάρα πολλές σεζόν.20 χρόνια χωρίς πραγματικά κάποια μεγάλη επιτυχία μόνο ο Πιερικός έχει.

      Διαγραφή
    4. Γνωμη σου φιλε. Τα παιδια κανουν αυτο που πρεπει. Δεν τους αξιζει γεματη κερκιδα και σταθηκαν ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ αλλα ΣΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ! Ουτε οι υπολοιποι απλοι οπαδοι θα σταθουμε που διναμε μεχρι τωρα παντα το παρων. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ !

      Διαγραφή
    5. η αποχη ειναι οτι πρεπει αυτη τη στιγμη, απλα πρεπει να γινουν και καποιες διαμαρτυριες προς τον χοντρο εστω με πορειες. Πρεπει να οργανωθει κατι τετοιο

      Διαγραφή
    6. Το ωραιοτερο μνμ που εχω διαβασει. Μπραβο στο παλικαρι που το εγραψε.

      Διαγραφή
  2. +1 φιλε μ..αλλα και η αποχη δεν ειναι εντελως λαθος,μπορεις και να οργανωσεις μετα τον αγωνα μια πορεια που θα ειναι για τον παπαδοπουλο..πρεπει να την ακουσει ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έστω μια ενέργεια ρε παιδιά όπως λέει το παιδί από πάνω μια πορεία ενάντιας του χοντρού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντωσ αμα κανετε πορεια θα σηκωθει και θα φυγει σιγουρα
      αχααχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ε ναι, 15 άτομα πορεία απο το κέντρο μέχρι το γήπεδο θα σκιαχτει ο άνθρωπος!

      Διαγραφή
  4. Πρέπει ολοι οι επίσημοι φορείς φιλάθλων (Μελανολευκοι-ΣΟΠ Θυρα 5- ΣΦΙΠ) να ενωθουν σε αυτη την κρισιμη καμπη και με εξυπνες δρασεις να κανουν αυτο που πρεπει, απο σημερα κιολας. Οι υπευθυνοι ας επικοινωνησουν μεταξυ τους, και ας βγει μια ενιαια κοινη ανακοινωση που να ενημερωνει τον κοσμο της ομαδας για το τι θα γινει απο εδω και περα. Δεν χρειαζεται να γινουν ολα αυριο μεσα στον αγωνα. Μπορει κατι να γινει σημερα στο γηπεδο οπου θα καλεστουν και τα ΜΜΕ για να το καλυψουν, ή αυριο πριν ή μετα τον αγωνα καπου εξω απο το γηπεδο.Σκεφτειτε το και πραξτε το σωστο.Εδω ειμαστε να ακολουθησουμε κι εμεις. Εννοειται ειρινικα πραγματα,δεν χρειαζεται η βια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε αφου παντα 5 ατομα μαζευει η θυρα 5 χαζοι ειναι να μην βαλουνε τους βολιοτες που θα φερουνε λαοθαλασσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βολαρα μου γερα.τρελενομαι πληροφοριακα παιδια του πιερικου θα σασ πω κατι δεν ειναι και ασχημα αυριο που θα παρετε καπου στο ενα [30,000]eyro απο εισητιρια.διοτι μεχρι τωρα που μιλαμε εχουν 27 λεωφορεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε φιλε ποια 27 λεοφωρεια; Αντε με τις μαλακιες σας. Κουραζετε.

      Διαγραφή
    2. Αν υπαρχουν 2 λεοφωρεια αυριο θα ειναι εκπληξη !

      Διαγραφή
    3. αμα ειστε πανω απο 500 ατομα αυριο θα ειναι εκπληξη !
      προσεξτε μην κανετε κανενα sold out αυριο και μαζεψετε 1000 ατομα....ουαου
      αυριο θα δειτε τι σημαινει κοσμοσ

      Διαγραφή
    4. τελευταιες πληροφοριες τελειωσαν τα εισιτηρια για την 5 παιρνουμε και στην 3.που ειναι αυτη ρε παιδια?η κλασσικη των φιλοξενουμενων?

      Διαγραφή
  7. Ο Σύνδεσμος δηλαδή έκλεισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΟΝΤΡΕ ΡΙΞΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ 30 ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κωστακη παπατζη τον πουλο και στην αφρικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαμω την αστυνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=Cu_sviXBxLk

    Ενταξει ειστε απλα τραγικοι. Ειστε πιο ηλιθιοι και απο τα ντουβαρια. Ειστε η ντροπη των οπαδων, εσεις οι ιδιοι που βγαζατε και το πανι προεδρε σ ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε με το βίντεο κάνεις λάθος. Αυτοί που βγάζανε τότε το "πρόεδρε σ' ευχαριστούμε" είναι οι του ΣΟΠ. Μακάρι να το φωνάζανε αυτοί, τουλάχιστο θα ήταν συνεπείς! Αυτοί που φωνάζανε το Ντούμο θεέ πάρε την ΠΑΕ ήταν οι διάφοροι πιτσιρικάδες κάτω από τα δημοσιογραφικά. Συμπέρασμα; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

    Υ.Γ. Ρε παιδιά έλεος με την τσογλαναρία. Στ αρχίδια μου τι θα πείτε για μένα, αλλά έχουν καμιά σχέση αυτά τα παπάρια που κάνανε ντου στα νερά και στα σάντουιτς με τον πιερικό; Ό, τι βλέπουν στους τούρκους πάνε και κάνουν; Άει στο διάολο γαμώ την αλβανία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βασικά όχι "γαμώ την αλβανία σας" δε θα σας κάνω τη χάρη να νομίσετε ότι σας τη λέω γιατί είμαι ρατσιστής. γαμώ εσάς προσωπικά ρε τσογλάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εάν κάποιος έχει λεφτά να βάλει ας μας το πει. Αλλοιώς ας το βουλώσει. Μακάρι με αυτές τις συνθήκες να ερχότανε ο Ντούμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΔΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!
    Αλλιως η μονη λυση ειναι το διδυμο Αμβροσιαδη - Πασχαλιδη. Παντως ΟΧΙ αλλο Παπαδοπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ανεβει η γρια ο αλλος παπαδοπουλος θα τν αφησει την ομαδα. Ισως να ειναι πιο ικανος απο αυτον τον μπουχεσα. Αλλιως με τα 1000 ΠΟΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή