Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ...

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και συγχύσεων στον κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Club ‘’Mελανόλευκοι’’ δηλώνει την στήριξή του στους παίκτες της ομάδας παρά την τελευταία ήττα. Δεν τρέφουμε αυταπάτες, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και με βάση αυτές η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός του αρχικού (?) στόχου. Μας παραξενεύει το γεγονός ότι ένα ’’ άτομο-Σύνδεσμος ’’ έχει μονίμως στο στόχαστρο τους παίκτες αλλά για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία ούτε λόγος. Για εκεί δεν είχε ανακοινώσεις, όλα τα έβλεπε καλά,  οι παίκτες φταίνε.

Κάποτε πρέπει να σταματήσει να σπηλώνεται το όνομα του Συνδέσμου από τον οποίο στο κάτω κάτω ξεκίνησαν και πολλοί από εμάς.

Εμείς πάντως δεν κρυφτήκαμε και ούτε θα κρυφτούμε.  Αν κάποιος ονειρεύεται ανόδους και δόξες να του υπενθυμίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για φέτος στο σχεδιασμό της σταθερής διοίκησης που στηρίζει με πάθος. Όποιος διαφωνεί με αυτόν τον σχεδιασμό όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, ξέρει πολύ καλά πού θα κάνει κριτική. Έχουμε εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις μας. Η διοίκηση πληρώνει για να συντηρεί μια ομάδα κάπου στη μέση της βαθμολογίας με ελάχιστο στόχο την σωτηρία. Η ομάδα ανταποκρίνεται σε αυτό που της έχει ζητηθεί επομένως οι παίκτες είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Ακόμα και να είχαμε άλλους 5-6 βαθμούς για εμάς δεν θα άλλαζε κάτι πέραν του ότι θα χαιρόμασταν μια ή δύο φορές παραπάνω στο γήπεδο. Ξέρουμε πολύ καλά τι μας γίνεται, δε θα κυνηγήσουμε φαντάσματα. Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την ομάδα από την γωνιά μας μόνο και μόνο γιατί τρελαινόμαστε με τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Αν ποτέ έρθουν και οι επιτυχίες (και επιστρέψει και ο πικραμένος κόσμος) , εμάς πάλι στην ίδια γωνιά θα μας βρουν.    

Τέλος λυπούμαστε και εμείς όπως και άλλοι Πιερικοί για κάποιους που έχουν φορέσει τη δοξασμένη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας ενώ σαν αντίπαλοι η συμπεριφορά τους δεν ήταν εν γένει η πρέπουσα. Λυπούμαστε όμως εξίσου και για κάποιους που σαν αντίπαλοι η συμπεριφορά τους δεν ήταν η πρέπουσα και τώρα φορούν τη δοξασμένη φανέλα (και φόρμα) του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.   

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI SINCE 2007

18 σχόλια:

  1. emeis agapame tin omada epidi eimaste pierikoi kai treloi me autin tin omada dn kitame na nikisoume kitame apla na stiriksoume tin omada opos mporoume me kathe dinato tropo (ekdromes,sinthimata) opoios erxetai sto gipedo epidi thelei na dei tin omada apla na nikaei kai erxete gia na vrizei tou pektes autos dn einai pierikos .....MALAKAS EINAI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re malakizmena ti vrizete tous paixtes eiste kathisterimeni? gamw to spiti sas gamw na poumai ante gamithi re pierikos gate 5 kai sinexizoumai... by mpountouras kai opios theli tpt as erthei na mou pei qq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μας παραξενεύει το γεγονός ότι ένα ’’ άτομο-Σύνδεσμος ’’ έχει μονίμως στο στόχαστρο τους παίκτες αλλά για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία ούτε λόγος. Για εκεί δεν είχε ανακοινώσεις, όλα τα έβλεπε καλά, οι παίκτες φταίνε."

    Ε όχι και ενα "ατομο-συνδεσμος". Αυτο δηλαδη που το στηριζετε?Δεν εχει σημασια ποιος γραφει και δημοσιοποιει τις ανακοινωσεις αλλα η συμφωνη γνωμη ολων των μελων.Αν ειδατε στο τελος γραφει "ο προεδρος και το ΔΣ του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5". Αν ειναι ετσι τοτε και οι Μελανολευκοι αποτελουνται απο ενα ατομο μιας και ολες τις ανακοινωσεις τις γραφει ενας.Παντοτε για να βγει προς τα εξω μια ανακοινωση απαιτειται η συμφωνη γνωμη ΟΛΩΝ. Εστω και ενας να διαφωνει σε κατι δεν βγαινει ανακοινωση.

    "Κάποτε πρέπει να σταματήσει να σπηλώνεται το όνομα του Συνδέσμου από τον οποίο στο κάτω κάτω ξεκίνησαν και πολλοί από εμάς."

    Δηλαδη γιατι σπειλωθηκε το ονομα του συνδεσμου της ΘΥΡΑΣ 5? Γιατι βγηκε μια ανακοινωση που τριζει τα δοντια στους παικτες να παιξουν απο εδω και στο εξης πιο παθιασμενα?

    "Εμείς πάντως δεν κρυφτήκαμε και ούτε θα κρυφτούμε. Αν κάποιος ονειρεύεται ανόδους και δόξες να του υπενθυμίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για φέτος στο σχεδιασμό της σταθερής διοίκησης που στηρίζει με πάθος."

    Μα εσεις οι ιδιοι ονειρευοσασταν ανοδους και δοξες στην αρχη της χρονιας, υπογραφοντας μαλιστα στην σχετικη ανακοινωση του Καλοκαιριου που ειχατε βγαλει με μεγαλα και φανταχτερα γραμματα στο τελος "ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ".Θυμαστε?

    "Λυπούμαστε όμως εξίσου και για κάποιους που σαν αντίπαλοι η συμπεριφορά τους δεν ήταν η πρέπουσα και τώρα φορούν τη δοξασμένη φανέλα (και φόρμα) του ΠΙΕΡΙΚΟΥ."

    Α τωρα ξαναθημηθυκατε τον μπαρμπα Σταυρο; Τωρα εγινε παλι κακος?Γιατι τα Χριστουγεννα ηταν ολα καλα και ολα μελι γαλα και φωτογραφιουλες και ιστοριες.Και στο κατω κατω αν δεν το θελετε(ουτε εγω τον θελω) ας κανετε κατι να τον διωξετε.Μεχρι τωρα δεν νομιζω να κανατε κατι.Οσο για τον Πετρου αυτος ναι μεν ειναι παικτης του Πιερικου(αρα δεν φταιει συμφωνα με τα αρχικα λεγομενα) αλλα παλια μας ειχε πει αυτο και το αλλο κλπ, αρα λυπουμαστε που ειναι παικτης και δεν τον θελουμε. Με μπερδεψατε ρε παιδια..

    Λοιπον,για να μην μακρολογω στα παραπανω τεσσερα πραγματακια νομιζω ειστε φαουλ.Καλη η αντιδραση σε ο,τιδηποτε γινεται αλλα υπαρχει και ενα οριο..Μην χαλατε την καλη εικονα που μας δωσατε φετος με τις πολλες σωστες κινησεις που κανατε και οι περισσοτεροι μας σας επιβραυευσαμε.Αυτα για εσας.Τωρα για τον ΣΟΠ ειναι αλλου παππα ευαγγελιο, εχουν κανει κι αυτοι πολλα λαθη(ισως περισσοτερα) και τους τα εχω πει και σε αυτους αλλα δεν ειναι της παρουσης...Επομενως, συμφωνω μεν με την ανακοινωση του ΣΟΠ για περισσοτερο παθος απο τους παικτες που δεν το βλεπουμε, συμφωνω οτι πρεπει να βγει επιτελους και μια ανακοινωση επισημη και κατα της διοικησης για ολα τα λαθη τα οποια εχει κανει και ειναι πολλα.

    Φιλικα, Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. File lupamai alla eisai akuros.An nomizeis oti oi MELANOLEYKOI apotelountai apo ena atomo....Eisai oxi apla anenimerwtos alla va8ia nuxtomenos.Oraia ta logia sou alla egw ta 8ewrw paparologies.

    O sop den upirxei pleon kai to mono pou kanei einai na kseftilizei emas tous gnisious opadous tou Pierikou.

    Den 8a katsw na antallaxo mazi sou apopseis alla pragmatika exeis faei polu propaganda kai fanike apo to prwto pragma pou eipes.Akou ena atomo leei oi Melanoleykoi...

    ahahaha kalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον παπαρα Γ.Α...Σ μιλαει το ενα ατομο που θεωρεις πως γραφει τις ανακοινωσεις εδω.Σ ενημερωνω πως εγω ουτε στο Δ.Σ δεν ειμαι των ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ.Οποτε οχι απλα λογος δεν μ πεφτει στο τι κανουν τα παιδια...αλλα ουτε με ενημερωνουν κιολας.Αν θεωρεις οτι επειδη τους γουσταρω και τους υποστηριζω οτι τα κανω ολα εγω εισαι μπαγλαμας μεγαλος και φαινεται οτι το εχεις φαει καλα το παραμυθακι σου.Τραβα λοιπον στον προεδρο των Μελανολεύκων και πες αυτες τις πιπες που λες να δουμε τι θα σ πει...

    Φιλικα παντα ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε ξεκολατε ολοι σας επιτελους πια! σας βαρεθηκα καθε τοσο να ανταλαζετε υβρεις,ειρωνιες,κατηγοριες κλπ. ελεος πια! ελεος!κραταει χρονια αυτη η κολονια και εχουμε γινει πανελληνιως ρεζιλι..μαρεσει που βγαινουν και ολα σε δημοσιους χωρους να τα βλεπουν ολοι..ε,ρε κομπλεξ που υπαρχουν...αλλοι εχουν 10 συνδεσμους και ειναι ολοι μια χαρα κι εμεισ με 2 συνδεσμους που δεν ξεπερνουν μαζι τα 30 ατομα,εδω και χρονια ξεκατινιαζομαστε.που να δουμε μετα προκοπη οπαδικως?αϊ σιχτηρ..γιαυτο εχω να πατησω στην 5 κανα χρονο..μονο οταν παψει αυτη η κατασταση οριστικα θα ξαναρθω να φωναξω στην 5.
    ΠΙΕΡΙΚΕ...ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ

    Ο ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paidia kala ta leei o aftonomos....egw melanoleykos eimai apla den yparxei logos ousiodes na malonoume me to sop.... afta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι θα πρέπει να κάνουμε και σχολιασμό των όσων γράφουμε δεν το περίμενα. Ας είναι όμως.

    Ο χαρακτηρισμός ‘’άτομο - Σύνδεσμος’’ έχει να κάνει με την εικόνα που παρουσιάζει ο ΣΟΠ σήμερα και αφορμή δεν είναι το ποιός γράφει τις ανακοινώσεις. Το όνομα του ΣΟΠ σπηλώνεται μέσω της διαρκούς κολακείας στη διοίκηση, της απουσίας από το γήπεδο και την οργάνωση της κερκίδας, την αποδοχή βραβεύσεων με απαράδεκτο συμβολισμό, τις αποπροσανατολιστικές ανακοινώσεις (κατά των παικτών εν προκειμένω) και ένα σωρό παρόμοια πράγματα. Είναι ένας σύνδεσμος που εκμεταλλεύεται το παρελθόν του για να δηλώνει παρών σήμερα,αλλά πρακτικά δεν είναι ενεργός σύνδεσμος. Λόγω του ονόματός του όμως που σαν τίτλος περιλαμβάνει και εμάς, δεν μπορούμε να χρεωνόμαστε ότι ‘’οι Οπαδοί του Πιερικού’’ έκαναν το ένα ή έκαναν το άλλο, γι’ αυτό είμαστε στην άβολη θέση να διαχωρίζουμε τη στάση μας για κινήσεις που δεν επικροτούμε.

    Σχετικά με το σύνθημα ‘’φέρε μας την άνοδο’’το οποίο παρεπιπτόντως θα συνεχίσουμε να το λέμε όσο βρισκόμαστε στη Β Εθνική, να πούμε ότι υπάρχει και ένα άλλο σύνθημα που λέει ‘’Πιερικάρα ζούμε Ευρώπη να σε δούμε, τρέλα πουλάμε παντού σ’ ακολουθάμε’’. Να το εξηγήσουμε και αυτό λοιπόν, δεν περιμένουμε Ευρώπη φέτος. Εξάλλου δηλώσαμε ότι νιώσαμε προδομένοι μετά τα γνωστά σκηνικά οπότε η όποια αισιοδοξία του καλοκαιριού πήγε περίπατο.

    Τον προπονητή δεν τον ξεχνάμε και ούτε έχει αλλάξει κάτι όσο δεν ζητάει συγγνώμη. Για το θέμα των χριστουγεννιάτικων καρτών επειδή δε θεωρούμε τους εαυτούς μας κάφρους αποφασίσαμε να μην τον αποκλείσουμε ως ένδειξη πολιτισμού. Ούτε μέλια ούτε γάλατα, ειδικά όποιος ήταν εκεί ξέρει. Από εκεί και πέρα τί θέλετε να κάνουμε για να φύγει, βουντού? Πάλι καλά να λέτε που βγήκε κάποιος και μίλησε όταν σχεδόν όλη η Κατερίνη δεν έβγαλε τσιμουδιά.

    Τέλος για τους παίκτες δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει η παραμικρή αντίφαση στα λεγόμενά μας, εκτός αν ηθελημένα μπερδέψουμε το αγωνιστικό μέρος με το ηθικό για να βγάλουμε όλο το σκεπτικό λανθασμένο.
    Αυτά τα ολίγα τα γράφω για να μην θεωρηθεί ότι κρύβουμε κάτι και με την ελπίδα να μην ξαναβρεθεί αφορμή για τέτοιο θέμα.
    Πάντα φιλικά
    Μέλος του Μελανόλευκου ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε απαράδεκτοι αντί να υπάρχει μια φωνή των οπαδών εσείς οι λίγοι καταπιάνεστε με τους άλλους λίγους. Έτσι δεν πρόκειται να έρθει κανείς κοντά σας. Αυτά που σας χωρίζουν πρέπει να λύνονται εντός του οπαδικού κινήματος και όχι να γίνεστε σούργελο των οπαδών άλλων ομάδων που διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. filaki sourgelo den ginonte apo ta paidia(mealanoleykous)ginete apo ena kurio p xoris ntori(esxos)anevazei anakinoseis p oute p tis skeftete...aparadekti???den se katalavavenw poso gero exeis na pas sto gipedo...na deis pio pragmatika fteei gia ola afta??katigoris adika...mperdeveis ta panta...as figi aftos o kirios...na doume aspri mera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bastarde giama... Gamw to spiti sou kai to mouni pou se petage.Min ksanapatiseis stin kerkida mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. vgenei kai leei oti malakia tou katevei tou pousti skatoflore nai esena re pousti gia.... pou pas pisw apo alous kai les mlks gia emas tous melanoleukous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα, ειμαστε!
    ε ρε γλεντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. loipon koitakse pws exei t pragma gt olla auta pou grafetai einai xontres malakies ama eimastan ena "atomo sundesmos" opws lete k eimastan k "aniparktoi" eseis oi 2-3 atoma dn tha kathosastan n asxoleitheite m emas tous "aniparktous" gt otan o allos dn uparxei esi dn asxoleisai alla eseis asxoleiste k malista para poli gt thelete n uparxei mia entasi k na provleitheite ston kosmo m opoiodipote meso efimerides k.a. alla auto dn tha sunexistei gi poli dn tha sas kanoume emeis esas tzampa "magkes" k dn tha katsw n asxolithw m 2-3 atoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. gia t parapanw mnm dn eimai autos pou vrizetai mn ginei pareksigisi aplws aistanomai gnisios pierikos k t eipa

    ΑπάντησηΔιαγραφή