Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;

Η Ασφάλεια Κατερίνης έπειτα από συντονισμένες κινήσεις και επιχειρησιακό πλάνο απέτρεψε τελικά τρομοκρατικό χτύπημα από τους γνωστούς-αγνώστους νεαρούς οπαδούς του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον χθεσινό αγώνα. Ο ζήλος τους και η αυταπάρνηση που έδειξαν ψάχνοντας παπούτσια, κάλτσες και κατεβάζοντας μέχρι και παντελόνια κάποιων πιτσιρικάδων (νεοελληνική μαγκιά, μέχρι εκεί που τους παίρνει βέβαια) μόνο θαυμασμό μπορούν να προκαλέσουν. Γελάει ο κόσμος…

Το ότι έχουν μαλώσει με την  κοινή λογική είναι γνωστό εδώ και καιρό αλλά τα πειράματά τους είναι πλέον επικίνδυνα. Για να επιβληθούν εκμεταλλεύονται το νεαρό της ηλικίας και την άγνοια των παιδιών για τα δικαιώματά τους , την ίδια ώρα που σε αγώνα στη Θεσσαλονίκη γινόταν πάρτυ. Εκεί όμως δεν μας παίρνει, στην Κατερίνη βρίσκουμε και κάνουμε τους σερίφηδες. Σήμερα το αντιτρομοκρατικό σχέδιο ασφαλείας προέβλεπε ότι στο ημίχρονο οι οργανωμένοι θα απαγορεύεται να επισκέπτονται το κυλικείο της Θύρας 5 κλειδώνοντας τη Θύρα 5Β. Το επικίνδυνο ήταν ότι έστελναν τους πιτσιρικάδες στο απέναντι κυλικείο μέσα από μια χαραμάδα στα χαμηλά μιας καγκελόπορτας. Στην επιστροφή τους ο έλεγχος ήταν εξωνυχιστικός και εξευτελιστικός με αποτέλεσμα τραγελαφικές καταστάσεις. Η όλη αμφιβόλου νομιμότητας και κωμικοτραγική διαδικασία φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε και παρά την προσπάθεια της Αστυνομίας υπάρχουν ακόμα αποδεικτικά στοιχεία αυτής της φαιδρότητας. Την επόμενη φορά πριν δώσουν εντολή για κήρυγμα ή ‘’φιλικές’’ συστάσεις σχετικά με το τί θα γράφουμε στα πανιά μας, το πόσα χαρτάκια θα πετάμε, πού θα κουνάμε τις σημαίες  ή το αν θα ανάψουμε κανένα ‘’εγκληματικό’’ καπνογόνο, να κοιτάξουν και τη θύρα των φιλοξενουμένων που τους εκθέτει σε κάθε ευκαιρία. Δεν ελπίζουμε φυσικά ότι θα αλλάξει κάτι απλώς οφείλουμε να δώσουμε μια εικόνα στον κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το τί συμβαίνει πραγματικά. Τέλος σε ζητήματα που αφορούν το γήπεδό μας και ειδικά την προσβασιμότητα και την ασφάλεια των χώρων του η ΠΑΕ δεν μπορεί να σιωπά εκτός και αν δεν την ενημερώνουν επακριβώς για τα μέτρα τάξης.

Υ.Γ : Καλή τηλεθέαση και καληνύχτα σε αυτούς που κουκουλώνουν την ομάδα της πόλης τους. Έχει ο καιρός γυρίσματα, εδώ θα ‘μαστε και θα θυμόμαστε την συνεισφορά των τοπικών ΜΜΕ. Να ξυπνάνε μερικοί και να δουν το κυνηγητό που δέχεται ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μέσα στην Κατερίνη και την καταπληκτική στήριξη που έχει από τους φορείς της. Η απόλυτη κατάντια…   

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

61 σχόλια:

  1. RESPECT !
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo re alania!! vatlte kai foto re!! M.Γ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Parte mia geusi.

    http://i53.tinypic.com/qzn4mt.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή και αίσχος από το τοπικό κανάλι.
    Στείλτε e-mail διαμαρτυρίας σto DION για το κόψιμο των εκπομπών του Πιερικού και την έναρξη εκπομπής με τον Πεϊδη για τον μπαοκ.
    infio-diontv.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

    ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΞΑΝΓΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ!!!

    ΨΑΞΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ!!ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!


    Α ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΒΡΩΜΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΑ!!!

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥς ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ;;;

    ΤΕΣΠΑ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΟΜΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για το μυνημα 4:13

    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. se paidia re vrwmompatsoi? se paidakia na vgaloun ta pantelonia tous?
    ntropi kai aisxos!

    pierikoi diekdikiste ta dikaiwmata sas!
    an mporeite kinithite nomika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πουτάνας γιοί κωλόμπατσοι! ρουφιάνοι του έθνους!
    σας γαμάει το ίδιο το σύστημα που δουλεύεται!
    μουνιά!

    a.z.a.l.S.S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mas xalasan tin giorti oi bromobatsoi pou den dreponde na koubalane to ethnosimo...alla den ftaine oi batsoi pou pernoun endoles..EMEIS FTAIME POU EIMASTE ANIMBOROI NA ANDIDRASOYME....
    N.EFESOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pierikos acab.......................batsoi gourounia dolofonoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kala re anti na tous plakwsetee kathosastan kai kanate oti sas legane mexri ekei pige h hooligania sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. esi ti tha ekanes pou to mas to paizeis magas???????tha plakones 10 mpatsous mono sou???? e maga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλεξ ξέρεις ότι σε εκτιμώ (αν είσαι αυτός που νομίζω) αλλά ξέρεις και ότι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα.Για να πούμε και την αλήθεια προς το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε πρόβλημα στις ηλικίες 20-30 με αποτέλεσμα να μην έχουμε και πολλά περιθώρια ελιγμών.Ήδη έναν από εμάς τον είχαν βάλει στο μάτι για δέσιμο.Αλλού θα αρκούσε ένα γιουχάισμα σε εμάς δεν μπορεί να γίνει αυτό σήμερα.

    Η ανακοίνωση δε βγήκε για να αρχίσουμε τα acab και τα macab και γενικά τα βρισίδια.Η ανακοίνωση βγήκε για να κάνει γνωστό ένα γεγονός αλλα κυρίως για να δέιξει ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας ότι αν συνεχίσουμε χωρίς συσπείρωση ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ και οι καρπαζιές θα πέφτουν σύννεφο,είτε από τηλεοράσεις είτε από αστυνομίες είτε και γω δεν ξέρω τί.

    Για εσένα που λες να τους πλακώναμε τί να σε πω?Αν σε μαζεύανε τί θα λέγαμε στη μάνα σου μετά?Για κουνήστε το κεφάλι σας μερικοί...

    Τώρα δεν ξέρω τί προσωπικά μπορεί να παίζουν ή τί παρεξηγήσεις,ξένος είμαι εγώ, πάντως από τη μεριά μου θα προτείνω στο club να κάνουμε μια συγκέντρωση μέσα στο καλοκαίρι να φωνάξουμε και όσα παιδιά δεν πολυέρχονται και να τα πούμε,ο καθένας να πει ότι έχει να πει,να γίνει κριτική και αυτοκριτική αλλά να δούμε μπροστά και να βγάλουμε μια άκρη.


    Τα συγχαρητήριά μου στους πιτσιρικάδες για χθες.Ήσασταν γαμάτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. PAIDIA SOS ENAS MELANOLEUKOS OPOSDIPOTE NA VGEI TORA STO DION TV ZITANE I IDIOI NA PAREMVOUN I MELANOLEYKOI NA MILISOUN TORA OPOSDIPOTE SOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. apisteuto....ti na pw...i fwto ta leei ola....eleos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είδα τη φωτο. Σοκαρίστηκα. Στείλτε την σε όλα τα μπλογκς. Ας κινηθεί κάποιος νομικά. Εδώ προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοππρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ,ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!ΓΕΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΔΕΟΙ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΓΞΑΤΕ ΕΤΣΙ.ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ DIO ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    http://www.youtube.com/watch?v=BayuFYCWQsQ&feature=player_embedded#at=249

