Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ηρακλής 0-1

Κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα, ωστόσο ο Ηρακλής πήρε τη νίκη χάρη στο χέρι του Στάμου που έσωσε την εστία της γριάς. Ευχαριστουμε τα παιδιά από τον Σ.Φ.Βέροιας Queens' Boyz για την υποστήριξη. Μάγκες καλή χρονιά να έχετε.




2 σχόλια:

  1. Ο Πρόεδρας το κανόνισε ρεεεε....!!! πήγε στο δωματιάκι πρώτος και περίμενε τους άλλους, αλλά οι αλλοι δεν ηρθαν ποτέ και πήρε τα παπάρια τους παλι. Ανυπαρκτος, ανικανος, επικινδυνος. Ηταν ειναι και θα ειναι η ντροπη του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας κάνα δυο σχόλια περί της ΘΥΡΑΣ 5 καταλαβαίνω γιατί πάμε κατα διαόλου και γιατί δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την ομάδα.Άνθρωποι κάποιας ηλικίας που έχουν δει και ξαναδει την ομάδα τόσο στα καλά της όσο και στα όχι πολύ καλά της φτάνουν στο σημείο να απαιτούν από την ΠΑΕ να στέλνει τους φιλοξενουμένους στην ΘΥΡΑ 5 και μέμφονται τους Μελανόλευκους που πράττουν το αυτονόητο αν και πολύ νεότεροί τους. Άνθρωποι που έχουν δει εκατονταδες ματς του ΠΙΕΡΙΚΟΥ φτάνουν στο σημείο να δέχονται να ξεκινάμε το ματς ως ψυχολογικά ηττημένοι και δεν ενοχλούνται με την εικόνα κατάληψης του γηπέδου.Κάτι δεν πάει καλά...

    Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει μικρύνει σαν ποδοσφαιρικό μέγεθος αλλά για αυτούς έχει μικρύνει και στη συνείδησή τους. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος που πήγαινε στην ΘΥΡΑ 5 την δεκαετία του 80 ας πούμε,σήμερα από την σκεπαστή λέει να πάνε απέναντι οι Ηρακληδείς. Αισθάνεται ο ίδιος μικρή ομάδα και δεν αντιδρά σε μια σειρά στραβών που βλέπει κάθε τρεις και λίγο.
    Κάποιοι πάντως από απέναντι,λίγοι έστω, δεν την αισθανόμαστε μικρή την ομάδα.Δεν θα αφήσουμε να βγάζουν οι αντίπαλοι πρωτοσέλιδα στην πλάτη του ονόματος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ούτε θα δώσουμε στον αντίπαλο το ψυχολογικό αβαντάζ ότι μας πήρε ό,τι ήθελε. Το σημείο που κάθισαν χθες οι Ηρακληδείς και ο κάθε φιλοξενούμενος είναι ΤΕΛΕΙΟ. Ήταν περισσότεροι από εμάς αλλά αυτό δεν φαίνεται πουθενά σήμερα και το σημαντικότερο είναι ότι παρά τον αριθμό τους,η γωνία αυτή τους κάνει να νιώθουν εκτός έδρας. Το αν έγινε κακός υπολογισμός με τα εισιτήρια δεν είναι θέμα ούτε των Μελανολεύκων ούτε όσων κάθονται στην ΘΥΡΑ 5....
    Και για να μην ξεχνιόμαστε,η ΘΥΡΑ 5 δεν είναι των οργανωμένων,η ΘΥΡΑ 5 είναι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΤΕΛΟΣ.

    Ένας μελανόλευκος.

    Μεταφορά από το Pierikosnews καθότι δίνει πολλές απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή