Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


1η Αυγούστου 2007 - 1η Αυγούστου 2014



                                 7 ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΧΡΟΝΙΑ 

Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια δημιουργείται το Pierikos Club Melanoleykoi, σε μία εποχή όπου ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ έδειχνε να ξυπνάει και να επιστρέφει στα σαλόνια. Επτά χρόνια αργότερα, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν βρίσκεται εκεί όπου τον ονειρευόμασταν, εμείς όμως βρισκόμαστε ακόμα εκεί. Σαν υπερήφανοι Πιερικοί σταθήκαμε στα τσιμέντα της Θύρας 5, σαν πιο υπερήφανοι ταξιδέψαμε. Είχαμε απώλειες όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε και η εικόνα της ομάδας ελάχιστα βοήθησε στο να τραβήξει κόσμο, ωστόσο υπάρχουν ακόμα παιδιά που σχεδιάζουν πανό, που σκαρώνουν συνθήματα, που παρακολουθούν από πολύ κοντά ό,τι συμβαίνει στην ομάδα και που έχουν άποψη. Σε πείσμα όλων των δυσκολιών, το Club παραμένει ανοιχτό μέχρι σήμερα και θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στηρίζοντας την ιδέα «ΠΙΕΡΙΚΟΣ» με όσες δυνάμεις διαθέτει και με όποιον τρόπο κρίνει ώστε να σώσουμε οτιδήποτε, αν σώζεται...      

Υ.Γ: Ισχύει στο ακέραιο η θέση του Συνδέσμου περί αλλαγής διοίκησης. Δεν πιστεύουμε λέξη από τις κατά καιρούς καθησυχαστικές δηλώσεις του Προέδρου. Γενικά όποιος ακούει κάποιο νέο για τον ΠΙΕΡΙΚΟ, να το φιλτράρει και να διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις.

                                7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ
                                    ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ
                           PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

8 σχόλια:

  1. Χρονια πολλα μαγκες.Μπραβο σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΕΡΙΚΕ θυμήσου, ήρθαν οι Μελανόλευκοι και είναι εδώ μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7 χρόνια οπαδικής κουλτούρας, επανάστασης, ανεξαρτησίας, φωνής, εκδρομών. Είμαστε αυτοί που είμαστε γι αυτό που είμαστε. Συνεχίζουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε ανεξάρτητοι και όποιος γουστάρει ακολουθεί. Παιδιά του προέδρου, των διοικήσεων, των ΜΜΕ και των φωτογράφων δεν θα μας δείτε ποτέ. Στο πέταλο για πάρτι σου μονάχα. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τα μυαλά στα τσιμέντα.

    ΠΙΕΡΙΚΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    7 GLORY YEARS UNITED WE STAND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΕΡΙΚΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. FETOS TI THA GINEI THA EXOUME KERKIDA????

    ΑπάντησηΔιαγραφή