    http://www.youtube.com/watch?v=69tPIkHJnJQ&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kala , poy einai i dioikisi ?? Den eprepe na erhtoyn apenanti na zitisoyn eksigiseis? Pierikos eimaste mono oi filathloi ....kai oxi oloi...! Synexiste san gnisioi filathloi ! Oi dioikisi simera einai , ayrio den einai ..! Simera to magazi toys legetai Pierikos kai ayrio tha legetai kapos allios !! O Pierikos omos tha einai gia mia zoi !! Emeis eimaste i omada ! Min kanete piso. Tha gyrisei syntoma o troxos thelo na pisteyo !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Simfonw me ton "DIO"
    exei apolito dikaio..Ki prepei na ginei mia sinandisi epigondos ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...to club exei dinamosei kata polu..ton telefeo xrono..proselkisame efibous kai paidia, pou sto mellon tha paiksoun protagonistiko rolo stin kerkida tou PIERIKOU MAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. den arkoun mono ta paidia omos...gia na eine dinato to club kai gia na eine dinamiki i kerkida gia na borei na andimetopizei katastaseis opos aftes tis KIRIAKIS..xriazonde kai katerktismena atoma...MAXIMA se tetoies katastaseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παλυ λυπαν τα υδριτικα μελη στο ματς με τον οφι...ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ CLUB ΚΟΙΜΑΤΕ..ΑΣ ΠΑΡΕΤΙΘΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...έχουμε πρόβλημα στις ηλικίες 20-30..ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΓΚΕΝΡΟΘΟΥΜΕ ΜΑΧΙΜΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ CLUB..ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ..ΤΑ ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ>???ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΧΙΜΑ ΑΤΟΜΑ...ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΧΙΜΟΙ ΣΤΟ CLUB..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΥΣΜΠΙΡΟΣΟΙ......ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ CLUB POTE ΘA ΓINEI ΣΥΓKENTΡOΣH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΕΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. mhn ksexnas oti ton proedro eseis ton dialeksate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εεεεεππππππ κατω τα χερια απο τον προεδρο ρεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AS MIN ANIKSOYME SIZITISH GIA TON PROEDRO KAI TIN PROEDRINA...ALLA MAS KAINE
    DEN FTAIEI ENA ATOMO GIA OLA OSA SIMBENOYN..KAI PROFANOS GIA TA GEGONOTA TIS KIRIAKHS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. oloi mazi enwmenoi gia tin sispirosi ton oapdon toy pierikou....APAITOYME ANAKOINOSI APO TO CLUB GIA SINANDISI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. as fugei me to kalo auti i kwloxronia k to kalokairi tha ginoune polla pragmata... ontws xreiazetai mia sugentrwsi gia na valoume kapoia pragmata katw... o proedros tou club den mporei na kanei k polla..ena atomo einai k poio polu timitikos einai o titlos!!! tis apofaseis etsi k alliws prepei na tis paroume oloi mazi.. gt sto katw katw i epomeni xronia provlepete pio antagwnistiki se olous tous tomeis k prepei na eimaste katallila prwetoimasmenoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. mono enomenoi grafoume istoria..................PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kala lene oi pio pano
    proedre to mpoulo
    paraitisou
    anuparkte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kapoio poulaki mas eipe oti o proedros tou club htan sthn toympa thn kiriaki.
    PARAITHSOU ALLOTHRISKE
    NTROPI SE SENA KAI SAUTOUS POU SE VALANE PROEDRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ti lete re magkes?sobara?
    as ton kalesei kai o peidis sthn ekpompi tou tote re.
    OUST ALLOTHRISKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. an einai etsi na bgali anakinosi to club kai na pei oti ton dioxni kai oxi oti paraitite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. eiste malakes mwre??? oti thelete lete??? ante gamw tin poutana mou!!mathate oloi ta allothriskoi... auta pou exei kanei o proedros k olo to ΔΣ. gia to club den to exei kanei kanenas apo esas sto elaxisto!! aaaaa...k o antiproedros itan stous zwsimades!! mipws thelete na paraitithei k autos???

    O antiproedros!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Komenes oi malakies gia to ΔΣ malakismena.An den itan o proedros tora den 8a irirxe club - site - kerkida.Autes tis eksipnades exw aporoia ti eidous atoma mporei na tis lene.Sispirwsi kai mono sispirwsi mporei na mas swsei.Vgalte ta komplex sas merikoi kai elate na kanoume kerkida kai min koitate na traviksete ta matia tou kosmou pigainontas apenanti monoi sas enw i kardia sas einai stin 5.Taso o pateras sou itan organwtis kapote-esi organones tin 5 prin ligo kairo..tora ti m pas apenanti?O tumpanistis kai autos ta idia.Me tin mizeria den kerdizete tipota - toulaxiston omos min grafete edw mesa kai pate na perasete kai se allous to komplex sas.Mia xara ugiestatoi eimaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. den eipe kaneis tipota gia to d.s. tou club.mono gia ton proedro tou eipan.i aporia mou einai an einai alithia ola afta.an einai ti tha kanete?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. les na einai alitheia re vlaka??? ennoeite oti den einai alitheia!!epeidi den itan sto gipedo simainei oti itan stin toumpa??eipe kapoios tin pipa tou k amesws na petaxtoun k oi alloi oi malakes na arxisoun ta allothriske!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. eipan kai oti koimate,anyparktos,oikogeniakes ipoxreoseis ktl.ego afto pou katalava einai oti exete proedro kai einai san na mhn exete,e tote giati ton balate re poaidia?


    filika panta rotao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Re mlks pate kala..?O proedros ton Melanoleykon se allo gipedo?Gia ton diko mas proedro milame oxi gia kanenos allou sindesmou.Melanoleykos = Mono PIERIKOS.Xalareste me tis pipes autes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Epeidi exei ARXIDIA.S anti8esi me pollous allous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. kathome kai kitaw ta sxolia p kanete kai paratiro enas pragma oti osoi sxoliazoun edw ein perissoteri apo autous p erxonte gipedo...kai sxoliazoun kai proedrous ??? aftoi dn ein pierikoi TA PALIKARIA APO TO CLUB VRIKAN AUTON PROEDRO KAI MAGKIA TOUS TI NA KANOUME TORA EPEIDI DN ERXETE SIXNA GIPEDO NA TON ONOMASETE KAI ALOTHRISKO ??? PAPARES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. δεν ειναι μονο ο προεδρος ο οποιος γνωριζω πολυ καλα οτι ειναι ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ,γενικα το μισο ΔΣ καθε φορα λειπει απο το γηπεδο,οσο για τα μελη αστο καλυτερα,1 μελος καθε φορα στο γηπεδο.Ολοι οι αλλοι ειτε ερχονται οποτε θυμουνται,ειτε πηγαινουν διαρκως απεναντι γιατι καπως την εχουν δει,ειτε δεν πατανε καθολου.η μεγαλη συγκεντρωση σστο κλαμπ το καλοκαιρι ειναι η καλυτερη ιδεα ωστε να μπουν ολα σε μια σειρα και να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα.θα ειναι καλυτερη και η χρονια,οποτε ειναι ευκαιρια.φετος το μονο καλο ειναι οτι κερδισαμε μια νεα γενια Πιερικων,που σε 2-3 χρονια αυτοι θα αποτελουν ενα ακομη μαχητικοτερο ΔΣ στο κλαμπ.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΚΙΔΑ! Το κλαμπ χρειαζεται ατομα απο 18-26 ετων,που ειναι δραστηρια και μπορουν να τρεξουν για οτιδηποτε,να ειναι μαχιμοι.μετα απο τα 26 ολοι λιγο πολυ ξενερωνουν και προτιμανε..σκεπαστη.

    ενας φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O LAOS APETEI PLASMA TV STO CLUB!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. KALA RE ISTE SOVARI OLA AFTA TA KATA POU EXETE GRAPSI APO POU TA VGAZETE???PES T MOU????MONO EDO KSERETE NA KSESPATE K NA GRAFETE OTI SAS KATEVI...O PROEDROS DEN EINAI TIPOTA MIA LEKSI EINAI OLOI ISI EIMASTE MESA STO CLUB....O KATHENAS MPORI NA KRINI K NA PEI TIN GNOMITOU GIA TO KATHE TI............AFTA OLA TA BGAZOUN KATI AMIALI PROIN K PANTA PROIN OPADADI TOU "sop"...POU THELOUN TO KAKO MAS...MELANOLEYKOI...K TO LEW ETSI GIATI ME AFTA TA SXOLIA DEN EISAI OPADOS PIERIKOU...O PROEDROS TOU CLUB EXEI PERASI TOSES KATASTASIS ME TON PIERIKO DEN MPORITE ESIS OI ANIPARKTOI OI ANWNYMOI NA TON KSEFTILIZETE MESA SE KATI DEFTEROLEPTA ANEGKEFALI...TOSA XRONIA KATHETE K ASXOLITE ME OLA TA THEMATA TOU CLUB K TOU PIERIKOU...FETOS TOU TIXANE POLA ???DEN NTREPESTE LIPON ME TETIA SXOLIA NA LETE LOGIA G ENA ATOMO P KAN DEN KSERETE..??4 XRONIA AKRIVOS PAW GIPEDO K TA TELEFTEA 2-3 XRONIA EIMAI STOUS MELANOLEUKOUS TA PEDIA EINAI GAMATA 1 KAI 1....K PIO POLI AFTON P APOKALITE ALOTHRISKO EINAI APO TA PIO NTAKSI ATOMA MESA STO CLUB....FILOTAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. K TI EPIDI MPORI NA TOU ETIXE KATI AFTO TON KAIRO AFTO TI XRONIA KAPIO PROVLIMA...XTIPA KSILO...PREPEI NA KANOUME TATIA SXOLIA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Loipon egw tha simfwnisw me tin filota.. eimai sto club ta teleftea 2,5 xronia .. ypostiriktis tou pierikou blepw ti ginete...! exw parebrethei se sigentroseis sto club k stirizw opws mporw... dld peite mou an egw eixa auton ton titlo "proedros" k dn mporousa logo kapoiou tyxaiou gegonotos na parebrethw sto xwro tou gipedou tha me legate alothrisko,anikano ,koimismeno k.t.l?
    eipame exoume dextei na akoume malakies toso kairo apo prwin kai nin opadous tou S.O.P dld enos syndesmou filathlon o opoios dn yparxei pleon .. alla ftanei pia oxi allo karvouno re paidia.. brethikate twra 2-3 malakes kai to enow dioti malakes isaste milate gia ena atomo xwris kan na kserete se ti epipedo briskete k apo to poso xamila ton koitate
    kai to lew auto dioti an eixate ta arxidia (opws ta exei auto to palikari k dn krybeite pisw apo anonima minimata se ena blog brizontas alla pigene k elege oti ithele autoprosopos)
    twra dn tha grafate edw pera
    gia auto bgalte ton skasmo k skeftite to poso malakes eiste

    Savvas(k opoios exei provlima as erthei na mou to pei an me brisete apo edw sta @@ mou kanonikotita)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παιδιά δεν ανήκω στους μελανόλευκους, όμως γνωρίζω τα παιδιά και αν και διαφωνώ με διάφορες επιλογές τους, δε μπορώ παρά να τους βγάλω το καπέλο για την καύλα τους για τον Πιερικό.

    Όσο για τον πρόεδρο που λέτε μερικοί, είτε είστε θύματα παραπληροφόρησης, είτε προσπαθείτε να παραπληροφορήσετε. Ο πρόεδρος είναι γνήσιος Πιερικός και τον θυμάμαι από παλιά, σε εκδρομές. Μάλιστα, για όσους είπαν ότι ήταν στην Τούμπα, δηλώνω ότι είναι αντιπαοκτζής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. MAGKES OSOI LETE N AKINITHOUME DIKASTIKA DN INE TOSO EFKOLO DIOTI OI MPATSOI INE MEOS TOU DIMOU KE ETSI O DIMARXOS ME AFTOUS THA INE KE OLOI OI IPOLIPOI TORA TO NA STILOUME FOTOGRAFIES STA BLOGS PALI DN EMFANISTOUN POUTHENA EKTOS AN PAEI ENA APO TOUS DIAXIRISTES TOU CLUB I ENAS APO TIN ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ KE DIKSI TIS FOTOGRAFIES INE ALLO THEMA ALLA OI MPATSOI TO EXOUN [PARAKANEI PLEON KE EMIS POU IMASTE STIN THYRA 5B IMASTE PEDIA DIMOTIKOU,GIMNASIOU KE LIKIOU OI PIO POLI KE AN PIRAKSOUME TOUS MPATSOUS THA MAS PAROUN MESA ONTOS MERIKA PEDIA APO EMAS TA EXOUN BALI STO MATI KE TOUS FERONTE ME ATHLIO TROPO POU KANONIKA APAGOREBETE ALLA DN MPOROUME NA KANOUME TPT GIAFTO KE SIMFONO ME TON DIO PREPI NA MAZEFTOUME GIA NA DOUME TI THA KANOUME GT OI FOTOGRAFIES INE EKSEFTELISTIKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. MAGES DN IPARXEI KANENAS NA MAS FILAXEI APO TOUS MPATSOUS O PIERIKARA ANIKOI STN KOSMO TIS MONO....KANONIK I PAE EPREPE NA ERTHEI NA MAS IPOSTIRIXEI ALLA POU STA @@ TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η αστυνομία μια ζωή ήταν , ανεπαρκής , ανεύθυνη , ανεκπαίδευτη , με νοοτροπία δημοσίου , τι μπορείς να περιμένεις από τέτοιο σώμα ?? ντροπή αυτό που κάνανε στους μικρούς φιλάθλους του Πιερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. GIA XARA APO TRIKALA!EXO NA PO BRAVO STIN OMADA SAS GIATI EDEIXE XARAKTIRA KAI KINIGISE OLA TA MATS TIMONTAS TIN ISTORIA KAI TIN FANELA TOU PIERIKOU.NA EISTE PERIFANOI KAI MAKARI SINTOMA NA DEITE TIN OMADA SAS EKEI POU AKSIZEI.DEN XARISTIKE SE KANENA ANTIPALO KAI PRAGMATIKA I NIKI EPI TOU OFI ITAN TO KERASAKI STIN TOURTA.NA STE KALA KAI KALI TIXI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. MIA ETSI MIA GIOYBETSI TI MIKROS TI MEGALOS OLOI EINE IPEY8INOI ELEXOS SE OLOYS ALLA AYTA HTAN MIKRA PEDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ! ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!
    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ......ΓΑΤΑΚΙΑ!!! Ε.. ΓΑΤΑΚΙΑ...
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!! ΠΟΛΥ "ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ" ΒΛΕΠΕΤΕ!!!
    ΧΑΧΑΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος είπε...

    ΨΑΞΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ!!ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!


    Α ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΒΡΩΜΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΑ!!!

    ---------------------------------------

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......
    ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΝΕΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. skoupise to pliktrologio sou re....giati mallon tha exuses me to ''ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΩΝ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.... ΒΓΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ!ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ,ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

    ΕΝΑ ...ΓΑΤΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/64801-%C2%ABMhdenismos-kai-afairesh-bathmwn%C2%BB

    Οι ΠΑΕ να αναλάβουν την ευθύνη της διεξαγωγής σωματικού ελέγχου στις εισόδους των γηπέδων από το ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας, με την απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση, σε εναρμόνιση με τους κανονισμούς της UEFA.

    Ετσι λεει η Ouefa βρωμομπατσοι γαμω το σπιτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή